Sisteme de informare


Institutiile academice au inceput sa adopte pe deplin noua era a educatiei prin integrarea tehnologiilor avansate pentru a digitaliza complet activitatile educationale. Una dintre solutiile care joaca un rol crucial in tranzitia unei universitati la operatiuni moderne este sistemul de informare. Desi este deja stabilit ca sistemele de informare tind sa devina o tehnologie obligatorie in campusul universitar, iar alegerea produsului potrivit poate parea provocator insa, de la totemuri digitale si infochioscuri, pana la solutiile de digital signage si adresare publica, echipa noastra de ingineri specializati in solutii AV va stau la dispozitie pentru a analiza si a alege impreuna cel mai potrivit sistem de informare.Totemuri si infochioscuri

Totemurile si infochioscurile amplasate in campus, sporesc semnificativ comunicarea cu vizitatorii, studentii si profesorii, creand o atmosfera relaxata, oferind acces constant la informatii utile, stiri locale si multe altele. Cu aceste sisteme de informare mesajul ajunge simultan in tot campusul, unde disponibilitatea informatiilor este de o importanta critica. Amplasarea strategica a totemurilor si infochioscurilor garanteaza ca oricine trece prin campus va trece pe langa cel putin un ecran, iar mesajele nu vor trece neobservate.

Display-uri digital signage pentru mediul universitar

O strategie de digital signage organizata poate fi un instrument extrem de eficient in imbunatatirea experientei studentilor si a personalului didactic din campusul universitar. Daca doriti ca mesajele sa iasa in evidenta, display-urile pentru digital signage si sistemele integrate pot creste exponential implicarea studentilor, profesorilor, personalului si vizitatorilor din campus. Continutul clar si imaginile vii pot fi directionate pentru a ajunge la un numar cat mai mare de persoane aflate in campus.

Sisteme de adresare publica pentru universitati

Universitatile se bazeaza pe o comunicare eficienta pentru a ajuta studentii sa prospere. De aceea, sistemul de adresare publica este esential pentru a se asigura ca toata lumea ramane informata cu privire la informatiile importante, anunturile si situatiile de urgenta. Aceste sisteme permit administratorilor si profesorilor sa partajeze instructiuni si sa faca anunturi care ajung in fiecare colt al campusului. De la chemarea elevilor la pranz pana la anunturile generale pe parcursul zilei, sistemele de adresare publica creeaza un sentiment de unitate si conectivitate in cadrul comunitatii universitare.