What's it like at GBC®


Am putea spune doar atat: We are super awesome!

Dar iti vom povesti putin despre noi, ca sa intelegi macar o parte din pasiunea care sta in spatele solutiilor profesionale pe care le oferim clientilor nostri din tara si din strainatate.

Creata in 2002 pentru a raspunde nevoilor pietei din Romania de a avea solutii audio-video integrate, compania noastra ofera astazi solutii design&build menite sa imbunatateasca mediul de lucru, sa faciliteze comunicarea organizationala si sa augmenteze modul in care tehnologiile moderne pot aduce plusvaloare oricarui tip de afacere.

GBC® este lider de piata in Romania pe segmentul de distributie si integrare a solutiilor audio-video, avand parteneriate strategice cu o multime de producatori de renume din domeniu: Sony, Panasonic, Extron, Chief, Projecta, Infocus ori Ctouch sunt doar cativa dintre acestia. ​Suntem astfel pregatiti sa oferim solutii state-of-the-art, perfect integrate arhitectural, atat in domeniul audio-video, cat si in ceea ce tine de securitate si siguranta. Realizam concept, design, planificare, executie, implementare, mentenanta si service.

True Value Added Distribution

Sub motto-ul True Value Added Distribution, ne-am construit reputatia in baza multiplelor proiecte in domenii variate precum administratii locale, guvern, banking, corporate, telecom, turism, HoReCa ori educatie, dar si datorita stocului impresionat de echipamente si accesorii, disponibile pentru livrare imediata.​

Certificarile dobandite de-a lungul anilor dovedesc gradul nostru de implicare pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii. Suntem Partener Global Avixa si PSNI, lucru ce garanteaza calitatea solutiilor implementate de echipele noastre de ingineri si tehnicieni si abilitatea de a indeplini promisiunea de standardizare globala.