Sisteme de discutii


Sistemul de discutii faciliteaza comunicarea usoara intre membrii diferitelor tipuri de conferinte sau sedinte, indiferent de marimea salii si de numarul de participanti. Astfel, toti participantii pot auzi si se pot face auziti cu usurinta in sali de conferinte, sali de plen sau sali de sedinta. Sistemul de discutii, numit si sistem de conferinta, spre deosebire de microfoanele de masa obisnuite, ofera si beneficii precum:

✔ Posibilitatea membrilor de a vota nominal sau secret
✔ Autentificarea tuturor participantilor cu ajutorul cardului
✔ Exportarea rezultatului votului si afisarea lui pe ecran
✔ Camera tracking
✔ Afisarea vorbitorului activ pe ecranele adecvate
✔ Inregistrarea audio-video a sesiunii de conferinta cu identificarea vorbitorului
✔ Posibilitatea de a afisa numele vorbitorului activ pe ecran
Traducere simultana
✔ Integrarea cu sistemele de videoconferinta
✔ Diverse posibilitati multimedia: partajarea de documente sau continut audio si video
Streaming (transmiterea online a sesiunii) pe retelele sociale sau pe site-urile proprii
✔ Organizarea si gestionarea sedintelor hibrid
✔ Garantarea confidentialitatii prin criptarea intregului continutSisteme de discutii multimedia Televic uniCOS

Televic uniCOS - Where audio meets video for the all-in-one multimedia communication experience. Creeaza intalniri multimedia eficiente care ii reunesc cu adevarat pe participantii din sala si de distanta cu sistemul de discutii cu fir multimedia uniCOS Televic. Totodata, genereaza un scenariu de comunicare coerent prin tranzitii naturale si o colaborare intuitiva, indiferent unde se afla colegii conectati de la distanta. Sedintele sau reuniunile sunt duse la urmatorul nivel prin sunetul clar si video-ul inteligent pentru scenariul hibrid. Este singura solutie care permite gestionarea totala din aceeasi platforma si este 100% configurabila.

Sisteme de discutii fara fir

Sistemele de discutii fara fir (wireless) reprezinta raspunsul potrivit pentru cei care isi doresc mai multa mobilitate si flexibilitate in organizatiile lor. Comunicarea este criptata si ne asiguram ca nu vor exista interferente cu alte dispozitive mobile. In plus, echipamentele profesionale din solutiile de discutii wireless se bucura de o autonomie maxima de pana la 28 ore cu sistemele de incarcare originale.

Sisteme de discutii cu fir

Sistemele de discutii cu fir (wired) asigura o comunicare de calitate in cadrul intalnirilor, sedintelor sau conferintelor. Punctul forte al sistemului de discutii cu fir consta in eliminarea disconfortului de a fi mereu atent la incarcarea acumulatorilor. Totodata, expandabilitatea sistemului iti asigura adaugarea simpla de unitati si functii noi.

Streaming live internet

Streaming-ul live presupune transmiterea in timp real a unei sedinte, conferinte sau a unui eveniment pe site-ul propriu si/sau pe retelele sociale. Prin intermediul streaming-ului, publicul va putea observa implicarea, deciziile si mesajul pe care vrei sa le transmiti, dovedind transparenta. In plus, va crea imaginea pe care organizatia ta doreste sa o afiseze. Altfel spus, solutia de streaming iti ofera un mare avantaj - ce vrei tu, pe internet.

Transcript manual sau automat

Pentru a asigura transparenta decizionala si a dovedi desfasurarea completa a activitatii in cadrul unei intalniri recomandam sisteme de discutii cu functia de transcript (numita si transcriere speech-to-text). Solutiile de transcript presupun transformarea mesajului audio in text si reprezinta dovada scrisa a intregii intalniri sau sesiuni de plen.

Integrare arhitecturala a sistemelor de discutii

Integrarea arhitecturala este procesul prin care piesele de mobilier sunt echipate cu solutii audio-video, personalizand astfel spatiul, crescand functionalitatea incaperii si confortul participantilor. Oferim solutii personalizate cu tehnologii de ultima generatie integrate intr-un mod rafinat si discret in design-ul arhitectural.

Optiuni pentru sistemele de discutii

Sistemul de discutii integrat cu diferite optiuni reprezinta o investitie audio-video fiabila pe termen lung. Ofera un grad mai mare de confort participantilor, creeaza cadrul optim pentru vot si raspunde la nevoia de a avea o dovada scrisa a discutiilor purtate in cadrul unei intalniri. Printre optiuni se numara sistem de vot, sistem de traducere simultana, video tracking, functii de centralizare date. Tie ce optiune ti se potriveste?