Traducere simultana


Traducerea simultana este o solutie care faciliteaza cu pana la 99% comunicarea intre indivizi ce vorbesc limbi diferite si care au nevoie de interventia unui tert pentru a comunica cu persoanele participante la eveniment. Traducerea simultana ajuta fiecare individ sa participe in mod egal la discutie si sa inteleaga in aceeasi masura actiunile ce au loc in timpul evenimentului.

Aceasta solutie, fie ca este portabila sau fixa, aduce un plus valoare evenimentului si ii ajuta pe toti participantii sa se implice in mod egal, spargand limitele lingvistice si aducand globalizarea comunicationala interumana la un nou nivel.Traducere simultana portabila

Traducerea simultana portabila este solutia eficienta pentru conferinte, seminarii, conventii si pentru orice eveniment care implica participarea interpretilor/participantilor de diferite nationalitati. Pot exista mai multi interpreti, pentru diverse limbi de circulatie internationala, iar participantul are optiunea de alege in ce limba doreste sa asculte discursul. In plus, fiind un sistem de traducere simultana portabil inseamna ca poate fi utlizat oriunde, conferind utilizatorilor mai multa flexibilitate.

Sisteme de discutii cu traducere simultana integrata

Asigura-te ca nimic nu se pierde in traducere! Intalnirile, conferintele sau evenimentele la care iau parte oameni din diferite colturi ale lumii pot intampina dificultati de comunicare in lipsa unui echipament corespunzator. Sistemele de discutii cu traducere simultana integrata asigura un cadru placut de lucru pentru interpreti, in timp ce participantii vor auzi clar mesajul transmis si pot lua cuvantul pentru a-si exprima opinia.

Cabine pentru interpreti

Cabinele pentru interpreti reprezinta locul unde se sparg limitele lingvistice, iar interpretii pot realiza cele mai fine traduceri intr-un mediu controlat si foarte bine izolat fonic, astfel incat traducerea sa fie de cea mai buna calitate. In functie de necesitate si de arhitectura spatiului, cabinele pot fi plasate in interiorul salilor de discutii sau in spatii complementare. Izolarea fonica este ireprosabila si ofera un mediu de lucru confortabil pentru interpreti.

 

 

Integrare arhitecturala a sistemelor de traducere simultana

Integrarea arhitecturala reprezinta eleganta tehnologiei. In acelasi timp, este procesul prin care piesele de mobilier sunt echipate cu solutii audio-video, personalizand astfel sala de conferinta, crescand functionalitatea incaperii si confortul participantilor, oferind la indemana sistemul de traducere simultana. Noi oferim solutii AV personalizate si integrate respectand principiul ca tehnologia de ultima generatie sa fie implementata intr-un design rafinat si discret.