GBC primeste Cisco Select Certified Partner Award


Performanta americana in domeniul tehnologic: Cisco

Cisco Systems este o companie multinationala americana, al carei sediu se afla in orasul San Jose din California, in Silicon Valley. Domeniul sau de activitate vizeaza crearea, dezvoltarea si vanzarea aparaturii de retelistica, echipamentelor de telecomunicatii si a altor produse si servicii high-technology. Compania a achizitionat numeroase subsidiare, precum OpenDNS, Jabber, WebEx si Jasper. Prin intermediul acestora, Cisco s-a orientat pe piete tehnice specifice: Internet of Things (IoT); securitatea domeniului; managementul energiei.

In prezent, business-ul american a devenit cea mai mare companie de retelistica la nivel mondial. Serviciile oferite de Cisco permit echipelor de IT din intreaga lume sa conceapa, sa administreze si sa mentina unele dintre cele mai inteligente, sofisticate si securizate platforme pentru business-ul digital. Compania isi ofera expertiza, inovatia si calitatea serviciilor pe care le combina cu securitate, analitici avansate si automatizare. Rezultatul acestui demers permite partilor interesate sa ofere excelenta, sa gestioneze riscurile si sa se mentina in pas cu schimbarile din domeniu.

Servicii de calitate Cisco pe piata europeana: parteneriatul cu GBC®

Sudul si estul Europei reprezinta doua zone importante in care solutiile high-tech Cisco pot fi implementate cu succes. Pentru aceasta insa, a aparut necesitatea incheierii unui parteneriat cu o companie specializata si de incredere. Din acest motiv, la data de 1 octombrie 2018, firma GBC® EXIM a dobandit acreditarea Cisco Select Certified Partner. Aceasta certificare s-a datorat indeplinirii tuturor conditiilor necesare si suficiente de catre GBC®: personalul, suportul si specializarile. GBC® este de acum autorizata in mod oficial sa comercializeze, sa instaleze si sa ofere suport pentru solutiile Cisco in sud-estul Europei.