Tratament acustic


Aproape orice spatiu se poate tranforma, prin analiza, proiectare si tratament acustic, intr-unul in care sunetul sa atinga cea mai inalta calitate. Tratamentul acustic presupune o serie de solutii si actiuni care contribuie la izolarea cat mai buna din punct de vedere fonic, estomparea sunetelor exterioare si propagarea excelenta a sunetului. Astfel, spatiul se tranforma intr-unul in care poate avea loc orice fel de eveniment ce necesita sonorizare de calitate.

Ecoul, microfonia, calitatea slaba a sunetului si zgomotul excesiv sunt principalele probleme ce pot fi rezolvate cu usurinta printr-un tratament acustic de calitate. Inginerii nostri certificati, folosind solutii si produse de la parteneri de renume din domeniul audio, vin in intampinarea nevoilor tale cu proiecte de tratament acustic menite sa imbunatateasca considerabil calitatea sunetului din spatiul tau, oferind beneficiul important al pastrarii confidentialitatii si al eliminarii riscului de a-i deranja pe cei din exteriorul salii. Izolare fonica

Adesea, intr-o sala sunetul se pierde ori se distorsioneaza cu usurinta. Adaptandu-se la specificul spatiului tau, expertii nostri iti vor propune cele mai potrivite metode de izolare fonica pentru ca sunetul sa nu fie perturbat in niciun fel, iar participantii sa se bucure de acustica de inalta calitate.

Mobilier fonic

Mobilierul fonic are rolul de absorbtie a zgomotelor, oferind o gama completa de produse ce pot fi instalate practic in orice tip de spatiu in care ne dorim mai putin zgomot ambiental. Mobilierul fonic este un element extrem de important ce imbina cu succes design-ul inovator cu functionalitatea practica.

Sound Masking - Tratament acustic activ

Sound masking presupune folosirea sunetului ambiental pentru a acoperi zgomotele de mediu perturbatoare. Este o solutie care castiga tot mai mult teren in industria audio, pentru ca s-a dovedit ca mascheaza eficient zgomotele care distrag atentia angajatilor si creste confidentialitatea, productivitatea si confortul dintr-o incapere.