Sonorizare publica EN54


Intr-un mediu deschis, la exterior, ori intr-unul in care este necesara comunicare cu publicul, vizitatori, clienti etc. sonorizarea este un element important ce trebuie luat in considerare, tocmai pentru ca nu este usor sa asiguri sunet de calitate atunci cand exista multe zgomote de fundal, fara o solutie dedicata acestor spatii. Solutiile de sonorizare publica EN54 oferite de noi asigura cea mai buna calitate a sunetului, iar comunicarea nu va fi in niciun fel perturbata.

EN 54 este o certificare ce atesta faptul ca solutia de sonorizare respecta standardul obligatoriu de siguranta si securitate. Aici discutam despre cerintele si testele de laborator efectuate pentru fiecare componenta a sistemului de detectie si alarma de incendiu. De asemenea, aceasta certificare permite libera circulatie a produselor de constructie intre tarile Uniunii Europene.Sisteme de adresare publica

Adresarile publiceĀ au nevoie de sonorizare de inalta calitate, astfel incat fiecare participant sa poata primi informatia fara ca aceasta sa fie distorsionata de zgomotele de fundal. Oferim cele mai bune solutii de adresare publica si suntem alaturi de clientii nostri de la recunoasterea nevoii, pana la proiectarea si implementarea solutiei in sine. Fie ca vorbim de centre comerciale, stadioane, muzee sau institutii publice, putem implementa solutii de adresare publica perfect adaptate spatiului tau.

Sistem de comunicare intercom

Alege sa comunici cu publicul tau in cel mai eficient mod cu putinta. Solutia Intercom te ajuta sa mentii distanta de siguranta fata de public, prin intemediul unui ghiseu, spre exemplu, insa nu blocheaza comunicarea cu acesta, din contra, o eficientizeaza prin eliminarea zgomotelor de fundal si directionarea corecta a sunetului. Acest sistem de comunicare se foloseste in special la ghiseele institutiilor publice, banci sau puncte de acces importante si functioneaza independent, separat de restul retelei, sau poate fi integrata in aceasta.

Interfon

Alege sa fii in deplina siguranta. Interfonul este in continuare cea mai folosita solutie de acces. Il intalnim la scarile de bloc, spatii private, cladiri de birouri si alte medii unde este nevoie de controlul accesului. Pentru cele mai bune solutii de interfon iti punem la dispozitie o serie de optiuni ce iti ofera siguranta deplina si tehnologie de ultima generatie.