PSNI - Our Global Family

 

PSNI - Acoperire globala, solutii locale


Din 2019, GBC® este singurul membru certificat PSNI din Romania, certificare ce garanteaza calitatea solutiilor implementate de echipele noastre de ingineri si tehnicieni si abilitatea de a indeplini promisiunea de standardizare globala.

PSNI Global Alliance este o retea globala de integratori, producatori, distribuitori si furnizori de servicii tehnologice de elita. Pentru a oferi o abordare standardizata a implementarii globale si a sprijinului in intreaga sa retea, PSNI Global Alliance a creat o certificare pentru membrii sai din intreaga lume, obligatorie pentru aderarea la alianta, ce se obtine doar prin demonstrarea faptului ca respectivul integrator stapaneste practicile globale de implementare audiovizuala si resursele de retea.

Pentru a se asigura ca fiecare proiect adera strict la procesul de implementare globala PSNI, integratorii PSNI Global Alliance realizeaza evaluari inter pares axate pe timpul de raspuns, acuratetea informatiilor si rata de indeplinire sau depasire a asteptarile clientilor. Un Comitet Global de Implementare si Supraveghere al PSNI evalueaza continuu conformitatea membrilor si a proiectelor.

Acest program incurajeaza membrii sa isi evalueze si imbunatateasca constant cunostintele, calificarile si capacitatea de intelegere a proiectelor, indiferent de domeniu.

Expertiza globala si un univers de resurse

Afilierea PSNI reprezinta cea mai importanta acreditare din industrie. Ca parte a retelei PSNI, GBC® are acces la parteneri de top din industria AV, specializati in implementarea solutiilor atat in Romania, cat si in strainatate.

Pentru clientii nostri, faptul ca GBC® este partener certificat PSNI se traduce in avantajul de a beneficia de o abordare standardizata a serviciilor si integrarii, indiferent unde in lume se afla proiectul lor. De asemenea, un integrator certificat PSNI va livra rezultate mai rapide, adaptate regulilor, reglementarilor si cerintelor locale. Reteaua PSNI simplifica radical experienta clientului, oferind acces la cele mai bune solutii si informatii pe care industria AV le are de oferit.