Prowise, partenerul tau in solutii educationale digitale



Incepand cu luna Mai, Prowise este disponibil si in Romania, prin dealerul autorizat GBC®. Mai mult, odata cu acest parteneriat, GBC® a inaugurat si centrul de service autorizat Prowise. Prowise este o companie olandeza ce isi dedica activitatea dezvoltarii si proiectarii solutiilor educationale digitale de calitate superioara. Formata dintr-o echipa pasionata si dedicate, Prowise ofera solutii hardware si software care fac diferenta in sistemul educational, bazandu-se pe tehnologii proprii si personalizate, dispozitive personale, dar si software usor de utilizat, ce ajuta procesele de invatare si colaborare sa fie mai accesibile, eficiente si placute. Peste 20.000 de scoli, 200.000 de profesori si sute de companii din 16 tari, utilizeaza solutii Prowise.


O solutie globala completa

Echipamentele Prowise sunt proiectate pornind de la nevoile utilizatorilor, iar educatia interactiva este posibila prin integrarea diferitor continuturi media in sisteme touchscreen, tablete, PC-uri sau software-uri. Prowise pune accent pe compatibilitate, de aceea suportul media functioneaza si cu dispozitivele sau software-ul altor producatori. De asemenea, usurinta cu care utilizatorul intrebuinteaza sistemele, este un factor important in proiectarea solutiilor Prowise.


Service si Suport avansat

Experienta acumulata in domeniul educational este transpusa intr-o filosofia orientata catre client. Astfel, pentru a fi mereu pregatiti sa depaseasca provocarile intalnite, Prowise investeste in pregatirea si extinderea propriului service. In Romania, service-ul autorizat Prowise este reprezentat de GBC®, iar inginerii GBC® au beneficiat de training-uri de formare si cunoastere, dobandind certificarile necesare pentru a face fata oricarei provocari.

FREE FULL WARRANTY. Fata de ceilalti producatori, Prowise ofera optiuni de garantie complete prin care utilizatorul poate beneficia de inlocuirea oricarei piese, de la butoane la carcasa, echipamentele fiind modulare.


Solutii interactive de colaborare in sali de clasa

Display-uri interactive Prowise
Proiectate pentru a inspira modul de colaborare si studiu in salile de curs, Display-urile touchscreen Prowise sunt tehnologii impunatoare, dar extrem de usor de utilizat, prezente in doua game: ProLine+ UHD si EntryLine UHD. Ambele fac parte din categoria cea mai eficienta din punct de vedere energetic, la nivel mondial. Sistemul de operare integrat, Prowise Central, ofera studentilor si profesorilor toate functionalitatile de care au nevoie zilnic intr-un singur lor. Utilizarea unei astfel de solutii economiseste energie, reduce costuri si contribuie la un viitor mai ecologic.


Beneficii ProLine+ Display:
- Castigator al Premiului Bett 2017;
- Active Pen ProWrite Ink - tehnologie noua ce ofera o experienta autentica de scriere pe suprafata interactiva;
- Prowise Central - actualizari automate ale sistemelor;
- Aplicatie ProConnect - instrument de colaborare (inclusiv pentru dispozitive Android);
- Reflect app - functionare wireless pentru IOS si Windows, cu pana la 4 dispozitive;
- 20 puncte tactile - 10 puncte scriere;
- Plug and Play - nu necesita calibrare sau drivere;
- Card NFC - conectare instantanee la contul propriu;
- Sistemul modular ofera o inlocuire usoara a pieselor la nivel local;
- Garantie completa: 7 ani display / 5 ani accesorii si actualizari software.


Calitatea si fiabilitatea pe care va puteti baza
Siguri de calitatea produsele lor, Prowise ofera o perioada de garantie de 7 ani pentru display-urile interactive. In cazul unei defectiuni, display-ul touchscreen poate fi inlocuit, dar si piese individuale. Gama ProLine+ vine cu o garantie de 7 ani, iar EntryLine cu o garantie de 5 ani.

Dispozitive proprii construite pentru educatie
Prowise dezvolta o noua generatie de dispozitive personale ce respecta cerintele mediului educational si fac diferenta in modul de predare si invatare, mai ales atunci cand sunt utilizate impreuna cu display-ul interactiv si aplicatiile gratuite Presenter sau ProConnect: Chromebooks, Windows Notebook si All-in-One PC. Sistemul de operare integrat, Prowise Central, ofera studentilor si profesorilor toate functionalitatile de care au nevoie zilnic intr-un singur lor.

Calitate superioara si preturi competitive
Fara a face rabat de la calitate si durabilitate, Prowise vine cu solutii la preturi competitive, garantate printr-o perioada de garantie de 3 ani pentru gama de Chrombook-uri, Windows Notebook-uri si All-in-One PC-uri. Dispozitivele personale Prowise sunt solutii de calitate superioara, dar extrem de usor de utilizat, ce au nevoie de intretinere minima sau deloc, la preturi competitive. Proiectate pentru a rezista folosirii in salile de curs, dar cu un design elegant si practic, acestea sunt protejate de o carcasa robusta si beneficiaza de conexiune super-rapida Wi-Fi, ideala pentru mediul educational.

Utilizare la capacitate maxima cu software-ul interactive Prowise Presenter
Explorati resursele educationale gratuite ce ofera optiuni excelente studentilor si profesorilor. Implicati fiecare elev sau creati echipe cu o singura apasare de buton prin intermediul Prowise Presenter si ProConnect. Aplicatiile sunt compatibile cu orice dispozitiv smart si pot fi utilizate de oriunde. Mai mult, acestea sunt organizate pe grupe separate pentru invatamant primar, secundar si superior

Interactivitate la cote maxime
Tabletele, smartphone-urile si PC-urile, pot fi conectate in timp real cu ProConnect. ProConnect este o aplicatie gratuita si usor de utilizat, care creeaza interactivitate intre device-uri smart si incurajeaza colaborarea in clasa. Prin intermediul ProConnect, puteti trimite fisiere de pe un dispozitiv pe altul, puteti apela la functii de votare, testare, organizare competitii intre elevi, sau puteti afisa temele elevilor de pe tableta propria pe display-ul interactiv, cu scopul de a le discuta.