GBC aduce Tehnologia viitorului pentru afisajul digital - CLEDIS


Cea mai noua si avansata tehnologia de afisaj Sony, a ajuns in Romania prin GBC!


Crystal LED Integrated Structure, pe scurt CLEDIS, este cea mai noua si avansata tehnologia de afisaj Sony, prezentata anul acesta in cadrul evenimentului CES 2017. CLEDIS este un sistem de afisaj construit dintr-o serie de panouri ce utilizeaza LED-uri ultrafine ca sursa de lumina si suprafete unice de montaj; procesate impreuna sunt capabile sa redea o imagine unitara de cea mai inalta calitate.

Ce este cu adevarat uimitor privind rezultatul afisajului, este claritatea si detaliul acestuia, precum si uniformitatea imaginii care, desi este alcatuita din mai multe panouri, are aceeasi luminozitate si contrast, iar trecerea de la un panou la altul este invizibila. De asemenea, fiind o solutie modulara, poate fi realizata in orice dimensiune, iar flexibilitatea oferita de numarul de panouri adaugate face posibila atingerea oricarei rezolutii. Aceasta tehnologie de ultima generatie asigura un impact vizual pur prin profunzime, contrast, culoare si rezolutie.

Aplicabilitate

CLEDIS este conceput pentru aplicatii comerciale si experiente captivante, pentru proiectarea si productia design-ului de produs, pentru aplicatii in parcuri tematice, muzee sau lobby-uri cu trafic intens, aplicatii corporate sau studiouri broadcast - medii ce necesita simulare realista la scara larga si afisaje video detaliate.

Cum functioneaza CLEDIS

Pentru a atinge aceasta performanta, fiecare panou are procesorul sau individual si este conectat la un server puternic. Tehnologia de afisaj utilizata contine LED-uri ultrafine, iar fiecare pixel emite independent unde de lumina (0,003 mm2 / pixel). Unghiul de vizualizare este de 180 grade, iar luminozitatea este 1000 cd / m2 (1000 nits).

De asemenea, unitatile unice de pixeli Sony au o rata a cadrelor de 120 fps, lucru esential pentru afisarea imaginilor sportive, concerte sau simulari de instruire, astfel vizualul apare fara artefacte de intarziere in miscare.

Recunoscut prin premii internationale

Desi a fost proiectat initial ca fiind un produs de prezentare, CLEDIS a atras atentia pietei AV de la prima aparitie (InfoComm 2016), iar cererea nu a intarziat sa apara. Inca de pe atunci aceasta tehnologie noua si uimitoare a primit premiul Best of Show winner oferit de AV Technology, iar in 2017 a fost castigat premiul Best Overall LED Wall Product in cadrul evenimentului CES 2017.

Anul acesta, CLEDIS a ajuns si in Romania, prin dealerul autorizat GBC si a fost implementat cu succes la Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Galati.