GBC Devine Reseller Autorizat Zoom pentru zona EMEA


 Inspiratie Americana in Comunicarea Video Corporate: Zoom

GBC® a incheiat un parteneriat cu compania americana Zoom, devenind reseller autorizat Zoom pentru zona EMEA. GBC® a beneficiat de toate trainingurile si certificarile necesare pentru a oferi solutii Zoom. Comunicarea moderna video corporate este un domeniu in care numerosi jucatori se lupta intre ei pentru suprematie. Dintre acestia, compania privata Zoom din orasul californian San Jose, s-a remarcat prin conceperea unei platforme cloud simple si stabile.

Acest instrument este folosit la scara larga in conferintele video si audio, colaborari, chat, si webinare pe dispozitive mobile, telefoane, desktop-uri, si sisteme de camera. Echipa americana a conceput solutia software pentru camerele de conferinta, denumirea acesteia fiind Zoom Rooms. Solutia este folosita in toata lumea, mai ales in boardrooms, sali de conferinte, huddle rooms si sali de training. Alte spatii in care Zoom Rooms s-a dovedit extrem de necesara dar si utila sunt birourile executive si salile de clasa.

Solutia este folosita in toata lumea, mai ales in boardrooms, sali de conferinte, huddle rooms si sali de training. Alte spatii in care Zoom Rooms s-a dovedit extrem de necesara dar si utila sunt birourile executive si salile de clasa. Inca de la fondarea sa in anul 2011, compania Zoom si-a dedicat intreaga activitate de business in a ajuta business-urile si organizatiile sa-si adune echipele laolalta intr-un mediu propice realizarii unei activitati eficiente

Activitatea companiei Zoom a presupus intotdeauna colaborari cu companii si firme din intreaga lume in domeniul audiovizual. In Romania, o asemenea firma care s-a remarcat prin seriozitate si profesionalism pe nisa AV este GBC®.

Plus-Valoare, Dedicatie si Profesionalism: GBC®

Compania
GBC® intra pe piata audio-video romaneasca in anul 2002, avand drept obiectiv de business furnizarea unor solutii profesionale destinate educatiei, informarii si instruirii. Din acel moment si pana in prezent, GBC® a devenit un nume de referinta si si-a format un portofoliu semnificativ de clienti atat din spatiul universitar, precum si din mediul corporate.

Firma romaneasca cunoaste o dezvoltare durabila din 2002 si pana in prezent, ceea ce a condus inclusiv la cresterea echipei sale de profesionisti. Dezideratul GBC® este de a oferi clientilor o experienta completa de testare, pentru care acestia asigura un stoc constant de echipamente specializate. Acestea pot fi oricand testate de clienti in show-room-ul firmei, in cadrul unor sesiuni demo specializate si gratuite.

True Value Distribution: Parteneriatul GBC®-ZOOM

GBC® si-a focusat intregul demers de business punand in practica sintagma TRUE VALUE DISTRIBUTION, ceea ce s-a concretizat in servicii de top oferite clientilor. Continuand sa promoveze acelasi mod profesional de a gandi un business, firma romaneasca a incheiat in anul 2018 un parteneriat cu compania americana Zoom, devenind reseller autorizat Zoom pentru zona EMEA.

Cu alte cuvinte, echipa GBC® a beneficiat de toate trainingurile si certificarile necesare pentru a oferi solutii Zoom. In ceea ce priveste produsele comercializate, echipa GBC®® comercializeaza nu numai produse Zoom, insa si produse ale partenerilor companiei americane.

Firma romaneasca aduce astfel pe piata audiovizuala din Romania un serviciu inovator si de un inalt profesionalism oferit de americanii de la Zoom. Este vorba de un serviciu web care permite realizarea unor web meetings si a unor conferinte video high definition pe dispozitivele mobile si calculatoarele personale, insa si alte servicii si produse strans legate de acestea.