Tratament acustic


Aproape orice spatiu se poate transforma, prin analiza, proiectare si tratament acustic, intr-unul in care sunetul sa atinga cea mai inalta calitate. Tratamentul acustic presupune o serie de solutii si actiuni care contribuie la izolarea cat mai buna din punct de vedere fonic, estomparea sunetelor exterioare si propagarea excelenta a sunetului. Astfel, spatiul se tranforma intr-unul in care poate avea loc orice fel de eveniment ce necesita sonorizare de calitate.

Ecoul, microfonia, calitatea slaba a sunetului si zgomotul excesiv sunt principalele probleme ce pot fi rezolvate cu usurinta printr-un tratament acustic de calitate. Inginerii nostri certificati, folosind solutii si produse de la parteneri de renume din domeniul audio, vin in intampinarea nevoilor tale cu proiecte de tratament acustic menite sa imbunatateasca considerabil calitatea sunetului din spatiul tau, oferind beneficiul important al pastrarii confidentialitatii si al eliminarii riscului de a-i deranja pe cei din exteriorul salii. Analiza si proiectare acustica

Afla care este cea mai potrivita solutie de sonorizare pentru nevoile tale. Pe langa produsele propriu-zise de sonorizare, expertii nostri iti vor analiza spatiul, astfel incat sa beneficiezi de cea mai buna solutie, iar sunetul din locatia ta sa se auda impecabil. Fiecare spatiu este diferit si, oricum ar arata locatia ta, ai nevoie de o proiectare acustica realizata de profesionisti care iti vor transforma spatiul intr-unul unde nu vei mai intampina niciun fel de probleme ce tin de acustica.

Izolare fonica

Adesea, intr-o sala sunetul se pierde ori se distorsioneaza cu usurinta. Adaptandu-se la specificul spatiului tau, expertii nostri iti vor propune cele mai potrivite metode de izolare fonica pentru ca sunetul sa nu fie perturbat in niciun fel, iar participantii sa se bucure de acustica de inalta calitate.

Mobilier fonic

Mobilierul fonicĀ are rolul de absorbtie a zgomotelor, oferind o gama completa de produse ce pot fi instalate practic in orice tip de spatiu in care ne dorim mai putin zgomot ambiental. Mobilierul fonic este un element extrem de important ce imbina cu succes design-ul inovator cu functionalitatea practica.

Sound Masking - Tratament acustic activ

Sound masking presupune folosirea sunetului ambiental pentru a acoperi zgomotele de mediu perturbatoare. Este o solutie care castiga tot mai mult teren in industria audio, pentru ca s-a dovedit ca mascheaza eficient zgomotele care distrag atentia angajatilor si creste confidentialitatea, productivitatea si confortul dintr-o incapere.