GBC devine distribuitor autorizat pentru SI Europa de Est


Screen Innovation se adreseaza atat zonei Rezidential, cat si Retail sau Corporate, iar gama de produse fabricate de acestia cuprinde: ecrane de proiectie customizabile, fixe sau motorizate, cu sau fara rama; placi pentru video-wall, Zero G - televizorul rulabil. Infiintat in anul 2003 in garajul lui Ryan Gustafson din Austin, Texas, Screen Innovations (SI) avea sa revolutioneze pentru totdeauna industria ecranelor de proiectie, devenind astazi producatorul celor mai bune ecrane de proiectie din lume. In 2017, Screen Innovations ajunge in Romania prin distribuitorul GBC®.

Ecranele de proiectie ce revolutioneaza intreaga industrie

Aparitie
Infiintat in anul 2003 in garajul lui Ryan Gustafson din Austin, Texas, Screen Innovations (SI) avea sa revolutioneze pentru totdeauna industria ecranelor de proiectie, devenind astazi producatorul celor mai bune ecrane de proiectie din lume. In 2017, Screen Innovations ajunge in Romania prin distribuitorul GBC®.

Valori
Videoproiectia trebuie sa fie o experienta de calitate, indiferent de mediul sau bugetul de care dispunem. Screen Innovations functioneaza dupa un criteriu simplu: crearea unor produse care sa simplifice viata, sa aduca valoare aplicatiilor Visual, dar si sa te separe de monotonie.

Gama de produse
Screen Innovations se adreseaza atat zonei Rezidential, cat si Retail sau Corporate, iar gama de produse fabricate de acestia cuprinde: ecrane de proiectie customizabile, fixe sau motorizate, cu sau fara rama; panouri pentru video-wall; Zero G - televizorul rulabil.

Ecranele de proiectie SI sunt foarte populare nu doar pentru aspectul placut pe care il au, dar mai ales pentru faptul ca nu conditioneaza calitatea afisajului in functie de lumina ambientala.

Materialele utilizate au proprietati speciale si reusesc sa respinga peste 65% din lumina reflectata in ele, facand astfel posibila vizionarea continutului pe ecranul SI cu lumina aprinsa si fara grija draperiilor trase.

Ramele fixe clasice sunt realizate in intregime manual si includ materiale usoare si fine, precum aluminiu sau catifeaua.

Ecranele motorizate, disponibile cu diferite suprafete de afisaj sau cu diferite culori de carcasa, sunt realizate de asemenea manual pentru a asigura standardul de calitate promis de SI.

Zero G - viitorul televiziunii
Screen Innovations declara odata cu lansarea Zero G, ca acesta este viitorul televiziunii - un ecran de proiectie motorizat, revolutionar, ce pare ca pluteste atunci cand este deschis, lasand imaginea sa se aseze pe panza suspendata de corzile speciale. Fiecare ecran poate fi comandat cu optiuni de corzi de diferite culori, astfel incat sa se integreze perfect in orice decor.

Bucura-te de tot spatiul
Fata de televizoarele obisnuite, ecranul Zero G poate fi instalat in orice colt al camerei, fara a incurca sau incarca spatiul. Designul uimitor permite asezarea ecranului chiar si in fata unei ferestre sau pe un perete decorativ.

Simplitate si unicitate
Instalarea eranului Zero G este foarte simpla, prin caracteristicile de inginerie automate, senzori optici sau materiale rulabile preinstalate. Atunci cand alegi Zero G, poti fi sigur ca va atrage atentia prin unicitatea lui. Zero G este un produs complet nou, o abordare diferita a ecranelor motorizate ce va depasi cu usurinta orice provocare asociata cu experienta tipica de vizualizare.

Incepand cu luna Octombrie, Screen Innovations este disponibil si in Romania prin GBC®.