Receptie-Sala de asteptare in institutii medicale


Solutiile de digital signage si de informare (cu optiunea unui sistem de tichete) destinate sanatatii contribuie la imbunatatirea managementului din cadrul sistemului medical din Romania. Amplasarea solutiilor audio-video de afisare in punctele centrale ale institutiilor medicale fluidizeaza traficul prin intermediul hartilor si a indicatiilor, afiseaza lista cabinetelor, a cadrelor medicale si a intervalului in care se mai pot face programari. Mai mult decat atat, continutul prezentat poate cuprinde atat informatii generale despre incinta spitalului sau a cabinetului, cat si sfaturi utile pacientilor.Digital Signage in domeniul medical

In contextul medical, buna operativitate este redata prin capacitatea spitalului, clinicii,  de a raspunde tututor nevoilor pacientilor in timp util. Conceptul de digital signage reprezinta solutia inovativa ce eficientizeaza managementul institutional. Pacientii si vizitatorii pot gasi singuri informatiile de care au nevoie si pot evita astfel cozile interminabile de la usile cabinetelor. Sectia, programul vizitelor si al programarilor, meniul acordat in spital, precum si regulile de protectie si comportament sunt doar cateva dintre elementele afisate de solutia de digital signage.

Totemuri, infochioscuri si sisteme de ticketing

Solutiile noastre de informare - totemuri, infochioscuri si sisteme de ticketing, sunt personalizabile si special concepute pentru a imbunatati atat eficienta operationala a serviciilor medicale, cat si experienta pacientilor. Totodata, comunicarea digitala cu pacientii, vizitatorii si personalul medical este dusa la urmatorul nivel, in acelasi timp eficientizand procesele si reducand costurile pentru managementul spitalului.

Video Wall pentru Digital Signage

Video wall-ul de digital signage permite afisarea de continut impresionant, atragator si chiar imposibil de ignorat prin combinarea mai multor display-uri pentru a obtine dimensiuni extinse de ecran si forme iesite din comun. Cu rezolutii de pana la 4K, video wall-urile noastre pentru digital signage uimesc prin calitatile exceptionale ale imaginii, prin posibilitatea realizarii oricarui aspect ce tine de configuratie, lasand mult in urma clasicele ecrane dreptunghiulare. Limita este doar imaginatia!