Proiectare


Rareori se intampla ca o solutie puternica AV sa se opreasca doar la audio si video. Poate include control al surselor de iluminat, automatizari ale diferitelor sisteme din camera, securitate la retea, tehnologii de videoconferinta, servicii software sau cloud ori tehnologie fara atingere. Organizatiile au adesea nevoie de sisteme robuste, usor de integrat, lucru ce presupune ca integratorul sa detina expertiza necesara in design AV pentru a crea si pune in folosinta solutii AV intuitive, eficiente si practice.Proiectare, integrare si control pentru solutii audio-video

Oferim o expertiza de neegalat in design-ul si proiectarea de solutii audio-vizuale profesionale care integreaza sunet live distribuit, solutii de afisaj video HD, sisteme de videoconferinta, sisteme de control AV si surse de iluminat in medii dintre cele mai diverse: de la spatii pentru colaborare corporate, pana la stadioane si large venues.

Analiza si proiectare acustica

Afla care este cea mai potrivita solutie de sonorizare pentru nevoile tale. Pe langa produsele propriu-zise de sonorizare, expertii nostri iti vor analiza spatiul, astfel incat sa beneficiezi de cea mai buna solutie, iar sunetul din locatia ta sa se auda impecabil. Fiecare spatiu este diferit si, oricum ar arata locatia ta, ai nevoie de o proiectare acustica realizata de profesionisti care iti vor transforma spatiul intr-unul unde nu vei mai intampina niciun fel de probleme ce tin de acustica.