Sisteme de discutii cu traducere simultana integrata

Intalnirile sau summit-urile internationale in care se discuta probleme sau principii de mare anvergura, cum ar fi congrese, forumuri, necesita utilizarea sistemelor de discutii cu traducere simultana integrata. Solutiile de traducere simultana sunt special concepute pentru a crea un mediu de lucru placut interpretilor, ii ajuta pe participanti sa inteleaga rapid si corect informatia si se poate integra usor intr-un sistem de conferinta.

Depaseste barierele lingvistice cu solutii profesionale de traducere simultana


Elimina barierele de limba cu solutiile noastre de traducere simultana intuitiva si usor de folosit. Echipamentele profesionale din aceasta solutie ofera interpretilor un confort sporit datorita interfetei user-friendly si design-ului ergonomic pentru accesibilitate usoara, indiferent unde lucreaza. Unitatea interpretului suporta preluarea de imagini video din sala principala pentru o mai buna acuratete vizuala.

Solutiile noastre de traducere simultana ofera participantilor flexibilitatea de a-si selecta singuri limba nativa si de a ajusta nivelul de volum al castilor/difuzorului, dar si simplitate printr-un design elegant. Participantii pot lua cuvantul sau asculta vorbitorul/interpretul de la oricare unitate din sala datorita sistemului de autenficare. Datorita versalitatii echipamentelor, o unitate poate fi utilizata in acelasi timp de doua persoane, ce pot asculta interpretul in limba selectata din meniul dispozitivului.

Suntem singurii integratori de pe piata de solutii audio-video din Romania care ofera software-ul de management al sistemelor de discutii, vot si traducere simultana in limba romana.

Unde se pot folosi sistemele de discutii cu traducere simultana?

✔ Forumuri internationale
✔ Congrese
✔ Conventii
✔ Intalniri ministeriale
✔ Consilii judetene
✔ Primarii
✔ Amfiteatre
✔ Sali de conferinta
✔ Sali de intalniri

Sistemele de discutii cu traducere simultana sunt formate din: unitate/unitati presedinte, unitati delegati, unitate interpret, unitata centrala de control, receptoare pentru delegatii care nu preiau cuvantul (numar nelimitat), cutii de transport, cabina traducatori si accesorii.

Beneficiile sistemului de discutii cu traducere simultana integrata

✔ Creeaza un mediu de lucru confortabil atat pentru interpreti, cat si pentru participanti
✔ Unitatile au un design user-friendly, cu functii multiple pe acelasi dispozitiv
✔ Echipamentele sunt prevazute cu difuzor incorporat
✔ Nivelul de sunet din casti/difuzor se poate regla
✔ Acuratetea sunetului este impecabila si nu este afectata de interferente cauzate de telefoanele mobile
✔ Suporta preluare de imagini pentru a facilita interpretilor transmiterea mesajului
✔ Economie de cost: doua persoane pot utiliza aceeasi unitate
✔ Participantii isi pot alege orice loc din sala datorita autentificarii pe baza de card
✔ Unitatea interpretului dispune de indicatori Braille pentru translatorii cu deficiente de vedere
✔ Pot fi integrate perfect cu sistemele de conferinta

Pe langa optiunea de traducere simultana, sistemele de conferinta permit integrarea altor solutii precum: camera tracking, sistem de vot, streaming, transcriere automata, pentru a satisfice pana si cele mai exigente necesitati audio-video.

Suntem reprezentanti autorizati pentru sistemele de traducere profesionala Gonsin si Televic recunoscute pentru fiabilitate, flexibilitate si calitatea foarte buna a sunetului, acoperind intreaga plaja de echipamente si accesorii de traducere simultana. In functie de necesitatile companiei tale sau ale clientilor tai, oferim servicii complete de consultanta, proiectare, instalare si mentenanta pentru solutiile audio tip traducere simultana.

Incepand cu luna august a anului 2021, software-ul de management al sistemului de discutii si vot Televic este disponibil si in limba romana!

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.