Videoconferinta


Videoconferinta este o forma de comunicare interactiva intre doua sau mai multe persoane, mijlocita de existenta unor echipamente dedicate, ce fac posibila transmiterea mesajelor audio-video. Dincolo de faptul ca participantii se pot vedea si auzi, tehnologiile moderne permit o multitudine de alte functii utile precum partajarea de continut ori trimiterea de mesaje scrise.

Dincolo de device-urile utilizatorilor (laptop, tableta, smartphone), un spatiu destinat sedintelor are nevoie sa fie echipat cu un display, microfon, camera video, difuzoare si sa detina o conexiune stabila la internet. Astfel te asiguri ca toti participantii la discutii, fie ca se afla in incapere sau participa remote, prin videoconferinta, vor fi auziti si vazuti clar, fara probleme de intarziere a livrarii mesajului audio-video. Folosind solutiile profesionale de videoconferinta, ai adesea toate echipamentele de mai sus intr-unul singur, acestea oferind audio, video si conexiune la internet printr-un singur cablu USB.Solutii de videoconferinta pentru Huddle Rooms

Oferind productivitatea si functionalitatea unei sali de sedinte intr-un mediu mai putin formal si mai prietenos, huddle rooms presupun costuri mai reduse de echipare, reusind sa eficientizeze din plin spatiile de lucru. Solutiile de videoconferinta pentru huddle rooms sunt adaptate dimensiunilor acestor spatii, intrunind in acelasi timp functii si caracteristici similare celor din salile de conferinte.

Solutii de videoconferinta pentru Meeting Rooms

Nevoile salilor de sedinte difera in functie de organizatie, de aplicatie, de context, de industrie si chiar in functie de cultura interna a companiei. Tocmai de aceea noi oferim solutii tehnologice personalizate, potrivite oricarei forme si dimensiuni pe care ar putea-o avea un meeting room. Diversitatea producatorilor din portofoliul nostru reprezinta garantia faptului ca impreuna vom putea gasi cea mai potrivita solutie de videoconferinta pentru orice meeting room.

Solutii de videoconferinta pentru Boardrooms

Create pentru intalnirile personalului de conducere si pentru clientii, colaboratorii si partenerii importanti, boardroom-urile necesita alegerea unor echipamente din gamele premium in procesul de echipare cu solutii audio-video. Cele mai moderne si eficiente tehnologii reprezinta intotdeauna alegerea inginerilor nostri atunci cand vine vorba despre echiparea unui boardroom, iar solutiile de videoconferinta nu fac rabat de la acest principiu.

Solutii de videoconferinta pentru Work From Home

Venim in intampinarea nevoilor companiilor si angajatilor de a avea sisteme eficiente pentru lucrul de acasa, oferind solutii complete: software-uri de videoconferinta, camere web, casti si headset-uri, microfoane ori solutii all-in-one, dar si monitoare suplimentare si suporti dedicati care sa asigure crearea unui mediu de lucru prietenos si confortabil.

Infrastructura pentru videoconferinta

Videoconferinta inseamna mai mult decat alegerea celei mai convenabile aplicatii de apel video. Inseamna echipamente profesionale care sa asigure comunicarea fara intreruperi, dar mai ales infrastructura care sa garanteze securitate – un aspect deosebit de important pentru videonconferintele business-to-business sau cele de importanta strategica.

Unified communication

Comunicarea si colaborarea in mediul corporate sunt aspecte vitale pentru eficientizarea workflow-ului. Cum ar fi daca comunicarea corporate (email, telefon, videoconferinta, Microsoft Teams etc.) ar putea fi reunita intr-un singur loc? Acest loc deja exista si se numeste unified communication (UC). Unified communication este solutia AV prin care poti realiza sedinte globale, fara investitii in infrastructura de comunicatii (totul este stocat in Cloud) si care asigura confidentialitatea documentelor si a datelor.