Inchiriere si finantare echipamente audio-video



Pentru ca intelegem si cunoastem nevoile si problemele cu care se confrunta companiile mici si mijlocii (IMM) in procesul de achizitie a echipamentelor vitale desfasurarii activitatilor de zi cu zi, GBC® va ofera in parteneriat cu Grenke Romania o modalitate fiabila si sigura de finantare prin procedura de inchiriere a acestora. Grenke reprezinta o societate germana cu experienta in domeniul serviciilor de leasing, inchiriere si finantare echipamente la nivel european, pastrand din 1978 pana in prezent o calitate desavarsita in activitatea sa.  

Inchirierea de echipamente este o strategie financiara prin care se poate proteja capitalul firmei, fara a bloca periodic sume mari de investitii in achizitii care pot periclita sau influenta demersul activitatilor. Un alt aspect benefic, optiune disponibila in contractul de inchiriere, este posibilitatea de a planifica investitii in echipamente noi, fiind cunoscut faptul ca tehnologia se afla in continua evolutie si echipamentele devin non-performante dupa o perioada de timp. Solutia de finantare permite pastrarea lichiditatilor, planificari si perspective economice permanente in folosul activitatii pe care o intreprindeti. 

Clientii eligibili finantarii sunt persoanele juridice si persoanele fizice autorizate. Sistemul de finantare presupune avans zero la incheierea contractului, chirii in Euro constante si plata ratelor in avans pentru trimestrul urmator. Comisionul de administrare este unic pe contract. Echipamentele inchiriate necesita a fi asigurate, fie de un asigurator cu care deja colaborati, fie puteti include in contractul de inchiriere si o polita de asigurare cadru.  

Pentru a initia procedura, completati fisa de inchiriere disponibila aici si atasati documentatia necesara scanata pentru analiza catre info@gbc.ro. In urma analizei financiare veti primi un raspuns in cel mult 24 de ore, echipamentele putand fi comandate / livrate dupa semnarea contractului. Daca aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare, va stam la dispozitie folosind sectiunea de contact.