Totemuri si infochioscuri

Caracterul continuu si complex al proceselor si procedurilor defasurate in cadrul instantelor judecatoresti, precum si in cadrul altor structuri ce detin competente aplicabile domeniului judiciar, are nevoie de un sprijin tehnologizat care sa sustina volumul si fluxul mare de informatii si actualizari. Totemurile si infochioscurile sunt solutiile complete ce ofera publicului experiente interactive si intuitive ce ajuta la intelegerea mesajului transmis.

Vezi mai multe...

Display-uri profesionale pentru Digital Signage

Indiferent de tipul de display profesional pe care il cauti pentru solutia ta de digital signage, fii sigur ca vei gasi varianta potrivita in portofoliul GBC: de la display-uri LED ori LCD de dimensiuni medii, pana la videowalluri de mari dimensiuni sau atipice si ecrane de exterior LED, alaturi de inginerii nostri ai garantia faptului ca rezultatul final va reusi sa ofere publicului vizat experiente audio-video deosebite.

Video Wall pentru Digital Signage

Video wall-ul de digital signage permite afisarea de continut impresionant, atragator si chiar imposibil de ignorat prin combinarea mai multor display-uri pentru a obtine dimensiuni extinse de ecran si forme iesite din comun. Cu rezolutii de pana la 4K, video wall-urile noastre pentru digital signage uimesc prin calitatile exceptionale ale imaginii, prin posibilitatea realizarii oricarui aspect ce tine de configuratie, lasand mult in urma clasicele ecrane dreptunghiulare. Limita este doar imaginatia!

Vezi mai multe...

Videoconferinta

Instantele judecatoresti garanteaza stabilitatea societatii, rolul esential al acestora constand in mentinerea ordinii sociale. Sistemul judiciar asigura respectarea drepturilor si libertarilor cetatenesti si solutioneaza disputele legale pentru a evita situatiile generatoare de circumstante ce incalca legea. In contextul juridic, solutiile de videoconferinta permit participarea de la distanta, facilitand comunicarea si colaborarea diferitelor structuri judecatoresti.

Vezi mai multe...

Sisteme sound reinforcement

Adresarea unui public numeros implica utilizarea sistemelor ce au capacitatea de a transmite informatiile pana la cel mai mic detaliu. In urma proceselor inregistrate, pledoariile pot fi ascultate si folosite in scop academic, juridic sau de cercetare in vederea imbunatatirii procesului decizional. Transparenta este esentiala iar comunicarea eficienta cu publicul asigura increderea crescuta a cetatenilor in institutiile reprezentative. Mai mult decat atat, solutiile de sound reinforcement permit publicului urmarirea declaratiilor si intelegerea proceselor judiciare.

Vezi mai multe...

Sisteme de adresare publica

Adresarile publiceĀ au nevoie de sonorizare de inalta calitate, astfel incat fiecare participant sa poata primi informatia fara ca aceasta sa fie distorsionata de zgomotele de fundal. Oferim cele mai bune solutii de adresare publica si suntem alaturi de clientii nostri de la recunoasterea nevoii, pana la proiectarea si implementarea solutiei in sine. Fie ca vorbim de centre comerciale, stadioane, muzee sau institutii publice, putem implementa solutii de adresare publica perfect adaptate spatiului tau.

Sistem de comunicare intercom

Alege sa comunici cu publicul tau in cel mai eficient mod cu putinta. Solutia Intercom te ajuta sa mentii distanta de siguranta fata de public, prin intemediul unui ghiseu, spre exemplu, insa nu blocheaza comunicarea cu acesta, din contra, o eficientizeaza prin eliminarea zgomotelor de fundal si directionarea corecta a sunetului. Acest sistem de comunicare se foloseste in special la ghiseele institutiilor publice, banci sau puncte de acces importante si functioneaza independent, separat de restul retelei, sau poate fi integrata in aceasta.

Vezi mai multe...

Sisteme interogare remote

Solutiile virtuale de interogare schimba sentinta in instanta. Avansarea tehnologiei aduce oportunitati mediului jurisdictional si faciliteaza comunicare in relatia dintre membrii instantelor judiciare si personale vulnerabile. Procesele realizate in sistem online sau remote de astazi reprezinta ghiduri de buna practica pentru procedurile de maine.

Vezi mai multe...

Analiza si proiectare acustica

Afla care este cea mai potrivita solutie de sonorizare pentru nevoile tale. Pe langa produsele propriu-zise de sonorizare, expertii nostri iti vor analiza spatiul, astfel incat sa beneficiezi de cea mai buna solutie, iar sunetul din locatia ta sa se auda impecabil. Fiecare spatiu este diferit si, oricum ar arata locatia ta, ai nevoie de o proiectare acustica realizata de profesionisti care iti vor transforma spatiul intr-unul unde nu vei mai intampina niciun fel de probleme ce tin de acustica.

Izolare fonica

Adesea, intr-o sala sunetul se pierde ori se distorsioneaza cu usurinta. Adaptandu-se la specificul spatiului tau, expertii nostri iti vor propune cele mai potrivite metode de izolare fonica pentru ca sunetul sa nu fie perturbat in niciun fel, iar participantii sa se bucure de acustica de inalta calitate.

Vezi mai multe...

Transcript automat

Instantele judecatoresti consolideaza increderea cetatenilor in sistemul judiciar. Tehnologia solutiei de transcript automat permite indexarea facila si rapida a fluxul informational ridicat. Colaborarea eficienta si usurinta in monitorizare asigura buna functionare a managementului institutional. Impartialitatea si obiectivitatea sunt asigurate prin solutia de transcript automat datorita acuratetii in scriere si a calibrarii vocabularului in conformitate cu terminologia.

 

 

Vezi mai multe...