Digital Signage in domeniul medical

In contextul medical, buna operativitate este redata prin capacitatea spitalului, clinicii,  de a raspunde tututor nevoilor pacientilor in timp util. Conceptul de digital signage reprezinta solutia inovativa ce eficientizeaza managementul institutional. Pacientii si vizitatorii pot gasi singuri informatiile de care au nevoie si pot evita astfel cozile interminabile de la usile cabinetelor. Sectia, programul vizitelor si al programarilor, meniul acordat in spital, precum si regulile de protectie si comportament sunt doar cateva dintre elementele afisate de solutia de digital signage.

Totemuri, infochioscuri si sisteme de ticketing

Solutiile noastre de informare - totemuri, infochioscuri si sisteme de ticketing, sunt personalizabile si special concepute pentru a imbunatati atat eficienta operationala a serviciilor medicale, cat si experienta pacientilor. Totodata, comunicarea digitala cu pacientii, vizitatorii si personalul medical este dusa la urmatorul nivel, in acelasi timp eficientizand procesele si reducand costurile pentru managementul spitalului.

Vezi mai multe...

Integrare video in sali de operatie (OR-over-IP)

Integrarea video in salile de operatie inseamna atat un sprijin important pentru chirurgi si asistente pentru a realiza corect procedurile avand toate informatii necesare la indemana, cat si pentru inregistrarea si analizarea operatiei in vederea formarii noii generatii de medici. Totodata, ofera personalului medical din sala de operatie posibilitatea de a colabora de la distanta cu colegii lor inainte, in timpul si dupa operatie.

Vezi mai multe...

Room booking in domeniul medical

Solutiile de room booking asigura eficacitatea managementului operational si utilizarea eficienta a resurselor. Digitalizarea domeniului medical faciliteaza atat comunicarea interna, cat si cea externa prin posibilitatea de a rezerva camera, sala sau cabinetul in timp real, util si fiabil in vederea sustinerii consulatiilor, exemplificarilor prin practica sau a conferintelor ce trateaza anumite subiecte din domeniul medical.

Sisteme de apelare asistente, de alarma si de localizare

In contextul medical, timpul este cel mai important si esential element. Posibilitatea de a gestiona cazurile pacientilor intr-o maniera prompta si sigura ofera incredere, siguranta si liniste familiilor pacientilor. Flexibilitatea in utilizare si acuratetea localizarilor optimizeaza modul de desfasurare a sarcinilor din centrele medicale. In plus, rezidentii sau stagiarii care sunt deja familiarizati cu domeniul tehnologic vor putea intelege in amanunt etapele procedurale intalnite in spital, clinica sau centru de ingrijire, in functie de specificul fiecarei situatii.

Vezi mai multe...

Telemedicina (video si streaming)

Avansarea tehnologica permite conectarea si comunicarea in orice context si orice moment. Telemedicina ofera cadrelor medicale posibilitatea a colabora in mod flexibil, rapid si fiabil, economisind timp si resurse. Consulturile si interpretarea analizelor pot fi realizate prin intermediul solutiilor de videoconferinta, pacientii avand optiunea de a alege specialistul si medicul dorit. Retetele pacientilor, rapoartele medicale si monitorizarile acestora pot fi realizate in timp util si sigur datorita caracterului confidential al informatiilor.

Vezi mai multe...

Realitate virtuala

Realitatea virtuala permite extinderea perspectivelor, a orientarilor si a perceptiilor. Solutiile de VR ajuta la dezvoltarea noilor posibilitati prin care putem inova sistemul educational, medical, informational, aviatic, de divertisment, industial sau cel al automatizarii. Aplicarea teoriei in practica prin intermediul simularilor virtuale contribuie la familiarizarea cu situatiile din viata reala. Totodata, realitatea virtuala ne ajuta sa intelegem cursul anumitor evenimente datorita experimentelor controlate.

Tehnologii imersive in educatia medicala

Utilizarea realitatii virtuale in domeniul medical aduce cu sine o serie de beneficii atat pentru cadrele si personalul medical, cat si pentru pacienti, rezidenti, stagiari sau apartinatori. Simularea situatiilor critice permite analizarea in amanunt a detaliilor generatoare a acestora, pregatind cadrele medicale raspunzatoare de anumite sectii din spitale, cabinete si alte structuri medicale. Pe langa misiunea de formare profesionala, sesiunile de intruire si exersare au si un mare rol educational – cel de a invata cadrele medicale noi tehnici si metode prin care viata pacientilor poate fi salvata, revolutionand astfel servciile prestate in domeniul sanatatii.

Vezi mai multe...