GBC aduce Sony Cristal LED Display System in Romania



Dupa succesul inregistrat in intreaga lume, display-ul de ultima generatie CLEDIS de la Sony, a ajuns si in Romania printr-un demers GBC. Astfel, a avut loc lansarea oficiala CLEDIS, intr-o locatie cu totul deosebita in incinta Muzeului National Cotroceni, in data de 6 Decembrie.

Alaturi de Sony Corporation, Muzeul National Cotroceni, Fundatia Policy Center for Roma and Minorities si Editura TREI, am reusit sa aducem un nou concept de lansare pentru cea mai avansata tehnologie vizuala a momentului, cu aplicatii directe in industria militara, energetica, transporturi sau telecomunicatii avansate: Sony Cristal LED Display System.

Ce este cu adevarat uimitor privind acest afisaj este claritatea si detaliul imaginii, dar si uniformitatea mult imbunatatita ce ofera o luminozitate si contrast cu mult peste ceea ce cunoastem deja in materie de afisaj digital.

CLEDIS este o solutie modulara ce poate fi realizata in orice dimensiune, iar flexibilitatea oferita de numarul de panouri adaugate face posibila atingerea oricarei rezolutii. Aceasta tehnologie de ultima generatie asigura un impact vizual pur prin profunzime, contrast, culoare si rezolutie.

Imagini din cadrul evenimentului Lansare CLEDIS in Romania puteti urmari aici, iar daca doriti sa aflati si mai multe detalii despre CLEDIS, ne puteti urmari Sambata, incepand cu ora 10, in cadrul emisiunii iLikeIT, difuzata pe PRO TV.

Sony Cristal LED Display System a fost implementat cu success de GBC® la Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Galati.