Misiune | Valori | Viziune Valorile noastre

✔ Integritate
✔ Diversitate
✔ Transparenta
✔ Incredere
✔ Performanta
✔ Colaborare
✔ Inovatie
✔ Reputatie

Misiune

Ne-am decis sa facem un pas inainte si sa ne oferim sprijinul prin ceea ce stim mai bine: sa oferim solutii interactive si securizate pentru a impartasi si colabora. Suntem specializati in proiectarea si implementarea salilor de conferinta de top care ofera performante reale de business.

Tehnologiile AV / IT ofera flexibilitate pentru a raspunde nevoilor unei arii diverse de utilizatori. Fie ca initiem sesiuni de brainstorming impreuna cu clientii nostri pentru spatiile noi, fie ca efectuam o analiza a fluxului de lucru pentru modificari tehnologice, noi suntem specializati in maximizarea utilizarii spatiului. Concentrandu-ne pe obiectivele clientului, oferim solutii care ofera randament maxim.

Viziune

Viziunea noastra este de a genera o schimbare in modul in care oamenii lucreaza, comunica si colaboreaza prin transpunerea tehnologiei de ultima generatie intr-un design curat, clar si simplu de utilizat.

Conceptul nostru de business ne determina sa ne perfectionam si sa ne extindem in permanenta domeniul de expertiza. Integrarea Audio-Video si oferirea solutiilor high end complexe, dar simple si intuitive pentru utilizator este ceea ce defineste True Value Added Distribution”.

Suntem lider de piata in Romania pe segmentul de distributie si integrare a solutiilor Audio-Video, cu peste 20 ani de experienta si o multitudine de referinte de succes. Ne-am construit reputatia in baza multiplelor proiecte pe care le-am implementat cu succes in domenii variate precum administratii locale, guvern, banking, corporate, telecom, turism, HoReCa sau educatie, dar si datorita numarului impresionant de echipamente si accesorii pe care le avem in stoc, disponibile pentru livrare imediata.

Respect pentru mediu

Dincolo de dorinta noastra de a oferi tuturor clientilor solutii audio-video de ultima generatie, sta respectul pentru mediul inconjurator si dorinta de a oferi generatiilor urmatoare o planeta curata. De aceea, ne asiguram ca toate deseurile de echipamente electrice si electronice ce raman in urma instalarii solutiilor noastre sunt colectate corespunzator pentru a fi reciclate. Astfel, compania noastra este inregistrata in Registrul producatorilor de echipamente electrice si electronice cu numarul RO – EEE – 1375 – 2021 – 06 – 15.