Audio ghid


Solutiile de audio ghid au dus turismul si vizitele culturale in era digitalizata, acolo unde fiecare vizitator poate primi informatii importante intr-o maniera potrivita spatiului si se poate bucura de experienta fara a fi conditionat de timp, sonorizare sau limba. In functie de tipul lor, audio ghidurile pun in valoare vizitele de grup sau experienta individuala a fiecaruia.

De asemenea, o astfel de solutie ofera publicului informatii precise, create intr-un mediu profesionist, cu resurse de cea mai buna calitate. Intalnim astfel de ghiduri atat la marile atractii turistice, cat si in institutii sau diferite organizatii. Sunt perfecte pentru zonele in care atentia poate fi usor distrasa, ori acolo unde zgomotele de fundal pot face dificila interactiunea cu un ghid uman.

In functie de nevoile tale, poti opta pentru varianta de ghid audio preinregistrat, live sau automatizat, avand siguranta ca profesionistii nostri iti vor recomanda cea mai buna solutie. Tot ei au resposabilitatea de a-ti instala solutiile si de a-ti oferi controlul absolut asupra lor, astfel incat timpul si costurile tale sa fie eficientizate la maximum.Audio ghid preinregistrat

Audio ghidul cu continut preinregistrat este util atunci cand vrei sa pui in valoare experienta individuala a fiecarui turist. O astfel de solutie ofera publicului libertate de miscare si independenta, fara sa fie nevoie de interventia umana. Audio ghidul preinregistrat ofera o calitate inalta a sunetului si iti ofera controlul total asupra informatiilor transmise.

Audio ghid live

Audio ghidul live este o solutie extrem de ingenioasa care ajuta ghidul sa mentina interactiunea cu toti membrii grupului, aceasta solutie permitandu-i sa se adreseze unui numar mai mare de persoane in acelasi timp, fiecare individ avand parte de aceeasi calitate a sunetului. De asemenea, cu ajutorul unui ghid live se pot aduce informatii extra, in functie de specificul grupului, comunicarea putand fi duplex.

Solutii automatizate de audio ghid

Circuitele turistice devin mai interesante atunci cand se folosesc solutii automatizate ce ofera publicului informatii in timp real, in momentul apropierii de un obiectiv turistic. Nimic nu se pierde, toate informatiile relevante ajung la ascultatori, care vor avea parte de o experienta de neuitat si vor privi cu alti ochi locurile pe care le viziteaza.

Creare continut pentru audio ghid

Continutul este cel mai important element in orice vizita. Informatiile despre obiective trebuie transmise catre public intr-o maniera potrivita spatiului in care se afla. Solutiile noastre iti pun la dispozitie posibilitatea de a schimba continutul de pe dispozitivele tale de cate ori iti doresti si in cate limbi este necesar, in cel mai profesionist mod.

Inchiriere sistem de audio ghid

Solutia de audio ghid castiga teren tot mai mult in special in ceea ce tine de domeniul turistic, dar fara a exclude diferitele tipuri de organizatii ori vizitele in fabrici. Fie ca vorbim de tururi individuale, ori unde grupurile sunt insotite de ghid, sistemele de audio ghid asigura experiente deosebite, iar daca achizitia unui astfel de sistem nu este o solutie pentru tine in acest moment, inchirierea ar putea fi varianta potrivita.