Stiri


GBC, parteneriat de cea mai inalta clasa cu Extron

GBC® isi pastreaza statutul de Extron Platinum Dealer, pentru zona EMEA, reprezentand cel mai inalt nivel de parteneriat cu Extron. Parteneriatul GBC® - Extron denota misiunea noastra de a oferi constant solutii AV de ultima generatie. Inginerii nostri AV detin certificari internationale Extron ce atesta capacitatea de a intelege si integra sisteme AV complexe si sofisticate la cele mai riguroase standarde de profesionalism. In plus, sunt pregatiti si instruiti sa ofere consultanta si suport tehnic pentru utilizarea solutiilor Extron. GBC® si Extron fac diferenta in AV cu proiecte de succes prin transpunerea tehnologiei AV intr-un design intuitiv pentru utilizatori. Vezi stire completa!


GBC la BSDA2024 - infrastructurile critice ce fac diferenta

Expozitia internationala BSDA2024 a oferit contextul optim pentru aprofundarea discutiilor cu cei mai importanti factori de decizie in domeniul apararii la nivel national si international. Pastrarea securitatii nationale implica spatii performante de comanda si control militar, iar cu sprijinul solutiilor AV, factorii implicati beneficiaza de o constientizare situationala completa. Oferim servicii de consultanta, solutii AV personalizate, scalabile si sigure pentru infrastructuri critice. Vezi stire completa!


GBC, distribuitor autorizat Xilica in Romania

GBC® devine distribuitor autorizat Xilica® in Romania,  completand portofoliul vast de solutii audio-video cu un producator important din industrie. Compania Xilica®, specializata in solutii de procesare audio digitala si managementul semnalului audio, ofera produse inalta calitate cum ar fi: procesoare audio, difuzoare, kit-uri pentru conferinte si colaborare, interfete de control pentru utilizatori si alte dispozitive pentru gestionarea semnalului audio. GBC® continua misiunea de a face diferenta in AV. Vezi stire completa!


Cursurile de Programare si Robotica, mai usor de inteles

GBC® incurajeaza demersurile pentru digitalizarea educatiei din Romania, oferind solutii interactive complete si adaptate cerintelor comunitatii academice. Prin alegerea solutiei educationale GBC®, Facultatea de Fizica, Universitatea din Bucuresti beneficiaza de un mediu de predare si invatare modern si digital. Robotii educationali cu aspect umanoid, bratele robotice cu 6 axe, respectiv 4 axe, creeaza scenariul dinamic si tehnologizat de care profesorii si studentii programului de studiu Calculatoare si Tehnologia Informatiei aveau nevoie pentru obtinerea performantei academice. Vezi stire completa!


GBC la BSDA, standul solutiilor AV high-end pentru infrastructurile critice

Noua editie a evenimentului BSDA ne regaseste in calitate de expozant si integrator al solutiilor AV pentru infrastructurile critice. BSDA (Black Sea Defence & Aerospace Exhibition & Conference) este evenimentul dedicat infrastructurilor critice, tehnicilor militare si de securitate, ce reuneste factorii de decizie esentiali in domeniul apararii la nivel international, organizat in perioada 22-24 mai 2024 in cadrul complexului Romaero Baneasa. Vezi stire completa!


GBC, partener exclusiv Televic in Romania

Colaborarea de lunga durata GBC® - Televic inseamna proiecte de succes, iar angajamentul GBC® si aprecierea Televic s-au transpus in exclusivitate pentru intreaga gama de produse Televic in Romania. Exclusivitatea ofera companiei GBC® o pozitie unica pe piata, un avantaj competitiv si oportunitatea relevanta de a pune in valoare beneficiile solutiilor Televic intelegand si respectand nevoile si particularitatile pietei din Romania. Totodata, inginerii nostri AV certificati la nivel international fac diferenta si au derulat cele mai importante proiecte audio-video din Romania. Colegii nostri integreaza sisteme AV complexe la cele mai riguroase standarde de profesionalism si transpun tehnologia de ultima generatie intr-un design intuitiv pentru beneficiari. Vezi stire completa!


GBC primeste exclusivitate VR Lab Academy in Romania

In contextul participarii la evenimentul Bett 2024, angajamentul si realizarile companiei GBC® in anul 2023, au fost rasplatite cu exclusivitate pentru intreaga gama de produse VRLab Academy in Romania pentru 2024. Pentru GBC®, exclusivitatea ii confera o pozitie unica pe piata si un avantaj competitiv pentru ca va sti sa valorifice impactul produselor in concordanta cu cerintele specifice ale pietei din Romania. Astfel, parteneriatul strategic GBC® - VR Lab Academy se consolideaza si creeaza mediul optim pentru proiecte revolutionare.

  Vezi stire completa!


GBC® a participat la ISE 2024, cel mai important eveniment ce redefineste industria AV
GBC® a participat la ISE 2024, cel mai important eveniment ce redefineste industria AV

ISE2024 a fost contextul high-tech de a interactiona cu cele mai noi solutii audio-video, a afla insight-uri relevante de la liderii industriei AV, a dezvolta parteneriate strategice, si a aprofunda cunostintele pentru a integra cu succes beneficiile solutiilor AV in scenariile de utilizare de zi cu zi. Totodata, ne-am consultat cu experți in diferite zone din domeniul AV pentru a oferi solutii complete in domenii variate: corporate, educatie, retail, sanatate, rezidential, cultural, securitate. GBC®, singurul membru certificat al familiei PSNI Global Alliance din Romania, integreaza proiecte AV la nivel national, regional si international, respectand cele mai riguroase standarde de profesionalism.


GBC® obtine certificarea PSNI Global Deployment
GBC® obtine certificarea PSNI Global Deployment

Colegii nostri, inginerii AV Radu Popp si Cristian Grecu au obtinut certificarea PSNI Global Deployment. Aceasta certificare denota angajamentul nostru de a oferi clientilor nostri o abordare standardizata a serviciilor si a integrarii la nivel mondial, asigurand o experienta impecabila, indiferent de locul in care este implementat proiectul. Pentru a obtine certificarea Global Deployment, participantii sunt supusi unor teste riguroase legate de practicile de desfasurare audiovizuala globala descrise in manualul PSNI Global Deployment. Domeniile de competenta includ contracte, intalniri, proiectare, programare, formarea utilizatorilor finali, timp de raspuns, modele de proiect, fluxul de lucru al proiectului si alte detalii importane.
Companiile certificate PSNI ofera clientilor servicii de integrare la cele mai inalte standarde de profesionalism de la o regiune la alta, de la o tara la alta.


Extron Authorized Programmer
Extron Authorized Programmer

Colegul nostru, inginerul AV Cristian Grecu detine certificarile Extron Control Professional si Practical Audio in AV Applications. Aceste certificari atesta capacitatea de a intelege si integra sisteme AV complexe si sofisticate la cele mai riguroase standarde de profesionalism. Programul de certificare Extron permite dobandirea unor competente noi, validarea abilitatilor si asimilarea mai buna a celor mai recente tehnologii si solutii. Certificarile dobandite de inginerii nostri AV denota dedicarea si un sentiment de incredere prin dovezi fiabile ca facem diferenta in AV.


Biamp certified programmer
Biamp certified programmer

Colegii nostri, Laura Cucerevei si Radu Popp, parte din echipa de pre sales GBC®, au obtinut certificarea de programare Biamp Impera. Cerficarea obtinuta inseamna detinerea cunostintelor si expertizei necesare pentru implimentarea cu success a solutiei de control Impera in scenarii variate de functionare. Solutia Biamp Impera inseamna simplitate si interfete user-friendly pentru un control deplin si confortabil al echipamentelor din salile de sedinte si spatii multifunctionale de orice dimensiune.


George Boboc, Managing Director GBC, continua mandatul de membru al consiliului de administratie PSNI Global Alliance

George Boboc, Managing Director GBC®, continua mandatul de membru al consiliului de administratie PSNI Global Alliance, ce denota profesionalismul si implicarea sa directa in procesul decizional prin care se traseaza noile perspective si initiative strategice ale industriei AV, la nivel international. Consiliul The Alliance este format din profesionisti desavarsiti cu experiente diverse si background-uri diferite, asigurand astfel o perspectiva globala bogata si variata asupra tehnologiei. PSNI Global Alliance este o retea globala de integratori, producatori, distribuitori si furnizori de servicii tehnologice de elita.  Vezi stire completa!


Ne vedem la ISE 2024!
Ne vedem la ISE 2024!

In perioada 30 ianuarie – 2 februarie participam la cel mai important eveniment din industria audio-video la Fira De Barcelona. Putem gestiona proiecte la nivel national, regional, international. Oriunde ai o sucursala, suntem acolo. Va asteptam la standul GBC & PSNI Global Alliance, cu numarul 2V300, pentru a discuta, dezvolta si integra proiecte AV care respecta cele mai riguroase standarde de profesionalism, in orice colt de pe glob unde sunt implementate.


Esenta GBC in publicatia Jurnalul de Afaceri

In revista Jurnalul de Afaceri din luna decembrie 2023 este prezentat un rezumat relevant al viziunii, abordarii si activitatii companiei GBC® si cum a facut  diferenta in domeniile corporate, educatie, sanatate. Totodata, denota faptul ca GBC® cunoaste directia si tendintele din industria AV si sunt prezentate argumentele ce atesta ca suntem locul unde se pot dezvolta proiecte de succes. Vezi stire completa!


Ne intalnim la ROBOFEST 2023

ROBOFEST ajunge la cea de-a doua editie. In perioada 3-5 noiembrie 2023, campusul Universitatii Nationale de Stiinta si Tehnologie Politehnica Bucuresti devine un adevarat centru al roboticii, automatizarii si inteligentei artificiale. In cadrul evenimentului vor avea loc expozitii, concursuri, prezentari si testari ale solutiilor educationale. ROBOFEST 2023 este dedicat tehnologiei, educatiei si inovatiei si se adreseaza tuturor elevilor, studentilor profesorilor, cercetatorilor si pasionatilor de robotica. Va asteptam la standul GBC&IQboard pentru a va prezenta solutiile interactive educationale din portofoliu: roboti educationali pentru mediul universitar, display-uri interactive, laboratoare de VR, stiinta si inginerie. Vezi stire completa!


GBC Partners Meeting 2023 - Making a difference in AV has started
GBC Partners Meeting 2023 - Making a difference in AV has started

GBC Partners Meeting 2023 a fost prilejul optim de a exploata noile oportunitati de dezvoltare, de a afla informatii utile despre posibilitatile de finantare PNRR si de a crea strategii relevante. In cadrul evenimentului au fost expuse solutiile audio-video ce pot fi integrate in institutiile de stat, sistemul medical, mediul corporate, sistemul judiciar, domeniul educational si zona de retail. Totodata, reprezentanti de seama de la Adam Hall, Unilumin, Schrack-Seconet, Sony, Prowise, Televic, Uniview au expus pe scurt colaborarea bazata pe incredere cu GBC si s-au implicat activ si in sesiunile de workshop-uri. GBC Partners Meeting 2023 deschide calea de a dezvolta, alaturi de partenerii nostri, proiectele AV de succes care vor face diferenta. Va asteptam la editia de anul viitor!


Ne vedem la Focsani Science pe 22 septembrie 2023

Evenimentul "Focsani Science" organizat de Stiinta&Tehnica va avea loc pe 22 septembrie, la Colegiul Național Unirea Focsani si va cuprinde atat conferinte, prezentari, concursuri, cat si activitati interactive si imersive: observatii astronomice, astrojocuri, scanare 3D si elemente de realitate virtuala, roboti, drone si grafica asistata de AI. In calitate de parteneri ai revistei "Stiinta&Tehnica" te invitam la evenimentul "Focsani Science" unde te asteptam cu solutii profesionale: display-uri interactive, roboti educationali, sisteme de proiectie interactive all-in-one si laboratoare destinate mediului educational pentru imbunatatirea procesului de predare si invatare. Vezi stire completa!


GBC Partners Meeting 2023 – Here we go again
GBC Partners Meeting 2023 – Here we go again

Te asteptam la la cel mai important eveniment AV care face cu adevarat tehnologia accesibila si demonstreaza beneficiile sale in scenariile de utilizare de zi cu zi in mediul corporate, retail, medical, judiciar si educational.
Ne vedem joi, 28 septembrie, incepand cu ora 09:00, la Spatiul Versatil.
GBC Partners Meeting 2023 este un eveniment dedicat retelei noastre de parteneri pentru a prezenta cele mai noi tehnologii din domeniul audio-video si a aprofunda cunostintele despre solutiile hardward&software de la producatori internationali si pentru a va oferi suportul nostru in realizarea proiectelor cu succes.


Webinar-ul GBC si Sony prezinta noile tendinte in AV si avantajele de a fi partener GBC

Speakerii Valentin Tudoran, Channel Sales Representative GBC® si Petru Dodon, Account Manager Sony PD&S, au sustinut un webinar gratuit, prin platforma ZOOM, joi, 20 iulie, unde au prezentat solutiile destinate mediului corporate, retail, rezidential si educational. Webinar-ul a fost interactiv, bazat pe dialog continuu, constructiv si consistent in informatii. Accentul pus pe relatia cu partenerii a stat la baza prezentarii avantajelor ce aduc un aport considerabil in proiectele desfasurate. Vezi stire completa!


GBC la Ziua Transmisionistilor Militari
GBC la Ziua Transmisionistilor Militari

Activitatile militare implica responsabilitate, asumare si dedicare. Acceptarea situatiilor de incertitudine constituie calitatea cea mai de pret a militarilor. Astazi, 13 iulie, cu ocazia aniversarii ”Zilei Transmisionistilor Militari”, participam la receptia dedicata implinirii a 150 de ani de transmisiuni militare. Suntem onorati sa fim prezenti la acest eveniment dedicat recunoasterii meritelor militarilor. Ne bucuram de faptul ca putem fi alaturi de Comandamentul Comunicatiilor si Informaticii din cadrul Ministerului Apararii Nationale in aceasta zi speciala. Suntem incantati de faptul ca putem fi alaturi de generalii, comandantii, maiorii si soldatii care ne-au reprezentat in misiuni.
Multumim Comandamentului Comunicatiilor si Informaticii pentru invitatie!


Experiente ultrawide cu Pana 105 MTR kit

Sustine videoconferinte de succes cu Pana 105 MTR kit, solutia inteligenta pentru videoconferinte memorabile. Caracterizata de interfata user-friendly, solutia Pana 105 MTR kit constituie contextul prin care ideile devin adevarate strategii. Oportunitatea de a controla in mod simultan display-ul antreneaza discutiile participantilor si determina crearea conceptelor ce vor optimiza managementul operational. Colaborarile de succes conduc catre experiente tehnologice revolutionare!  Vezi stire completa!


Descopera misterele Universului impreuna cu noi

Universitatea Politehnica Bucuresti organizeaza, in perioada 11-13 iunie 2023, Space Fest, cel mai mare eveniment dedicat astrofizicii. Timp de 3 zile vei putea afla raspunsul tuturor intrebarilor tale cu privire la viata de astronaut. Evenimentul reuseste sa aduca in campusul UPB elevi, studenti, profesori, astronauti, expozanti si parteneri ce impreuna au cu siguranta un element comun: pasiunea pentru spatiul cosmic. In calitate de expozant al Space Fest, noi, GBC&IQboard, vom fi prezenti la acest eveniment cu solutii interactive, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de imersia proiectiilor 360°. Va invitam sa descoperiti misterele Universului cu ajutorul planetariului mobil si sa invatati alaturi de cei mici planetele intr-un mod distractiv!  Vezi stire completa!


Participam la Conferinta BSDA 2023
Participam la Conferinta BSDA 2023

Participam la conferinta BSDA 2023 in calitate de integrator de solutii audio-video pentru infrastructuri critice. Conferinta BSDA 2023 se desfasoara la Cercul Militar National unde vor fi prezenti cei mai importanți factori de decizie in domeniul apararii din Romania pentru a discuta si aprofunda tehnologii de ultima generatie in materie de securitate. Prezenta noastra denota faptul ca suntem la curent cu nevoile de siguranta si cercetam constant cum sa integram cu succes tehnologia AV in diferite domenii de activitate, cum ar fi armata, interne si justitie. Oferim servicii de consultanta, solutii personalizate audio-video, scalabile si sigure pentru centrele de comanda si control. GBC®, partenerul tau AV pentru infrastructuri critice.


Ne vedem la evenimentul Poli ChemistryFEST!
Ne vedem la evenimentul Poli ChemistryFEST!

Ne vedem la evenimentul Poli ChemistryFEST! In perioada 11- 13 Mai 2023 vom participa la evenimentul Poli ChemistryFEST organizat de Universitatea Politehnica din Bucuresti. Va asteptam cu tehnologii inovatoare pentru educatie integrate in display-ul interactiv Prowise Ten G2 si solutii de realitate virtuala VR lab Academy. Totul este chimie!


Va invitam la Caravana Stiinta-Imaginatie pentru a descoperi cum arata viitorul educatiei

Evenimentul "Caravana Stiinta&Imaginatie" va avea loc pe 7 aprilie, intre orele 14:00-17:00, la Universitatea de Vest de Timisoara. Suntem parteneri ai revistei Stiinta&Tehnica si invitam la eveniment cadre didactice, elevi, reprezentanti din institutii educationale si oricine este interesat sa vada cum arata viitorul educatiei. Noi vom prezenta solutii interactive AV, software educational interactiv si experimente stiintifice VR pentru digitalizarea educatiei din Romaniei. Vezi stire completa!


Webinar-ul GBC si Vatis Tech deschide noua era in comunicarea institutionala si transcrierea automata

GBC® si Vatis Tech au sustinut un webinar gratuit, prin platforma ZOOM, unde au fost prezentate sistemele de discutii Televic si solutia de transcriere automata Vatis Tech.  Reprezentantii de seama George Boboc, Managing Director GBC®, si Gabriel Muresanu, CSO & CoFounder Vatis Tech, au prezentat beneficiile fiecarei solutii in parte in scenariile de utilizare de zi cu zi. In cadrul webinar-ului a avut loc si interventia invitatului special Ionut Tutu, reprezentant al Primariei Sectorului 1, ce a oferit perspectiva unui beneficiar ce utilizeaza deja sistemul de discutii Televic si aplicatia de transcript automat Vatis Tech. Vezi stire completa!


GBC® - marca inregistrata pe intreg teritoriul Uniunii Europene
GBC® - marca inregistrata pe intreg teritoriul Uniunii Europene

Suntem mandri sa anuntam ca GBC® a devenit marca inregistrata pe intreg teritoriul UE! Certificatul de inregistrare eliberat de Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala denota seriozitatea brandului nostru si evidentiaza fundamentul unei relatii de incredere pe termen lung cu partenerii si clientii nostri. Totodata, demonstreaza misiunea noastra de a oferi plus valoare in toate proiectele noastre, de a face diferenta intr-o gama variata de domenii de activitate, dar si de a ne diferentia de competitie, si reprezinta o forma de protectie a proprietatii noastre intelectuale.


George Boboc, membru al consiliului de administratie PSNI Global Alliance

Suntem mandri sa anuntam ca George Boboc, Managing Director GBC®, este membru al consiliului de administratie PSNI Global Alliance, format din profesionisti desavarsiti si lideri in industria AV/UCC. Abordarea outside the box, inovatia si gandirea strategica sunt factorii-cheie ce au asigurat atat performanta companiei GBC intr-o gama variata de domenii, cat si succesul in calitate de consultant, unde a contribuit la elaborarea unor procese de lucru relevante si a imbunatatit performanta generala a companiilor. Ghidat de principiul “Making a difference”, George Boboc reuseste sa gaseasca metode noi de a sustine creativitatea la cel mai inalt nivel si de a impinge procesul de dezvoltare al Romaniei prin integrarea solutiilor AV state-of-the-art. Vezi stire completa!


Laborator realitate virtuala CB LAB - Liceul Constantin Brancoveanu din Bucuresti
Laborator realitate virtuala CB LAB - Liceul Constantin Brancoveanu din Bucuresti

Liceul Teoretic “Constantin Brancoveanu” a inaugurat laboratorul “CB LAB”, sub motto-ul Educatia Viitorului, cu solutii de realitate virtuala VR Lab Academy pe display-urile interactive Prowise, ambele fiind oferite de GBC®. Astfel, elevii au acces la o multitudine de resurse experimentale pentru dezvoltarea lor, adaptata societatii high-tech in care traim, iar activitatea profesorilor este sustinuta de gama variata de experimente stiintifice bazate pe programa scolara. Prin acest proiect, GBC® isi continua misiunea de a fi un promotor al educatiei interactive si face diferenta in digitalizarea sistemului educational din Romania.


Panasonic PressIT360 ofera o experienta naturala, 360 grade, in sesiunile de videoconferinta

Intre termenele limita, evolutia continua din domeniul IT si nevoia de a furniza rapid informatii echipei, nu exista timp pentru procese complexe de configurare sau un software complicat. PressIT360 Panasonic este un sistem de videoconferinta all-in-one, certificat pentru Microsoft Teams, cu 4 camere web performante, captare 360 grade, si 7 microfoane, captare 360 de grade, prin care sustine mediul de lucru hibrid. Panasonic PressIT360 este solutia de prezentare plug&play care raspunde simultan la necesitatile activitatii la distanta si in mai multe locatii. Sistemul de videoconferinta PressIT360 Panasonic nu ofera doar simplitate, ci si flexibilitate, securitatea informatiilor si o experienta de videoconferinta intuitiva. Vezi stire completa!


Vino alaturi de noi din nou la Integrated Systems Europe 2023
Vino alaturi de noi din nou la Integrated Systems Europe 2023

Integrated Systems Europe este recunoscut astazi drept cel mai mare eveniment mondial dedicat domeniului audio-video. In calitate de unic membru certificat PSNI in Romania si integrator distins pentru piata Europei de Sud-Est, GBC® va fi prezent si anul acesta la ISE. Fira de Barcelona este locul in care se intalnesc anul acesta specialistii din domeniul AV si integratorii de sisteme pentru a aduce intr-un singur loc echipamente de ultima generatie si solutii inovatoare pentru educatie, business si pentru orice scenariu de comunicare. ISE creeaza mediul in care se contureaza viitorul in fata noastra astazi. Inregistrare ISE 2023


Camera de Comert, Industrie si Agricultura Satu Mare
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Satu Mare

GBC® impreuna cu partenerul Chiorean Company au implementat la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Satu Mare un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ-7, cea mai fiabila si de incredere solutie profesionala de traducere simultana portabila din Romania. Sistemul Okayo furnizat este format din 36 receptori, 2 transmitatoare si o unitate de incarcare pentru 36 de unitati pentru Camera de Comert, Industrie si Agricultura Satu Mare. Pe langa gradul ridicat de mobilitate, mesajul va fi tradus cu o claritate desavarsita si ofera publicului intelesul exact in cadrul conferintelor, conventiilor si in orice scenariu de comunicare in care participantii vorbesc in diferite limbi straine.


GBC devine partener oficial LD DIDACTIC in Romania
GBC devine partener oficial LD DIDACTIC in Romania

Suntem mandri sa anuntam ca GBC® a devenit partenerul oficial LD DIDACTIC in Romania. LD DIDACTIC Group ofera solutii educationale high-end si echipamente profesionale complete pentru laboratoare de stiinta, inginerie electrica, fizica, chimie, biologie, tehnologie auto, iar peste 100.000 de scoli si universitati din intreaga lume au incredere in solutiile lor. Misiunea noastra de a promova educatia interactiva se intalneste cu filozofia LD DIDACTIC de a oferi o educatie orientata catre viitor, iar extinderea portofoliului cu acest producator de renume mondial reprezinta demersul firesc in sustinerea viziunii noastre. Profesorii beneficiaza de o pregatire rapida pentru orele de curs cu toate echipamentele de care au nevoie intr-un singur loc pentru sesiuni practice si de un proces de evaluare usor privind rezultatele digitale ale elevilor, iar elevii pot realiza experimente prin intermediul smartphone-urilor si tabletelor. Solutiile LD DIDACTIC imbina educatia digitala cu lumea fascinanta a experimentelor practice atat in sala de clasa, cat si in scenariul de educatie online.


Biamp Crowd Mics, smartphone-ul tau devine microfonul personal la evenimente

Biamp Crowd Mics stimuleaza gradul de engagement al participantilor si creeaza o experienta memorabila pentru toti cei implicati. Participantii pot interveni prin voce, text si optiuni de vot, simtind astfel ca perspectivele noi dezvoltate in cadrul evenimentelui au luat nastere si prin contributia lor directa. Oricine poate folosi Biamp Crowd Mics: prin instalarea aplicatiei, smartphone-ul devine un microfon wireless personal si fiecare participant are posibiltatea de a pune intrebari sau de a-si exprima parerea in cadrul evenimentelor, training-urilor, conferintelor si in orice context live. Totodata, ajuta moderatorul sa gestioneze cu succes desfasurarea unor evenimentelor live. Vezi stire completa!


GBC castigatorul premiului international PSNI - Best places to work in AV Worldwide 2022

Suntem mandri sa anuntam ca GBC® este desemnat castigatorul prestigiosului premiu, recunoscut la nivel international, “Best Places to Work in AV – Worldwide Award” pentru anul 2022, decernat de PSNI Global Alliance. Facem deja diferenta in AV, dar incercam sa spargem tiparele si sa stabilim si standardul pentru o cultura de munca sanatoasa, in care integritatea si inovatia stau la baza desfasurarii tuturor proiectelor noastre. Afilierea la PSNI Global Alliance, cea mai inalta acreditare a industriei AV, este dovada de necontestat a implicarii, dedicarii si profesionalismul companiei GBC® in furnizarea solutiilor integrate audio-video. Vezi stire completa!


Dezvoltator e-learning - curs acreditat, oferit de GBC

Continuand misiunea de imbunatatire a sistemului de invatamant romanesc prin oferirea de solutii interactive dedicate educatiei, in anul 2022 am obtinut, prin brandul IQboard, acreditarea din partea Ministerului Educatiei si a Ministerului Muncii si Protectiei Sociale pentru sustinerea cursului de perfectionare Dezvoltator e-learning. Cursul se adreseaza specialistilor in educatie, cadrelor didactice, formatorilor, managerilor de HR sau formare, personalui IT, dar si tuturor celor ce doresc sa dobandeasca noi competente in utilizarea solutiilor educationale hardware si software si in crearea de continut digital performant. Vezi stire completa!


Associate Installer si Automation Programmer - certificari Control4
Associate Installer si Automation Programmer - certificari Control4

Adaugam in portofoliul de certificari internationale doua noi diplome care atesta competentele echipelor noastre de ingineri de a opera folosind solutiile Control4. Programele Control 4 de Associate Installer si Automation Programmer ne certifica colegii pentru proiectarea, programarea si instalarea solutiilor de automatizare. Control4 Corporation este un important furnizor global de solutii de automatizare si control. Solutiile Control4 ofera control personalizat asupra dispozitivelor din incapere pentru: sistemele audio-video, securitate, comunicatii, iluminat, temperatura si functionalitati similare intr-o solutie unificata de automatizare care imbunatateste viata de zi cu zi a utilizatorilor.


Dispozitive smart in control. GBC este acum partener Control4
Dispozitive smart in control. GBC este acum partener Control4

Solutiile Control4, desemnat cel mai bun brand de automatizare pentru 3 ani la rand, sunt acum in portofoliul GBC. Tehnologia imbunatateste fiecare sedinta si prezentare, dar uneori se poate dovedi a fi dificil sa faci toate echipamentele sa functioneze la unison. Solutiile integrate de control si automatizare reprezinta raspunsul acestei situatii, iar pentru ca ne dorim sa fim mereu cu un pas inaintea cerintelor clientilor nostri, suntem preocupati constant de stabilirea de noi parteneriate. Control4 se adauga astfel pe lista noastra de parteneriate pentru solutii de automatizare si control, alaturi de nume precum Crestron, Extron ori Neets. Control4 se mandreste sa ofere clientilor un avantaj competitiv prin imbunatatirea eficientei operationale.


GBC a obtinut certificarea PSNI Global Service

GBC adauga o noua certificare PSNI in portofoliu: colegul nostru Laurentiu Marcu a primit certificarea PSNI Global Service. Aceasta reprezinta garantia faptului ca toti clientii nostri primesc o abordare standardizata in ceea ce priveste serviciile si mentenanta solutiilor implementate, indiferent de locul din lume in care se afla proiectul lor, deoarece lucreaza cu un integrator certificat PSNI. Pentru a obtine certificarea pentru servicii globale, participantii trebuie sa promoveze un examen care sa demonstreze stapanirea nivelurilor si practicilor de servicii audiovizuale globale, asa cum sunt descrise in Manualul PSNI Global Services. Pentru organizatiile care cauta solutii AV, afilierea la PSNI Global Alliance este cea mai inalta acreditare a industriei. Vezi stire completa!


GBC devine distribuitor Crestron in Romania

Suntem mandri sa anuntam ca GBC a devenit distribuitor oficial Crestron in Romania. Obtinerea statutului de distribuitor Crestron este un demers firesc in colaborarea noastra cu unul dintre cei mai mari producatori de solutii de automatizare si integrare audio-video. Produsele Crestron sunt adesea incluse in solutiile pe care le oferim, ca lideri ai pietei integratorilor AV din Romania. De-a lungul anilor, ne-am asigurat constant ca inginerii nostri sunt instruiti si la curent cu cele mai bune practici din domeniu. Astfel, detinem un portofoliu bogat de certificari Crestron si ne mandrim cu cele mai importante atestari in domeniu – Master Certified Programmer si Master Technology Architect. Vezi stire completa!


GBC, din nou in categoria B+ de risc financiar, conform Coface
GBC, din nou in categoria B+ de risc financiar, conform Coface

Este deja al patrulea an consecutiv in care compania noastra este una dintre cele mai bine cotate firme din Romania, din punct de vedere al riscului financiar si de creditare, pe segmentul de integratori audio-video. Respectarea termenelor de plata, stabilitatea financiara, transparenta, preturile corecte, dar si seriozitatea cu care ne tratam clientii si partenerii sunt factorii care ne-au adus aici. Incadrarea companiei GBC in categoria B+ de credit risk de catre Coface reprezinta inca o garantie a corectitudinii, performantei si eticii noastre financiare. Prezent in peste 200 de tari, Coface este lider global in domeniul asigurarilor de credit si expert recunoscut in riscuri comerciale.


GBC devine distribuitor VRLab Academy
GBC devine distribuitor VRLab Academy

Includem in portofoliul nostru de solutii un nou segment menit sa imbunatateasca experientele educationale. Prin parteneriatul cu VRLab Academy, aducem mai aproape de elevii si studentii din Romania si nu numai laboratoarele virtuale. Este cunoscut faptul ca procesul de invatare este mult mai usor atunci cand intelegem practic cum functioneaza lucrurile. De aceea, laboratoarele de fizica, chimie ori biologie sunt extrem de importante intr-o institutie scolara. Alaturi de VRLab Academy avem acum posibilitatea de a oferi solutii ce pot fi folosite atat VR (folosind ochelari pentru realitate virtuala), cat si pe PC. Laboratoarele de stiinte nu au fost niciodata atat de interesante. Toate materialele sunt mereu la îndemana, iar experienta educationala depaseste orice imaginatie!


ISE anunta colaborarea cu IOT Solutions World Congress
ISE anunta colaborarea cu IOT Solutions World Congress

ISE isi uneste fortele cu IOT Solutions World Congress (IOTSWC), cel mai mare eveniment international dedicat transformarii industriei prin tehnologii disruptive. Cele doua evenimente se completeaza reciproc la Fira de Barcelona in luna mai pentru a prezenta profesionistilor din domeniu un ecosistem de neegalat pentru transformarea digitala. Alaturi de expertii ISE in tehnologia audiovizuala si integrarea sistemelor, IOTSWC va aduce sub lumina reflectoarelor experti de top si companii care lucreaza in domeniul inteligentei artificiale, Digital Twins, Internet of Things si Quantum Computing. Scopul acestei cooperari este de a evidentia punctele comune care ofera idei noi si inspiratie atat pentru participanti, cat si pentru expozanti.


GBC, partener oficial Logitech
GBC, partener oficial Logitech

Inceputul anului 2022 ne aduce mai aproape de tehnologia state-of-the-art prin oficializarea parteneriatului cu producatorul Logitech. Fiind parte din Logitech Channel Partner Program, echipa GBC va primi tot sprijinul si instrumentele necesare pentru a oferi in continuare clientilor solutii de colaborare video inovatoare, intuitive si usor de integrat. Lider in materie de solutii de videoconferinta, Logitech ofera o gama variata de solutii de colaborare video, camere video ori casti. Cu ajutorul acestora, orice tip de spatiu, fie huddle room, birou sau sala de conferinte, se poate transforma cu usurinta intr-un spatiu de colaborare video.


Vino alaturi de noi la Integrated Systems Europe 2022
Vino alaturi de noi la Integrated Systems Europe 2022

UPDATE: Evenimentul ISE, programat pentru 1-4 februarie, a fost amanat si va avea loc in perioada 10-13 mai 2022. Decizia a fost luata in urma consultarii cu comunitatile de expozanti si vizitatori si a cresterii numarului de cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2.
Ca unic membru certificat PSNI in Romania si reprezentant important pentru piata Europei de Sud-Est, GBC va fi prezent si anul acesta la ISE. Fira de Barcelona este locul in care se intalnesc anul acesta specialistii din domeniul AV si integratorii de sisteme pentru a aduce la un loc produse si solutii inovatoare pentru educatie, business ori dezvoltare profesionala. Inregistrare ISE 2022


Cisco, un parteneriat pentru transformare digitala
Cisco, un parteneriat pentru transformare digitala

Reinnoirea parteneriatului nostru cu Cisco este un demers firesc pentru continuarea misiunii de a aduce plusvaloare tuturor proiectelor pe care le desfasuram in domeniul comunicarii si colaborarii inovatoare. Echipa noastra experimentata poate proiecta, implementa si gestiona o gama larga de solutii, inclusiv retele la nivel de companie ori retele multi-cloud si instrumente de securitate si colaborare. Parteneriatul dintre GBC si Cisco combina echipamente si produse de varf cu o echipa competenta, pregatita sa ofere solutii robuste, fiabile si eficiente din punct de vedere al costurilor. Serviciile la cheie includ proiectarea completa, implementarea si asistenta operationala.


GBC in Jurnalul de afaceri
GBC in Jurnalul de afaceri

Editia lunii decembrie a publicatiei Jurnalul de afaceri a cuprins, pe langa o multitudine de idei si prezentari de proiecte importante din mediul de business romanesc, si o prezentare destul de cuprinzatoare a companiei noastre. Ne bucura si ne onoreaza faptul ca munca noastra in domeniul audio-video atrage atentia si ca am fost invitati sa aparem intr-o astfel de publicatie ce se trimite lunar catre 15.000 de reprezentanti din managementul romanesc. Este inca o dovada a faptului ca suntem relevanti pentru mediul de afaceri din Romania si avem o contributie importanta in trasarea unor directii in industria audio-video. Vezi brosura GBC in Jurnalul de afaceri.


Doua noi certificari Dante - Audinate
Doua noi certificari Dante - Audinate

Programul de certificare Dante ofera instruire esentiala pentru profesionistii din industria AV, astfel incat acestia sa detina abilitatile necesare operarii retelelor AV in profunzimea lor. Acesta este dedicat designerilor de sistem, inginerilor si altor factori cheie din industria AV, oferindu-le o pregatire aprofundata in ceea ce priveste operarea sistemului Dante. Programul de certificare are in prezent trei niveluri și unul electiv dedicat Dante AV, iar colegul nostru Radu Popp a dobandit deja doua dintre acestea. Obtinerea acestor certificari demonstreaza expertiza noastra in oferirea solutiilor audio de cea mai noua generatie si cea mai inalta calitate.


Sonorizare profesionala Biamp - Aparitie Igloo august 2021

Quality sounds incredible. Seria de microfoane Biamp Parle se integreaza perfect in sistemele Tesira. Folosind tehnologia beamtracking, microfoanele Parle Biamp ofera acoperire 360 grade a spatiului de intalnire si urmaresc activ vorbitorul, creand claritate de exceptie pentru intreaga conversatie, permitand participantilor aflati in colturi diferite ale salii sa se auda si sa comunice ca si cum ar fi fata in fata. Performante inegalabile, intr-un design elegant si discret. Vezi stire completa!


Digital Projection - solutii profesionale de proiectie, acum in portofoliul GBC
Digital Projection - solutii profesionale de proiectie, acum in portofoliul GBC

Solutiile de videoproiectie nu isi vor pierde niciodata locul castigat in gama de solutii audio-video. Iar evolutiile tehnologice din domeniu nu inceteaza sa uimeasca. Iata de ce parteneriatul nostru cu Digital Projection, pionier al imagisticii digitale si lider in industrie, este o masura fireasca ce completeaza eforturile noastre de a le oferi clientilor echipamente si solutii state-of-the-art. Concentrandu-si mereu atentia asupra nevoilor pietei, creatorii Digital Projection isi dedica eforturile depasirii limitelor experientelor vizuale prin crearea si oferirea de solutii complete.


Resimercial design - Conceptul viitorului pentru birourile prezentului

O combinatie fericita intre spatiile rezidentiale si cele comerciale de birouri isi gaseste locul in spatiile moderne de lucru, creand atmosfera de acasa pentru a stimula creativitatea si productivitatea angajatilor, oferindu-le in acelasi timp medii de lucru mult mai confortabile, adaptate fiecarei nevoi in parte. Design-ul resimercial este conceptul care inglobeaza sentimentul de acasa si tehnologiile moderne, rezultatul fiind unul fabulos. Vezi stire completa!


AVer obtine premiul pentru Produsul Anului 2021 dedicat Unified Communications
AVer obtine premiul pentru Produsul Anului 2021 dedicat Unified Communications

Solutia inovatoare AVer CAM130 a reusit sa impresioneze juriul TMC, companie globala integratoare de media. Ingeniozitatea si excelenta afisate de AVer Information in munca revolutionara asupra produsului AVer CAM130 au fost astfel rasplatite prin dobandirea premiului pentru Produsul Anului 2021 dedicat Unified Communications. CAM130 ajusteaza automat luminozitatea si memoreaza preferintele pentru a prezenta participantii la intalnire in cea mai buna lumina. Imaginile de rezolutie 4K, culorile stralucitoare, microfonul incorporat, USB-ul plug-and-play si zoom-ul digital 4X permit realizarea facila a videoconferintelor. GBC este distribuitor si partener certificat AVer in Romania.


Solutii de Desk Booking - Aparitie Igloo iunie 2021

Adaptarea la noul normal. Creeaza spatii de lucru Agile, folosind solutii moderne de rezervare. Spatiul de lucru traditional evolueaza pentru a permite angajatilor sa lucreze unde, cand si cum doresc. Poti creste eficienta birourilor prin identificarea spatiilor nefolosite si exploatarea lor la maximum, facilitand astfel lucrul cat mai flexibil si crescand satisfactia angajatilor. Acestia isi pot alege si pot rezerva spatiul dorit care sa le indeplineasca nevoile, pentru a se putea concentra, pentru a putea colabora optimizand astfel timpul petrecut la birou. Vezi stire completa!


Solutiile Winsted pentru camerele de control, acum in portofoliul nostru
Solutiile Winsted pentru camerele de control, acum in portofoliul nostru

Anul 2021 continua pentru compania noastra cu extinderea portofoliului de producatori. De data aceasta ne-am orientat atentia spre Winsted, tinand la confortul celor care utilizeaza solutiile pe care le implementam. Winsted este lider mondial pentru sistemele de mobilier dedicate camerelor de control, un pionier in proiectarea si dezvoltarea acestor tip de console dedicate, avand numeroase proiecte implementate la nivel international. Gama Winsted de console de comanda si pereti suport pentru monitoare, fie ele standard sau personalizate, se combina perfect pentru a oferi solutii tehnice modulare de mobilier, indeplinind astfel cerintele oricarei configuratii de camera de control.


Resimercial design - Aparitie Igloo Birouri 2021

Pe parcursul unei singure zile de lucru, te vei regasi in diferite ipostaze: ai nevoie sa te concentrezi pentru a lucra singur, trebuie sa porti o discutie rapida cu intreaga echipa, te bucuri sa lucrezi alaturi de colegi, sa ceri si sa oferi feedback in real-time. Si mai sunt momentele in care trebuie sa ai o clipa doar pentru tine. Reinventarea spatiilor de birouri astfel incat sa te bucuri de mobilitate, acces rapid la cele mai moderne tehnologii integrate neintruziv intr-un design modern, minimalist reprezinta solutia pentru a raspunde tuturor acestor nevoi. Vezi stire completa!


Certificare Extron - Network AV Specialist (NAVS)
Certificare Extron - Network AV Specialist (NAVS)

Solutiile state-of-the-art necesita pregatire pe masura. De aceea, dobandirea de noi certificari este o constanta in cadrul echipelor noastre de ingineri si tehnicieni. De data aceasta ne mandrim cu o noua certificare Extron pentru colegii nostri Cristian Grecu si Mircea Ionescu. Programul de certificare Network AV Specialist (NAVS) pregateste inginerii sa proiecteze, sa implementeze, sa remedieze defectiunile si sa contracteze sisteme AV in retea folosind codificatoare, decodoare si software Extron NAV, oferindu-le o mai buna intelegere a celor mai recente tehnologii si solutii din domeniul Pro AV prin IP.


GBC devine distribuitor autorizat Stewart Filmscreen
GBC devine distribuitor autorizat Stewart Filmscreen

Un nou producator de ecrane de proiectie profesionale intra in portofoliul nostru: produsele Stewart Filmscreen vor fi distribuite in Romania de GBC®, incepand cu anul 2021. Cu aplicatii in domenii dintre cele mai diverse: de la rezidential, auditorium-uri, educatie, mediul corporate, si pana la ecrane de cinema, simulatoare si parcuri tematice, ecranele de proiectie Stewart indeplinesc cele mai exigente cerinte. Arta in inovatie si incredere in traditie este deviza conform careia compania isi ghideaza activitatea de peste 70 de ani in industria ecranelor de proiectie. Orientarea producatorului Stewart spre aplicatia clientului este punctul comun ce se regaseste si in filozofia noastra.


Certificarea Nexans pentru instalarea de retele din cupru sau fibra optica
Certificarea Nexans pentru instalarea de retele din cupru sau fibra optica

In luna aprilie 2021, colegii nostri Radu Popp si Cristian Grecu, parte a echipei noastre de ingineri AV, au obtinut recertificarea Nexans care asigura dreptul GBC de a instala cablare structurata pentru retele voce-date din cupru sau fibra optica. Reinnoirea acestei certificari garanteaza clientilor nostri accesul la produsele unuia dintre cei mai importanti producatori din industria de cablare. Nexans ofera o gama completa de produse si servicii active de FTTO, cupru si fibra optica pasive pregatite sa indeplineasca nevoile centrelor de date, cladirilor de birouri ori retelelor campus din intreaga lume.


GBC devine partener exclusiv in Romania pentru RSA Cosmos
GBC devine partener exclusiv in Romania pentru RSA Cosmos

Anul 2021 aduce un nou parteneriat important pentru compania noastra. Ne extindem portofoliul de producatori internationali de echipamente si solutii audio-video cu un parteneriat exclusiv: solutiile RSA Cosmos pentru planetarii vor fi oferite in Romania doar de catre GBC®. De peste 30 de ani, RSA Cosmos ofera planetarii in intreaga lume si solutii de inalta calitate pentru orice dimensiune de dom si pentru fiecare nivel de tehnologie: 2D, 3D, solutii hibrid ori tehnologie LED Dome Display. Integrarea software-ului SkyExplorer in solutiile de planetarium oferite de RSA Cosmos garaneaza cea mai realista randare din industrie, experiente interactive pentru utilizatori si functionalitati practice si eficiente.


Display-uri interactive profesionale Xtouch - Aparitie Igloo martie 2021

Lansarea noii game de display-uri interactive Xtouch nu putea trece neobservata si neanuntata si in publicatia care ne este aproape de atat de mult timp. Adresandu-se atat mediului educational, cat si celui business, brandul xTouch isi merita din plin numele – tehnologia Projected Capacitive integrata asigura un nivel ridicat de acuratete, viteza impresionanta de raspuns si recunoastere chiar si a celor mai fine gesturi. Vezi stire completa!


GBC si Biamp, continuare fireasca a parteneriatului
GBC si Biamp, continuare fireasca a parteneriatului

Companiei noastre i-a fost incredintata distributia de produse si solutii audio-video Biamp si pentru anul 2021-2022. Semnarea acestui acord vine ca o masura fireasca in contexul in care anul fiscal anterior (2020-2021) a adus cea mai mare cifra de afaceri realizata de noi in parteneriat cu Biamp. Sediul Bancii Comerciale Romane din Business Garden Bucharest sau Meeting Room-ul Tesla din sediul Enel in cladirea de birouri Day Tower sunt doar doua dintre proiectele anului trecut in care am integrat solutiile Biamp, oferind clientilor nostri echipamente AV de ultima generatie si tehnologii moderne de comunicare si colaborare.


GBC, sponsor al emisiunii Telescoala – TVR2
GBC, sponsor al emisiunii Telescoala – TVR2

Respectandu-ne promisiunea si misiunea declarata de sustinator al educatiei din Romania prin brandul IQBoard - brandul GBC dedicat solutiilor interactive - am oferit Televiziunii Romane un display interactiv Prowise cu diagonala de 75” insotit de suport mobil ajustabil, pentru utilizare in cadrul emisiunii Telescoala, difuzata pe TVR2, de luni pana vineri, in intervalele orare 9:00-10:00 si 15:00-16:00. In acest fel, elevii claselor a VIII-a si a XII-a isi vor putea continua pregatirea pentru cele mai importante examene care ii asteapta. Pe IQBoard.ro vei regasi o gama variata de table si display-uri interactive, pregatite sa aduca experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar.


Primul panou de room management cu sistem de control acces incorporat
Primul panou de room management cu sistem de control acces incorporat

IAdea WRP-1000 este primul panou HID Mobile Acces de room booking cu functie de control fizic al accesului, care indeplineste cerintele de automatizare si securitate fizica pentru orice tip de organizatie, spatiu de co-working ori campus. Noul produs din portofoliul IAdea imbunatateste siguranta la locul de munca prin integrarea cu incuietori conventionale pentru a intari politicile de siguranta si confidentialitate si suporta atat HID Badge, cat si autentificare HID Mobile Access. Intr-un design simplu si elegant, panoul reuseste astfel sa simplifice rutinele de room management, contribuie la eficientizarea timpului si ofera protectie fizica si a datelor.


Amfiteatru - Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti
Amfiteatru - Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti

Institutie renumita de invatamant superior, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti a apelat din nou la solutiile profesionale audio-video pe care le oferim pentru a dota unul dintre principalele amfiteatre cu sistem de sonorizare. Solutia oferita de echipele noastre de ingineri si tehnicieni a constat in: microfoane tip gooseneck Audio-Technica, insotite de desk stand-uri pentru prezidiu, incinte acustice Renkus-Heinz, amplificator Sonance, procesor de sunet Extron, microfoane wireless Sennheiser si rack pentru echipamente. Astfel, studentii universitatii au acum acces la cursuri prezentate intr-un mod profesionist, sunetul fiind extrem de clar si avand aceeasi calitate in orice colt al amfiteatrului. Vezi referinta completa!


xTouch, un nou brand de display-uri interactive sub marca GBC
xTouch, un nou brand de display-uri interactive sub marca GBC

Am lansat xTouch! Sub motto-ul Ideas Brought To Life, ne extindem portofoliul de produse cu o gama proprie de display-uri interactive pregatite sa uimeasca. Adresandu-se atat mediului educational, cat si celui business, brandul xTouch isi merita din plin numele – tehnologia Projected Capacitive integrata asigura un nivel ridicat de acuratete, viteza impresionanta de raspuns si recunoastere chiar si a celor mai fine gesturi. Display-urile interactive xTouch dispun de 40 de puncte touch, sistem de operare Android 8.0 integrat si ecran anti-reflexie si se integreaza cu usurinta cu solutiile de videoconferinta precum Zoom, Google Meet ori Microsoft Teams. Descopera caracteristici si functii


Bit Sentinel
Bit Sentinel

Bit Sentinel se ocupa de combaterea si prevenirea atacurilor cibernetice, iar pentru centrul sau de control avea nevoie de un video wall pe stand mobil, pentru redarea de informatii statice si de continut ce tine de eventualele incidente cibernetice. Solutia propusa de noi a constat intr-un video wall compus din 6 display-uri profesionale Samsung cu diagonala de 55” instalate pe stand mobil ajustabil Chief. Ramele extrem de inguste ale display-urilor Samsung alaturi de luminozitatea ridicata, contrastul sporit si uniformitatea culorilor ofera o imagine compacta, uniforma si clara, facandu-le ideale pentru mediile de utilizare care necesita o claritate imbunatatita, cum este si cazul centrului de control Bit Sentinel. Vezi referinta completa!


Solutii Work From Home - Aparitie Igloo noiembrie 2020

Facem diferenta in AV! De 20 de ani aducem in Romania solutii audio-video state-of-the-art la standarde internationale, 100% personalizate conform nevoilor clientilor nostri. Solutiile de videoconferinta se adapteaza cu usurinta nevoilor actuale si pot fi folosite in medii dintre cele mai diverse: de la sali de conferinte si huddle rooms, pana la sufragerii sau dormitoare amenajate pentru lucrul de acasa. Vezi stire completa!


Academia de Studii Economice din Bucuresti
Academia de Studii Economice din Bucuresti

Cea mai prestigioasa institutie de invatamand economic superior din Romania, Academia de Studii Economice din Bucuresti, care a pregatit de-a lungul anilor zeci de generatii de economisti, si-a imbogatit portofoliul de dotari tehnologice moderne cu 200 de licente Zoom, pregatite pentru a sustine predarea online a cursurilor diferitelor facultati ale universitatii. Software-ul Zoom, dedicat realizarii de videoconferinte si colaborare la distanta, permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan si faciliteaza comunicarea la distanta si scoala online.


Aquatim
Aquatim

Principalul furnizor de servicii de alimentare cu apa si de canalizare din Timisoara si mai multe localitati din judetul Timis, Aquatim face investitii de anvergura in regiune si, pentru a putea face fata cu succes nevoii de comunicare in orice conditii si pe orice distante, a achizitionat, prin intermediul partenerului local ETA2U, 5 licente Zoom Pro alaturi de add-on-ul pentru large meetings de pana la 1000 de persoane. Zoom faciliteaza intalnirile online rapid, de pe orice dispozitiv si din orice locatie, intalnirile fiind sincronizate cu functia calendar si dispunand de functii precum partajarea ecranului (screen share), sesiuni de vot ori posibilitatea de inregistrare a sedintelor.


CERONAV
CERONAV

Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV – a evoluat constant in tandem cu dezvoltarea transportului maritim si in conformitate cu cerintele pietei in sensul furnizarii unor servicii de instruire de cea mai buna calitate. Continuand acest proces, achizitia a 10 licente Zoom Pro prin intermediul partenerului local Forte Systems a venit ca un demers firesc pentru dezvoltarea Centrului si mentinerea aceleiasi calitati a cursurilor, chiar si de la distanta. Fiind compatibil cu Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS si Linux, software-ul Zoom ofera o experienta completa: intalniri audio-video, dar si functia de chat, partajarea ecranului (screen share) si posibilitatea participantilor de a interactiona cu continutul partajat, sesiuni libere sau cu inregistrare.


Euroweb Romania
Euroweb Romania

Euroweb Romania este una dintre companiile de top ale pietei locale de telecomunicatii, fiind initiatoarea unuia dintre primele servicii comerciale de acces la Internet din Romania – reteaua Starnets (1993). Din nevoia de a pastra legatura cat mai stransa cu partenerii din intreaga tara si chiar din lume, Euroweb ne-a ales drept partener pentru furnizarea a 6 licente Zoom Pro pregatite sa mijloceasca videoconferinte la nivel profesionist, indiferent de locul in care se afla participantii. Functii precum reducerea zgomotului de fundal, ajustarea luminozitatii, share screen, adnotari in timp real ori inregistrarea sesiunilor fac din Zoom alegerea potrivita indiferent de domeniul de activitate: educational, corporate, bancar si chiar agentii guvernamentale.


ASAS Bucuresti
ASAS Bucuresti

Academia de Stiinte Agricole si Silvice Bucuresti (ASAS), ce are in subordine numeroase institute si statiuni de cercetare stiintifica, si-a completat dotarile moderne cu o solutie de software de videoconferinta pregatit sa sustina intalniri cu pana la 1000 de participanti. Cu sprijinul partenerului Chrome Computers, am oferit ASAS 10 licente Zoom Pro insotite de software-ul Zoom Room ce faciliteaza sincronizarea tuturor echipamentelor hardware din companie: camere web, tablete, computere, sisteme de telefonie, microfoane, difuzoare, display-uri si table interactive pentru a initia si sustine mai usor videoconferinte.


Casa de avocatura RTPR Allen & Overy
Casa de avocatura RTPR Allen & Overy

Casa de avocatura RTPR Allen & Overy este o companie tranzactionala romaneasca de top, infiintata in 2004, ce activeaza in asociere cu firma londoneaza Allen & Overy de peste 12 ani. Avand in vedere distanta fizica dintre cele doua companii, necesitatea unei solutii de videoconferinta care sa inlesneasca comunicarea si colaborarea era inevitabila. Solutia aleasa de RTPR Allen & Overy a constat in 10 licente host Zoom Business, cu valabilitate de 1 an. Planul Zoom Business are o capacitate de pana la 300 de participanti, durata unui meeting avand o limita de 30 de ore. Suplimentar, casa de avocatura a optat si pentru un add-on pentru audioconferinta landline.


Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Implicarea Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest intr-o serie continua de parteneriate importante din punct de vedere strategic pentru sustinerea obiectivelor de dezvoltare regionala a facut necesara achizionarea unei solutii de videoconferinta care sa faciliteze comunicarea la distanta, in orice conditii. Agentia a ales compania GBC pentru oferirea a 5 licente Zoom cu 1 an valabilitate. Pachetul Zoom Pro ofera posibilitatea realizarii de videoconferinte cu o durata de pana la 30 de ore si pana la 100 de participanti care se pot alatura meeting-ului gratuit, utilizand propriul telefon, PC, laptop ori propria tableta, fara necesitatea crearii unui cont.


Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics (ELI-NP) Magurele
Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics (ELI-NP) Magurele

Una dintre cele mai prestigioase infrastructuri de cercetare din lume, proiectul ELI-NP din Magurele, implementat de Institutul National de Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei, detine laserul care a atins cea mai mare putere din lume – 10 PetaWatts. Performanta cercetatorilor romani reprezinta un pas important pentru dezvoltarea tehnologiilor ce sustin lupta impotriva cancerului si calatoriile in cosmos. GBC a avut onoarea de a furniza proiectului ELI-NP solutia de videoconferinta care sa faciliteze comunicarea oamenilor de stiinta de la Magurele cu specialisti din intreaga lume. Cele 5 licente Zoom Pro, alaturi de add-on-ul pentru large meetings de pana la 1000 de persoane vor oferi cercetatorilor mijloacele necesare pentru o mai buna colaborare si comunicare, oriunde in lume s-ar afla.


Colegiul National Székely Mikó din Sfantu Gheorghe
Colegiul National Székely Mikó din Sfantu Gheorghe

Unul dintre cele mai bine cotate licee ale judetului Covasna, Colegiul National Székely Mikó din Sfantu Gheorghe a trecut recent printr-un proces amplu de reabilitare ce a presupus atat cladirea principala si cladirea internat, cat si cladirea veche – fosta tipografie „Jókai”. Ca o completare a acestui demers si in contextul actual al necesitatii trecerii la invatamantul online, Colegiul National Székely Mikó a achizitionat un numar de 80 de licente Zoom Edu menite sa faciliteze relationarea profesori-elevi si sa le ofere acestora tehnologia necesara pentru desfasurarea orelor de curs cat mai aproape de scoala tradionala cu care au fost obisnuiti.


Universitatea Aurel Vlaicu din Arad
Universitatea Aurel Vlaicu din Arad

Universitatea Aurel Vlaicu din Arad este o institutie de invatamant superior de stat care continua traditia invatamantului universitar aradean si dispune de personal academic cu inalta pregatire profesionala si dotari de cea mai buna calitate pentru activitatile didactice si stiintifice. Gama de dotari tehnologice menite sa usureze si sa imbunatateasca relatia si comunicarea dintre cadrele didactice si studenti a fost imbogatita prin achizitia a 20 de licente Zoom Edu. Astfel, solutiile de videoconferinta oferite de GBC vin pentru a maximiza resursele universitatii, imbunatatind participarea studentilor la cursuri si seminarii si mentinand in acelasi timp niveluri ridicate de securitate.


Crestron Master Certified Programmer
Crestron Master Certified Programmer

Inginerul AV Cristian Grecu, parte din echipa de pre sales GBC, a obtinut in luna octombrie 2020 certificarea Crestron - Master Certified Programmer. Programul de certificare Crestron a fost creat cu scopul de a asigura succesul fiecarei instalari, oferind cursantilor expertiza necesara pentru a pune la un loc produsele Crestron si viziunea fiecarui client in parte, depasind asteptarile atat la nivel de functionalitate a solutiilor, cat si la nivel de design. Crestron Technical Institute a instruit si certificat de-a lungul timpului mii de profesionisti, iar instructorii Crestron lucreaza indeaproape alaturi de echipele de ingineri, marketing si vanzari ale companiei pentru a aduce cursantilor cele mai bune practici de design, configurare, instalare si programare a sistemelor AV.


Romatsa
Romatsa

Romatsa sau Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian este o institutie infiintata in anul 1992, care se ocupa de Managementul traficului Aerian. Din dorinta de a imbunatati experienta de invatare pentru cursanti si de a inlocui vechile echipamente de videoproiectie, Romatsa a apelat la serviciile GBC pentru implementarea unei solutii moderne de videoproiectie cilindrica, ce are rolul de a simula in control de panou aerian. Solutia implementata a constat in 10 echipamente de videoproiectie ce realizeaza o imagine 360°, permitandu-le cursantilor sa exerseze toate procedurile exact ca intr-un turn de control real. Vezi referinta completa!


Unilever Cooking Show powered by GBC & AREC
Unilever Cooking Show powered by GBC & AREC

GBC, distribuitor oficial AREC in Romania, a oferit companiei Unilever solutia de unified communication potrivita nevoilor companiei de a realiza sesiuni de gatit retete culinare folosind ingrediente si produse din portofoliul Unilever pe care sa le poata transmite live prin canalele private de Social Media pe care au acces doar celelalte sedii ale companiei din lume. Astfel a luat nastere „Unilever Cooking Show”, unde am implementat solutia perfecta de video streaming live compusa din echipamente profesionale AREC pentru o calitate ireprosabila a materialelor transmise in social media. Vezi referinta completa!


Scoala Gimnaziala Sfanta Treime, sector 6, Bucuresti
Scoala Gimnaziala Sfanta Treime, sector 6, Bucuresti

GBC a fost parte importanta a proiectului de renovare si modernizare a Scolii Gimnaziale Sfanta Treime din sectorul 6 al capitalei. Toate clasele scolii au fost echipate cu table interactive moderne – model Expert cu diagonala de 94”, pregatite sa vina in intampinarea nevoii de invatamant la distanta, fiecare tabla fiind insotita de videoproiector Optoma creat special pentru utilizare indelungata. Proiectul se adapteaza astfel contextului actual al pandemiei de coronavirus si nevoilor sistemului educational de a facilita predarea online. Integrandu-se nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom ori Microsoft Teams, tabla interactiva Expert 94” dispune de software gratuit in limba romana.


Cel mai mare contract AV din Romania acordat companiei GBC<sup><small>®</small></sup>
Cel mai mare contract AV din Romania acordat companiei GBC®

Prin intermediul managerului de proiect Bates International, companiei GBC® i-a fost incredintat cel mai mare contract AV din Romania in 2020. Pentru clientul Microsoft, GBC® doteaza intreaga cladire Campus 6.2 (parter + 10 etaje) si 2 etaje din Campus 6.3, cu peste 300 de sisteme de Conversation Room, Conference Room, Multi-Purpose Room, Broadcast Studio, Video Wall, Digital Signage, Wayfinding, de la producatori de renume mondial: Sony, Panasonic, Samsung, Logitech, Vaddio, Biamp, Extron, Crestron, Sennheiser. Achizitia, logistica, instalarea si configurarea echipamentelor va fi realizata de catre GBC®, iar proiectarea a fost realizata de partenerul Arup.


GBC inregistreaza o crestere financiara importanta in primul semestru al anului
GBC inregistreaza o crestere financiara importanta in primul semestru al anului

In ciuda pandemiei de coronavirus, compania noastra mentine trendul ascendent de crestere financiara din ultimii ani, inregistrand in primul semestru al anului 2020 o crestere de 54% si incheiand semestrul pe profit. Inca de la infiintare, GBC a demonstrat seriozitate in toate proiectele implementate si in toate parteneriatele desfasurate, fapt ce ne-a consolidat imaginea de companie de incredere, clientii nostri de pretutindeni recomandandu-ne mai departe cu incredere. Astfel, anul acesta avem in plina desfasurare unul dintre cele mai ample proiecte de executie pentru Microsoft si ne extindem constant echipa pentru a putea veni in intampinarea tuturor solicitarilor clientilor nostri.


Extindem termenele de plata pentru partenerii nostri
Extindem termenele de plata pentru partenerii nostri

Intelegem dificultatile prin care partenerii nostri trec in aceasta perioada si suntem aici sa ajutam, de aceea am dezvoltat un program de sustinere si incurajare a dealerilor. Astfel, pana pe 31.12.2020, am implementat un sistem cu termene de plata preferentiale pentru dealeri de 30 zile net pentru comenzi lunare de minim 1.000 euro, 45 zile net pentru comenzi de minim 2.000 euro si 60 zile net pentru comenzi de minim 5.000 euro. In plus, limitele de credit pentru dealeri se stabilesc punctual, avand in vedere ultimul bilant al companiei si interogarile CIP. Comenzile mai mari de 10.000 euro beneficiaza de termen de plata negociabil.


Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei - Galati
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei - Galati

Infiintat in 1972, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei din Galati a achizitonat de la GBC un sistem de comunicare intercom, ce permite imbunatatirea comunicarii cu clientii prin facilitarea transmiterea bidirectionala a mesajelor. Sistemul este format din microfon tip gooseneck, difuzor si control al volumului integrat pentru zona din interiorul ghiseului si difuzor cu microfon integrat pentru zona din exteriorul ghiseului. Tehnologia folosita de HT-DZII permite comunicarea handsfree pe 2 cai, dar si optiunea de inregistrare a convorbirilor. In plus, sistemul include functie de reducere a zgomotului de fundal, furnizand astfel un sunet clar in ambele parti ale ghiseului.


Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti care administreaza cele doua aeroporturi principale ale Romaniei, a achizitonat de la GBC un sistem de comunicare intercom, ce permite imbunatatirea comunicarii cu clientii. Sistemul este format din microfon tip gooseneck, difuzor si control al volumului integrat pentru zona din interiorul ghiseului si difuzor cu microfon integrat pentru zona din exteriorul ghiseului. Tehnologia folosita de HT-DZII permite comunicarea handsfree pe 2 cai, dar si optiunea de inregistrare a convorbirilor. In plus, sistemul include functie de reducere a zgomotului de fundal, furnizand astfel un sunet clar in ambele parti ale ghiseului.


UMF Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca
UMF Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca

Cea mai veche institutie de invatamant medical din Transilvania, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu" a scris istoria invatamantului universitar clujean, fiind una dintre cele mai prestigioase universitati din Romania. In dorinta de a oferi studentilor sai medii de studiu pregatite si complet echipate cu tehnologii moderne, Universitatea si-a dorit achizitionarea unei solutii formate din tabla interactiva, solutie de videoproiectie si sistem de sonorizare profesionala, solutie pe am oferit-o cu sprijinul partenerului Tobimar Construct. Echipamentele audio manufacturate de Apart Audio completeaza solutia de predare si invatare, oferind calitate audio de inalta definitie. Vezi referinta completa!


Norma Trade & Co SRL
Norma Trade & Co SRL

Compania Norma Trade & Co SRL, furnizor de produse IT, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este compus dintr-un emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 2 microfoane headband, 8 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa si o unitate pentru incarcare. Sistemul are functii user-friendly, nu necesita instalare si are o garantie extinsa de pana la 5 ani.


NOVARA T IMPEX
NOVARA T IMPEX

GBC a venit in intampinarea nevoii companiei NOVARA T IMPEX pentru o comunicare de calitate in cadrul intalnirilor sau conferintelor si de a sparge barierele lignvisitice si a fost responsabil cu designul, proiectarea si implementarea unui sistem de discutii si vot wired si a unei cabine pentru interpreti marca GBC ce reprezinta cheia unei interpretari de succes. Solutiile implementate de GBC la sediul companiei NOVARA T IMPEX duc comunicarea la un nou nivel si facilitateaza transparenta decizionala datorita sistemului de vot ce face foarte accesibila exprimarea votului, in conformitate cu legislatia si regulamentele aplicabile in Romania. Vezi referinta completa!


ING Bank Romania, sediul central
ING Bank Romania, sediul central

Compania noastra a fost aleasa de ING Bank Romania pentru a  utila 3 sali de training din sediul central al bancii ce se regaseste acum in Expo Business Park. Am inceput proiectul cu instalarea unui sistem de videoproiectie format din doua videoproiectoare Panasonic si doua ecrane de proiectie Ligra pentru ca apoi sa completam salile de training cu solutia profesionala de sonorizare compusa din incinte acustice pendante Sonance, amplificatoare Apart Audio si microfoane Sennheiser. Incintele acustice pendante Sonance si woofer-ul pendant Sonance vin intr-un design minimalist, similar corpurilor de iluminat, oferind calitate impecabila a sunetului. Vezi referinta completa!


Universitatea Dunarea de Jos din Galati
Universitatea Dunarea de Jos din Galati

Colaboarea noastra cu Universitatea Dunarea de Jos din Galati este una de durata, de-a lungul timpului Universitatea revenind de mai multe ori la noi pentru realizarea diferitelor proiecte. Unul dintre acestea a presupus oferirea unui sistem de traducere simultana. Solutia aleasa a fost cea manufacturata de Okayo, compusa din 4 unitati emitator si 25 unitati receptor, carora li s-au adaugat alte 10 unitati receptor, intr-o comanda ulterioara. De asemenea, de-a lungul timpului, Universitatea Dunarea de Jos din Galati si-a dotat mai multe sali de curs si seminarii cu sistem de sonorizare oferit si instalat de noi: microfoane wireless Okayo, amplificator si incinte acustice Monacor.


Muzeul Brailei Carol I
Muzeul Brailei Carol I

Muzeul Brailei "Carol I" a achizitionat de la GBC® un sistem de audio ghid preinregistrat Okayo pentru a pune in valoare experienta individuala a fiecarui vizitator. Sistemul Okayo AT-100 achizitionat, reprezinta o solutie eficienta de audio ghid preinregistrat cu pana la 23 de limbi diferite si 1.000 de mesaje pentru fiecare limba in parte si este format din 60 de unitati de redare, 6 unitati de incarcare si 60 de acumulatori. Solutia implementata de GBC®, ofera vizitatorilor Muzeului Brailei "Carol I" libertate de miscare, independenta si o calitate inalta a sunetului, iar organizatorii beneficiaza de control total asupra informatiilor transmise catre public. Vezi referinta completa!


Muzeul de Arta Craiova
Muzeul de Arta Craiova

Din dorinta de a duce turismul si in special vizitele culturale in era digitalizata, dar si ca toate informatiile relevante sa ajunga la vizitatorii sai, Muzeul de Arta Craiova a achizitionat de la GBC o solutie automatizata de audio ghid Okayo. Solutia automatizata de audio ghid Okayo At-200+ implementata de GBC® la Muzeul de Arta Craiova permite pornirea automata a continutului audio in anumite puncte prestabilite, cu ajutorul emitatoarelor UHF sau IR, a cardurilor RFID sau prin GPS si este format din 30 de unitati de redare, 2 unitati pentru incarcare si 30 de casti soft shell, ce ofera un confort sporit de ascultare in timpul vizitelor. Vezi referinta completa!


Neoplaza SRL
Neoplaza SRL

Neoplaza SRL, compania ce detine magazinul online de electronice, electrocasnice, bricolaj, casa si gradina etelecom.ro, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ-7, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul achizitionat este format din un emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera si 8 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. Solutia aleasa garanteaza o calitate superioara a sunetului, performanta si utilizare fiabila in orice conditii.


Muzeul de Etnografie Brasov
Muzeul de Etnografie Brasov

GBC a venit in intampinarea nevoii Muzeului de Etnografia Brasov de a oferi vizitatorilor libertate de miscare si independenta, cu un sistem de audio ghid preinregistrat Okayo ce ofera vizitatorilor o calitate inalta a sunetului, iar organizatorilor controlul total asupra informatiilor transmise catre public. Sistemul de audio ghid preinregistrat implementat de GBC, ofera vizitatorilor Muzeului de Etnografie Brasov augmentarea experientei culturale de vizitare, oferind fiecaruia posibilitatea de a asculta continutul audio in propriul ritm si de a se concentra pe obiectivele din muzeu in functie de preferinte, ingloband totul intr-o experienta de vizitare memorabila. Vezi referinta completa!


Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu
Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu

Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu numara astazi 25 de programe de studii universitare de licenta si 20 de specializari de master. In demersul de modernizare, Universitatea avea nevoie de un sistem de discutii pentru prezidiu pe care l-am oferit cu sprijinul partenerului Zeus SA. Solutia oferita a constat intr-un sistem de discutii cu fir Gonsin format din unitate centrala, unitate presedinte si 7 unitati delegat. In cadrul aceluiasi proiect, am inclus o solutie de audio ghid Okayo si o solutie de videoproiectie Panasonic cu ecran de proiectie Ligra extrem de simplu de utilizat cu ajutorul sistemului de control Neets OsCar. Vezi referinta completa!


IMSAT Somes
IMSAT Somes

Compania IMSAT Somes care are ca domeniu de activitate lucrari de instaltii electrice si comercializarea de scule electrice, sisteme de alarma si instalatii electrice, a achizitionat de la GBC un sistem de vot wired Gonsin. Sistemul implementat de GBC la sediul companiei este compus din unitate centrala de control, o extensie a unitatii centrale, 19 unitati delegat si un inscriptor de carduri. Solutia integrata presupune existenta unui singur cablu care transfera informatia atat pentru sistemul de discutii, cat si pentru cel de vot. In plus, sistemul asigura exprimarea simpla si foarte accesibila a optiunii de vot, in conformitate cu legislatia si regulamentele aplicabile in Romania.


Incremental
Incremental

Compania Incremental ce are ca domeniu de activitate furnizarea de echipamente IT, espressoare de cafea profesionale si masini profesionale de curatat pardoseli, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera, 30 de receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa si o unitate de incarcare cu capacitate de 36 unitati. In plus, sistemul are functii user-friendly si nu necesita instalare.


Inter-line Company
Inter-line Company

Inter-line Company, companie ce activeaza in domeniul comertului cu produse electronice si electrocasnice, a achizitionat de la GBC un sistem de audio ghid live Okayo.  Solutia Okayo WT 300 implementata de GBC este formata din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie peste 50 m, 16 canale de emisie si un numar infinit de unitati delegat si 40 de receptoare mobile WT 300R dotate cu tehnologie radio RF criptata cu receptie 100 m, 40 de canale de emisie, autonomie de pana la 4 de ore si tehnologie revolutionara cu antena elicoidala. Compania a achizitionat si un videoproiector BENQ MS502, echipat cu tehnologia de proiectie 3D si lampa cu utilizare de pana la 6500 ore.


Municipiul Iasi
Municipiul Iasi

Prin intermediul primariei, pentru Municipiul Iasi, a fost achizitionat de la GBC un sistem de audio ghid preinregistrat, sistem ce ofera o calitate inalta a sunetului si ofera controlul total asupra informatiilor transmise. Sistemul de audio ghid preinregistrat XPerience achizitionat, este cel mai folosit echipament audio ghid din Europa si dispune de o autonomie de pana la doua luni a bateriei ceea ce ii ofera o fiabilitate de neegalat. Dimensiunile reduse, greutatea mica si designul placut fac din XPerience un device confortabil, usor de folosit si transportat. Fiecare dispozitiv vine cu asistent vocal integrat care ghideaza vizitatorul in utilizarea acestuia. Vezi referinta completa!


Fitbit Romania
Fitbit Romania

In completarea elegantei si calitatii impuse de profilul Fitbit, solutiile implementate de GBC au fost aliniate standardelor globale Fitbit garantate prin partnerii globali PSNI si compuse din echipamente profesionale cu renume in industria AV: Sony, Extron, Vaddio, Revolabs si ClearOne. Au fost amenajate sali de videoconferinta si sali multifunctionale complexe ce cuprind solutii de comunicare si display-uri Sony 4K, impreuna cu sisteme audio DSP de ultima-generatie si solutii de automatizare si control Extron. Solutiile propuse au adus pe langa integrarea nativa cu aplicatiile Zoom, Zoom Rooms sau Zoom Room Management si garantarea unui sunet ireprosabil. Vezi referinta completa!


Fix Film
Fix Film

Compania Fix Film ce are ca domeniu de activitate productia cinematografica, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ-7, care reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania si este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera si 12 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. In plus, sistemul are comutatoare care regleaza sensibilitatea transmisiei dar si control al volumului pentru fiecare receptor.


Happy Sound
Happy Sound

Compania Happy Sound, ce are ca domeniu principal de activitatea inchiriere si leasing masini, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera, un microfon handheld si 5 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. Solutia aleasa garanteaza o calitate superioara a sunetului, performanta si utilizare fiabila.


Greenweee International
Greenweee International

Greenweee International, companie ce extrage valoare din deseurile de echipamente electrice si electronice, recuperand toate materiale si gasind solutii pentru introducerea acestora in fluxuri noi de productie, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este format dintr-un emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, un microfon handheld, 8 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa, o unitate de incarcare dual si o unitate pentru transport.


Highlife Consulting
Highlife Consulting

Highlife Consulting, compania care detine dreptul de comercializare a Programului John Maxwell Team, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul este format din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera si 14 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. In completarea sistemului, au fost achizitionate o unitate de incarcare pentru 12 unitati si un incarcator cu 2 sloturi.


IANUS SRL
IANUS SRL

GBC a implemantat un sistem de traducere simultana portabila Okayo la sediul companiei IANUS, sistemul Okyo EJ7 achizitionat reprezentand cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul este format din 280 de receptoare si 6 unitati de incarcare. Receptoarele dispun de tehnologie radio RF criptata cu receptie pana la 100 m, display LCD pentru afisarea canalului, a frecventei si a starii bateriei, 16 canale de receptie (traducere simultana pana la 16 limbi),  si au o autonomie de pana la 19 ore. Solutia implementata de GBC are tehnologie UHF de ultima generatie, functii user-friendly si garantie extinsa de pana la 5 ani. Vezi referinta completa!


Forum Business
Forum Business

GBC a livrat catre partenerul sau Forum Business un sistem complet de discutii cu fir produs de Gonsin. Sistemul achizitionat de Forum Business de la GBC este format din o unitate presedinte, 20 de unitati delegat si o unitate centrala de control. Fiecare din unitatile presedinte si delegat este echipata cu conector pentru casti si functie de control volum,  difuzor integrat si functia de activare prin voce. Unitatea centrala de control poate sustine pana la 70 de microfoane, se pot folosi un numar nelimitat de unitati presedinte si este foarte rezistenta la interferente. In plus, GBC ofera singurul sistem de discutii si vot cu software in limba romana.


Comuna Vadu Crisului
Comuna Vadu Crisului

GBC este responsabila de proiectarea, designul si implementarea unui sistem de traducere simultana portabila Okayo in comuna Vadu Crisului. Sistemul de traducere simultana Okayo EJ7 reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania, cu un raport excelent calitate/pret. In plus, sistemul are functii user-friendly, nu necesita instalare si este compatibil cu orice alt sistem aflat in exploatare in mediul clientului. Sistemul de traducere simultana portabila Okayo EJ7 implementat de GBC in comuna Vadu Crisului are in componenta un emitator, 68 de receptoare, o unitate pentru incarcare si un amplificator wireless portabil. Vezi referinta completa!


Bluenote Communications
Bluenote Communications

Proiectul a constat in designul, proiectarea si implementare unui sistem complet de discutii cu fir si traducere IR la sediul companei Bluenote Communications. Sistemul integrat de GBC® este format din solutie de discutii cu fir PTN, solutie interactiva IQboard, solutie completa de traducere simultana criptata IR PTN, solutie de traducere simultana portabila Okayo, solutii de proiectie Ligra si cabina pentru interpreti GBC. Sistemul de discutii cu fir si traducere IR implementat de GBC® faciliteaza si asigura o comunicare de calitate in cadrul intalnirilor si sedintelor si totodata garanteaza calitatea si inteligibilitatea discursului. Vezi referinta completa!


Constructorul Salard
Constructorul Salard

Compania Constructorul Salard, ce are ca obiect principal de activitate constructii,renovari, reabilitare si restaurare, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, care reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul achizitionat este compus din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera. In plus, sistemul dispune de 36 de receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, acestea avand o autonomie de pana la 19 ore, casca tip one-ear inclusa si o unitate pentru incarcare pentru 36 unitati.


Dante International
Dante International

Dante International, firma care detine site-ul de comert electronic eMag.ro, a achizitionat de la GBC un sistem complet de discutii cu fir produs de Gonsin. Sistemul instalat si pus in functiune de GBC la sediul eMag este format din o unitate presedinte, 19 de unitati delegat si o unitate centrala de control. Fiecare din unitatile presedinte si delegat este echipata cu conector pentru casti si functie de control volum, difuzor integrat si functia de activare prin voce. Unitatea centrala de control poate sustine pana la 70 de microfoane, se pot folosi un numar nelimitat de unitati presedinte si este foarte rezistenta la interferente.


Liceul Tehnologic Axiopolis, Cernavoda
Liceul Tehnologic Axiopolis, Cernavoda

Liceul Tehnologic "Axiopolis", Cernavoda este un reper important al invatamantului constantean. Personalul liceului este mereu preocupat de dotarea acestuia pentru a facilita accesul elevilor la modalitatile moderne de predare si invatare. De aceea, am oferit Liceului "Axiopolis", prin partenerul AxMedia Sistem Design, o solutie de videoproiectie compusa din 20 table interactive IQBoard si 20 videoproiectoare Optoma, pregatite sa raspunda nevoilor oricarui tip de curs ori laborator. Software-ul gratuit in limba romana care insoteste tabla interactiva asigura suport pentru orice tip de prezentare, iar proiectoarele Optoma ofera performanta potrivita pentru orice tip de continut.


DD Marketing Agency
DD Marketing Agency

Agentia de publicitate DD Marketing Agency a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul este compus din 1 emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera. De asemenea, in completarea sistemului, vin 13 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, autonomie de pana la 19 ore, casca tip one-ear inclusa, un dispozitiv de incarcare pentru 12 unitati, un microfon handheld si receptor diversity dual channel. In plus, au fost achizitionate un amplificator stereo si o pereche de boxe Vision.


Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism, Tineret Medias
Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism, Tineret Medias

Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias a achizitionat de la GBC un sistem de audio ghid preinregistrat produs de Okayo, format din 10 unitati de redare, o unitate pentru incarcare si update continut si 10 casti soft-shell. Unitatile de redare dispun de card SD incorporat de 2 Gb, pe care se pot inregistra pana la 1800 de minute de continut audio. Sistemul suporta pana la 32 de limbi diferite, cu maxim 950 de mesaje pentru fiecare limba - suficient pentru orice fel de informatii legate de exponate sau atractii turistice. Cu un design ergonomic si intuitiv unitatile includ taste fluorescente care asigura usurinta folosirii chiar si in mediile intunecate.


Directia Nationala Anticoruptie
Directia Nationala Anticoruptie

GBC a implementat la Directia Nationala Anticoruptie un sistem de discutii cu fir PTN si un sistem de traducere simultana portabila Okayo. Sistemul de conferinte PTN este format din unitate centrala de control cu transmisiune CAT5e, functie de inregistrare voce si auto camera tracking, o unitate pentru presedinte cu microfon gooseneck, functie de discutie, vot si acordare de prioritate si 25 unitati delegat cu microfon gooseneck cu functie de vot si discutii. Sistemul Okayo este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata, cu emisie pana la 100 m, 2 microfoane handheld, o unitate pentru incarcare dual, un receptor dual si un stand de incarcare.


Druck Medien
Druck Medien

Compania Druck Medien a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo si o cabina pentru interpreti GBC. Sistemul Okayo este compus din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 30 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat si au autonomie de pana la 19 ore, o unitate de incarcare si un microfon handheld. Au fost achizitionate si un amplificator de mixaj mono PA, completat de un sistem de boxe Monacor, dar si o cabina pentru interpreti AVS Silent Booth 1300, o cabina modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC.


EDS Profesional
EDS Profesional

Compania EDS Profesional a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo si un sistem de discutii cu fir Gonsin. Sistemul Okayo este compus din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 6 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat si un incarcator. Sistemul Gonsin este format dintr-o unitate centrala de control ce sustine pana la 70 de microfoane si un numar nelimitat de unitati presedinte, o unitate presedinte si 7 unitati delegat, fiecare echipata cu conector pentru casti, control volum, functie activare prin voce si difuzor integrat.


Elda Rom Company
Elda Rom Company

Elda Rom Company a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este compus dintr-un emitor cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera si 10 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. Sistemul de traducere simultana portabila Okayo EJ-7 are functii user-friendly, nu necesita instalare si are o garantie extinsa de pana la 5 ani.


European Telecom
European Telecom

Compania European Telecom a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ-7 achizitionat este format dintr-un emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 8 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, casca tip one-ear inclusa si o unitate de incarcare. Sistemul OKayo EJ-7 are functii user-friendly si autonomie de pana la 19 ore, nu necesita instalare si are o garantie extinsa de pana la 5 ani.


Green Fiber International
Green Fiber International

Compania Green Fiber este parte a Green Group, parc integrat de reciclare care ofera solutii de colectare, logistica, reciclare si valorificare a diverselor tipuri de deseuri. Green Fiber avea nevoie de o solutie de traducere simultana portabila pentru tururile ghidate in cadrul fabricii, iar noi am venit in intampinarea acestei nevoi cu un sistem de traducere simultana portabila Okayo, format din unitate mobila de transmisie, microfon tip handheld, 10 unitati delegat si unitati de incarcare dedicate acestora. Sistemul Okayo este definit de calitatea foarte buna a sunetului, greutatea redusa si autonomia bateriei de circa 8-9 ore.


EVW Holding
EVW Holding

Compania EVW Holding, unic importator DAF in Romania, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Folosind sistemul de traducere simultana Okayo EJ7 compania poate  realiza traduceri simultane in pana la 16 limbi. Sistemul achizitionat este format din 1 emitator cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, traducere simultana pana la 16 limbi, microfon tip lavaliera si 5 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat avand autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. In plus, sistemul are functii user-friendly si nu necesita instalare.


Expert IT
Expert IT

Expert IT, un magazin IT specializat pe vanzare consultativa, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana postabila Okayo EJ7, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania, cu un raport excelent calitate/pret si tehnologie UHF de ultima generatie. Sistemul achizitionat este compus din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100m, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 15 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat ce au o autonomie de pana la 19 ore si un dispozitiv de incarcare cu capacitate de 36 de unitati.


Axa Telecom
Axa Telecom

Compania Axa Telecom, care se ocupa cu proiectarea, comercializare si instalarea sistemelor de telecomunicatii private, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul Okayo EJ7 achitizitionat este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata emisie pana la 100 m, display LC, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 25 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa, un incarcator pentru 12 unitati si o geanta de transport cu capacitate de 26 unitati.


Bad Dog Office Distribution
Bad Dog Office Distribution

Bad Dog Office Distribution, unul dintre principalii furnizori de solutii IT si telecomunicatii pe segmentul business din Cluj-Napoca, a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo format din 3 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata si emisie pana la 100 m, 10 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat si au autonomie de pana la 19 ore si o unitate pentru transport. Au achizitionat si un amplificator audio, o boxa incastrabila DAP audio si un preamplificator audio Apart dar si cabina pentru interpreti AVS Silent Booth 1300, o cabina modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC, ce poate acomoda 2 interpreti.


Basilica Travel
Basilica Travel

Agentia de Pelerinaje Basilica Travel a achizitiona de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ-7 cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul de traducere simultana portabila achizitionat este format din 2 emitatoare cu tehnologie radio RF criptata, cu emisie pana la 100 m, display LC, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera si 50 de  receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, are autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa. Folosind sistemul de traducere simultana OKAYO EJ7 se pot realiza traduceri simultane in pana la 16 limbi.


BDO audit
BDO audit

BDO audit, a cincea firma de audit si consultanta din tara, avand mai mult de 25 de ani de experienta in prestarea de servicii profesionale a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila Okayo compus din 23 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa, un microfon tip handheld, o unitate pentru incarcare dual si un incarcator pentru 26 de unitati. In completarea sistemului, firma a achizitionat si 23 de casti stereo, Black Gembird MHP-123. Sistemul de traducere simultana portabila Okayo EJ-7 este cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania.


Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Giurgiu
Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Giurgiu

GBC®  a implementat la Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Giurgiu un sistem de discutii wired de la Gonsin si un sistem de traducere simultana de la Okayo. Sistemul de discutii este format din unitate centrala de control ce sustine pana la 70 de microfoane si un numar nelimitat de unitati presedinte, o unitate presedinte si 8 unitati delegat, fiecare echipata cu conector pentru casti, functie de control volum, functie activare prin voce si difuzor integrat. Sistemul de traducere simultana este format din emitator stationar cu monitorizare in-ear cu intrare RCA audio optionala si iesire pentru microfoane XLR, 2 microfoane handheld si o unitate pentru incarcare.


Comuna Oituz
Comuna Oituz

GBC a implementat in comuna Oituz un sistem de discutii wired PTN format din unitate centrala de control cu transmisiune CAT5e, functie de inregistrare voce, auto camera tracking si slot suplimentar pentru video switcher card, unitate pentru presedinte cu microfon gooseneck, functie de discutie, vot si acordare de prioritate, si 9 unitati delegat cu microfon gooseneck si functie de vot si discutie. De asemenea, au fost achizitionate de la producatorul Monacor un amplificator cu 4 intrari de microfon, reglaj tonuri, iesire auxiliara si functie talkover automata pe mic.1 si un set de 2 boxe EUL-30/WS ce ofera o calitate excelenta a sunetului.


Casido SRL
Casido SRL

Casido SRL a achizitionat de la GBC un sistem de traducere simultana portabila produs de Okayo, format din 16 unitati delegat cu tehnologie radio RF criptata si receptie pana la 100 m, 2 unitati interpret ce suporta un numar infinit de unitati delegat si o unitate de incarcare. De asemenea au fost achizitionate si o cabina pentru interpreti AVS Silent Booth 1300, modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC ce poate acomoda 2 interpreti si un sistem de proiectie format din Videoproiector InFocus IN116xv DLP 3800 lumeni, ecran de proiectie electric CINEDOMUS MATT WHITE Ligra si telecomanda Ligra.


Chimgrup SRL
Chimgrup SRL

Chimgrup SRL, cu sediul in Power Business Center Cluj-Napoca, a achizitionat de la GBC® un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ-7, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul OKAYO EJ7 implementat de GBC® are in componenta 7 unitati delegat cu tehnologie radio RF criptata, receptie pana la 100 m si traducere simultana pana la 16 limbi, o unitate pentru interpret care suporta un numar infinit de unitati delegat si o unitate pentru incarcare. Portabilitatea presupune ca poti folosi sistemul oriunde doresti, oferind un grad mai mare de mobilitate.


Consiliul Judetean Giurgiu
Consiliul Judetean Giurgiu

GBC a venit in intampinarea nevoii Consiliului Judetean Giurgiu de a elimina barierele lingviste, integrand in solutia de conferinta deja existenta un sistem complet de traducere simultana portabila. Solutia propusa de GBC a fost compusa din cabina pentru interpreti GBC, unitati de traducator, o suita microfoane wireless si genti de transport Gonsin. Solutia este special conceputa pentru a crea un mediu de lucru placut interpretilor, ii ajuta pe participanti sa inteleaga rapid si corect informatia si se poate integra usor intr-un sistem de conferinta, de aceea a constituit cea mai buna alegere pentru integrare cu sistemul de conferinta existent. Vezi referinta completa!


Alliance Computers
Alliance Computers

Alliance Computers, importator si distribuitor de produse IT din Romania, a achizitionat de la GBC® un sistem de traducere simultana portabila Okayo, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul OKAYO EJ7 implementat de GBC® are in componenta 40 de unitati delegat cu tehnologie radio RF criptata cu receptie pana la 100 m si traducere simultana pana la 16 limbi, 5 unitati pentru interpret care suporta un numar infinit de unitati delegati, o unitate pentru incarcare si 2 microfoane tip handheld cu functie Push/Talk. De asemenea, a fost achizitionat si un videoproiector Panasonic Gama Short Throw cu port integrat USB si port Ethernet RJ-45.


Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj

USAMV Cluj-Napoca este o institutie academica de invatamant si cercetare, caracterizata prin excelenta in procesul educativ si de cercetare. Alaturi de partenerul sau Tobimar Construct, GBC® s-a ocupat de designul, proiectarea si implementarea unui sistem complet de discutii cu fir si traducere IR la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca. Sistemul integrat de GBC® este format din solutii interactive IQboard, solutii de proiectie Sony, panoul de control centralizat tip keypad , solutie de procesare si amplificare audio, camere video Sony si solutie completa de traducere simultana criptata IR de la Gonsin. Vezi referinta completa!


Amro Electronic Grup
Amro Electronic Grup

Furnizorul de echipamente audio  profesionale pentru instalatii de sonorizare Amro Electronic Grup, a achizitionat o cabina pentru interpreti GBC®, cabina ce reprezinta cheia unei interpretari de succes, oferind izolare fonica de calitate si putand fi customizata in cel mai mic detaliu pentru integrare arhitecturala. In plus, fiind fabricata in Romania si beneficiind de cei peste 18 ani de experienta GBC, se integreaza perfect cu echipamentele de traducere si respecta bunele practici din Romania. Cabina pentru interpreti AVS Silent Booth 1300 este o cabina modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC, ce poate acomoda 2 interpreti, oferindu-le un confort sporit.


Asociatia Culturala Solitude Project
Asociatia Culturala Solitude Project

Asociatia Culturala Solitude Project, o organizatie non-profit ce incurajeaza si sustine cercetarea in domeniul artei contemporane, a achizitionat de la GBC® un sistem de traducere simultana portabila Okayo EJ7, care reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania. Sistemul achizitionat este compus din doua emitatoare cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, display LCD, traducere simultana pana la 16 limbi si microfon tip lavaliera, 12 receptoare ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa si o unitate pentru incarcare cu capacitate de 12 unitati.


Perfect Tour
Perfect Tour

Din dorinta de a oferi turistilor o experienta de vizitare senzoriala cu totul deosebita, agentia Perfect Tour a achizitionat de la GBC® un sistem complet de ghid audio live. Okayo WT-300 este considerata a fi cea mai buna solutie de audio ghid din lume si este, de  asemenea, si cea mai bine vanduta solutie de ghid audio live din GBC®. Cu autonomie de pana la 24 de ore, 40 de canale, raza de actiune de 100 m si spatiu dedicat pentru personalizare, sistemul de ghid audio live Okayo WT-300 achizitionat de Perfect Tour este format din emitator, 40 de receptoare si o unitate de transport si reprezinta solutia ideala pentru a duce experienta de vizitare la un alt nivel.


Supremia Grup
Supremia Grup

Supremia Grup, companie din industria alimentara ce are ca domeniu de activitate importul, productia si distributia ingredientelor pentru industria alimentara, a achizitionat de la GBC® solutia completa de audio ghid live Okayo WT-300, considerata a fi cea mai buna solutie de audio ghid din lume. Cu autonomie de pana la 24 de ore, 40 de canale, raza de actiune de 100 m si spatiu dedicat pentru personalizare, solutia Okayo WT-300 este si cea mai bine vanduta solutie de ghid audio live din GBC®. Pachetul achitionat de Supremia Grup este format din 2 emitatoare cu 40 de canale, 24 de receptoare cu 40 de canale, o unitate de transport pentru 26 de unitati si 26 de acumulatori.


Biserica Crestina Penticostala din Zarnesti
Biserica Crestina Penticostala din Zarnesti

Biserica Crestina Penticostala din Zarnesti a ales sa achizitioneze de la GBC® pentru enoriasii sai, solutia completa de audio ghid live Okayo WT-300, considerata a fi cea mai buna solutie de audio ghid din lume, o solutie eficienta, ce pune in beneficiul ascultatorilor toate cunostintele vorbitorului, cu minim de efort si costuri. Cu autonomie de pana la 24 de ore, 40 de canale, raza de actiune de 100 m si spatiu dedicat pentru personalizare, solutia de ghid audio live Okayo WT-300 este si cea mai bine vanduta solutie de ghid audio live din GBC®. Pachetul achitionat de Biserica Crestina Penticostala din Zarnesti este compus din un emitator cu 40 de canale si 12 receptoare cu 40 de canale.


Eklere Automotive
Eklere Automotive

Subsidiara din Romania a companiei producatoare de componente auto din Germania, Eklere Automotive a achizitionat de la compania GBC® solutia de ghid audio live Okayo WT-300  cu un emitator cu 40 de canale si 15 unitati de receptie cu 40 de canale, pentru vizitele la nivel inalt din fabrica. Cu autonomie de pana la 24 de ore, 40 de canale, raza de actiune de 100 m si spatiu dedicat pentru personalizare, solutia de ghid audio live Okayo WT-300 considerata a fi cea mai buna solutie de audio ghid din lume si este, de asemenea si cea mai bine vanduta solutie de ghid audio live din GBC®. Solutia combina perfect beneficiile oferite de tehnologie cu amprenta de neinlocuit a unui ghid.


Statul Major al Fortelor Terestre
Statul Major al Fortelor Terestre

Statul Major al Fortelor Terestre constituie o componenta importanta a securitatii Romaniei prin relevanta misiunilor acestuia pentru nevoile de securitate ale tarii. Avand tot echipamentul revizuit recent, azi aceste forte sunt bine echipate, Romania fiind astfel unul dintre cei mai importanti noi membri ai NATO. Alaturi de partenerul sau Copraag Entrepreneur, GBC s-a ocupat de designul si integrarea tehnica a cabinelor de traducere simultana in sala din cadrul Statului Major al Fortelor Terestre unde se vor tine sedintele NATO si unde este necesara traducerea simultana in cel putin 2-3 limbi. Vezi referinta completa!


Consiliul Judetean Bacau
Consiliul Judetean Bacau

GBC® impreuna cu partenerul sau Microsistem a implementat la Consiliul Judetean Bacau, un sistem versatil de discutii cu fir, vot interactiv, interpretare simultana, video tracking si inregistrare audio-video. Solutia cuprinde sistemul digital de conferinta Gonsin cu unitate presedinte si unitati delegat, echipate cu conector pentru casti si functie de control volum, unitatea pentru interpreti Gonsin TC-F06, unitate de lucru controlata digital, disponibila pentru sistemul de interpretare simultana cu 6 canale, camera pentru video-conferinte Gonsin Iesire GX-HD3310 HD cu iesire HD-SDI si un ecran de proiectie electric Ligra Cinedomus. Vezi referinta completa!


Delphi Automotive Romania
Delphi Automotive Romania

Alaturi de partenerul Visavvi am implementat si configurat prin programul global de integratori AV PSNI pentru Delphi Automotive Romania solutii integrate de videoconferinta si prezentare wireless Crestron Mercury. In sala de board, ce poarta numele de "War Room", am integrat sistemul Cisco cu microfoane Shure MXA910, procesor de sunet Biamp si Matrice Video Crestron cu AirMedia. Se poate folosi sistemul nativ prin Cisco, sistemul BYOD prin conexiune USB pentru conferinte audio-video (prin aplicatia Teams fara a folosi sistemul nativ Cisco) sau o conexiune Wireless/HDMI pentru prezentari. GBC este membru cu drepturi depline in reteaua globala de integratori AV PSNI.


Universitatea Romano-Americana
Universitatea Romano-Americana

Sala Senatului Universitatii Romano-Americane necesita implementarea unui sistem de discutii care sa ofere un mod de comunicare eficient membrilor Senatului, fie ei cadre didactice sau studenti dar sa ofere si trasabilitatea si transparenta decizionala. GBC a fost aleasa pentru a oferi solutia potrivita de comunicare. Varianta propusa a fost un sistem de discutii wireless Televic Confidea. Respectand eleganta salii Senatului Universitatii Romano-Americane, solutia implementata completeaza firesc designul acesteia prin lipsa cablurilor. Fiind o solutie plug and play, sistemul de conferinta wireless Televic este disponibil pentru folosire imediat. Vezi referinta completa!


Academia de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu-Sisesti
Academia de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu-Sisesti

Avand in subordine institute si statiuni de cercetare stiintifica, necesitatea unui sistem de discutii profesional nu a intarziat sa apara. In plus, toate sedintele aveau nevoie de un sistem de inregistrare audio-video, pentru a fi stocate, arhivate si redate prin streaming live. Solutia oferita de GBC a fost implementata la ASAS cu sprijinul Chrome Computers, unul dintre principalii distribuitori de IT de pe piata romaneasca. Aplicand conceptul design&build sub care ne-am consacrat, am creat o solutie integrata de sistem de discutii cu fir cu optiunea de camera tracking. Vezi referinta completa!


Primaria Sectorului 1 Bucuresti

Incredere, promptitudine, profesionalism, ambitie si angajament sunt valorile care definesc Mida Soft Business. Partenerul nostru in acest proiect ofera solutii flexible, sigure si eficiente pentru echipamente IT, dezvoltare software, servicii integrate de cost-per-pagina si nu numai. Solutia a presupus actualizarea sistemului de votare existent cu solutii tehnologice de ultima generatie care sa includa vot electronic, transcript si traducere simultana. Solutia a fost completata in mod natural de cabinele profesionale pentru interpreti Audipack, usor de instalat si prevazute cu sistem de ventilatie integrat. Vezi referinta completa!


Acoustic Treatment for a silent workplace - Aparitie Igloo Birouri 2020

Lasa totul in mainile noastre! Creeaza un spatiu de lucru conectat si prietenos in care bunastarea si tehnologia se imbina pentru a mari productivitatea. Solutiile de tratament acustic vor transforma salile tale intr-un mediu de lucru placut, in care eleganta, fiabilitatea, tehnologia, pozitivitatea si echilibrul formeaza reteta perfecta pentru ca profesionistii sa se simta ca acasa oriunde s-ar afla, iar ideile sa capete forma. Alege sa faci din spatiul tau locul din care pleaca actiunea. Specialistii nostri iti ofera servicii complete de masuratori acustice folosind tehnologii si echipamente inovatoare in domeniu. Vezi stire completa!


Pentru al cincilea an la rand, GBC raporteaza cresterea cifrei de afaceri
Pentru al cincilea an la rand, GBC raporteaza cresterea cifrei de afaceri

Creata in 2002 ca furnizor de solutii profesionale de informare, educare si instruire, compania GBC raporteaza in 2019 cresterea cifrei de afaceri cu 7 procente, pastrand trendul ascendent al ultimilor 5 ani. Numarand peste 35 de angajati, si o multime de proiecte dezvoltate in domenii dintre cele mai diverse, de la administratii locale si guvern, pana la HoReCa, media ori lacasuri de cult, compania GBC isi largeste constant aria de colaborari cu producatori de renume din audio-video, precum Sony, Panasonic, Mitsubishi ori Samsung, pentru a oferi clientilor solutii state-of-the-art, la cheie. GBC realizeaza cel mai avansat centru de dispecerizare 24/7 din Sud-Estul Europei pentru Electrica Galati, bazat pe tehnologia MicroLED Sony.


2020 - GBC<sup><small>®</small></sup>, pentru al treilea an consecutiv in categoria B+ de credit risk
2020 - GBC®, pentru al treilea an consecutiv in categoria B+ de credit risk

Pentru al treilea an consecutiv, GBC® a fost incadrata in categoria B+ de credit risk, confirmand performanta si etica financiara impecabile. Rating-ul international impartial oferit de Coface si Credit Safe ne permite sa continuam dezvoltarea parteneriatelor cu producatorii pe care ii reprezentam printr-un risc scazut de creditare si demonstreaza solvabilitatea, lichiditatea si bonitatea financiara a companiei. De-a lungul anilor, am dovedit seriozitate, credibilitate si stabilitate financiara, iar transparenta fata de clientii si partenerii nostri, preturile corecte si respectarea cu strictete a termenelor de plata sunt doar cativa dintre factorii care au contribuit la crearea imaginii de trusted partner.


GBC, partenerul tau audio-video - Aparitie Igloo noiembrie 2019

Avand o experienta dovedita in domeniu si o pozitie importanta pe piata integratorilor, compania noastra ofera solutii audio-video personalizate pentru a proiecta in realitate ideile, viziunile si conceptele tale. Alaturi de GBC, creativitatea nu mai este constransa de limitari tehnice. Esti pregatit pentru urmatoarea experienta? Indiferent de domeniul de activitate, specialistii nostri sunt pregatiti sa vina in intampinarea nevoilor proiectului tau cu solutii pregatite sa uimeasca. Vezi stire completa!


GBC<sup><small>®</small></sup> fuzioneaza cu Proiector24
GBC® fuzioneaza cu Proiector24

GBC®, lider de piata in Romania pe segmentul de distributie si integrarea solutiilor Audio-Video, cu peste 18 ani de experienta isi extinde portofoliul in zona e-commerce prin fuziunea cu operatorul Proiector24, cel mai mare magazin de videoproiectoare si accesorii AV din Romania. Reputatia GBC® s-a construit in baza multiplelor proiecte implementate cu succes in domenii variate precum Administratii locale, Corporate, Turism, HoReCa sau Educatie, dar si datorita numarului impresionat de echipamente si accesorii in stoc, disponibile pentru livrare imediata, astfel ca fuziunea cu Proiector24 a venit ca un pas natural in dezvoltarea companiei. Impreuna suntem mai buni!


Solutii de Video Wall - Aparitie Igloo septembrie 2019

Sistemele de videowall reprezinta o solutie de comunicare si de promovare indoor sau outdoor pentru companii, centre comerciale sau agentii guvernamentale. Scopul lor este de a oferi informatii legate de brand sau materiale de marketing pentru clienti, vizitatori sau parteneri. Un sistem de videowall poate fi instalat la receptie, intr-o sala de conferinta sau intr-o sala de asteptare pentru vizitatori. Vezi stire completa!


Solutii AV pentru huddle rooms - Aparitie Igloo iulie 2019

Solutii profesionale integrate si personalizate pentru huddle rooms. Huddle room-urile reprezinta un concept nou ce acopera nevoia oamenilor de intalniri rapide, faciliteaza colaborarea si optimizeaza spatiul de lucru in organizatii. Oferind productivitatea si functionalitatea unei sali de sedinte intr-un mediu mai putin formal si mai prietenos, huddle rooms presupun costuri mai reduse de echipare, reusind sa eficientizeze din plin spatiile de lucru. GBC ofera solutii de colaborare si comunicare precum: sisteme de videoconferinta, solutii de afisaj, display sau tabla interactiva ori mobilier pentru huddle rooms. Vezi stire completa!


AV Integrated Solutions - Aparitie Igloo iunie 2019

Inovatie, user-friendly, standardizare, servicii integrate, abordare globala cu localizare specifica - sunt cuvintele cheie in relatia cu mediul corporate, care se regasesc in fiecare referinta din cei peste 15 ani de experienta GBC in Romania. GBC, cel mai performant distribuitor si integrator Audio-Video in Romania si pionier al inovatiei AV ofera solutii personalizate de corporate digital signage, sali de conferinta, sali de videoconferinta, huddle rooms, room booking systems si hotel desking, integrare si control, automatizari si BMS, integrare IT. Compania are un grad ridicat de specializare asigurand servicii de concept design, proiectare avizata, instalare si integrare, mentenanta si service. Vezi stire completa!


GBC  HP Business Partner FY18

HP isi orienteaza clientii spre folosirea eficienta a tehnologiei pentru a scurta timpul necesar transformarii ideilor in valoare. La randul lor, acestia aduc transformari semnificative pe trei paliere: industrie, piata si viata. Tehnologia si solutiile HP sunt necesare pentru a facilita tranzitia unora dintre acesti clienti spre o infrastructura securizata si mobile-friendly. Pe piata din Romania a fost nevoie de incheierea unui parteneriat de business cu o firma profesionista si de incredere. In acest sens, Pierre Jover, General Manager si Vicepresedinte HP EMEA Channel a oferit GBC titlul de membru al programului HP Partner, precum si calificarea HP Business Partner FY18. Vezi stire completa!


Cifra de afaceri GBC®, de 4 ani in crestere
Cifra de afaceri GBC®, de 4 ani in crestere

Lider in industria de distributie si integrare audio-video din Romania, compania GBC® raporteaza in 2018 cresterea cifrei de afaceri cu aproape 40% fata de anul anterior, pastrand trendul ascendent al ultimilor 4 ani. De asemenea, profitul inregistrat se apropie de o crestere cu 95% fata de anul anterior.Cu circa 30 de angajati, si o multime de proiecte dezvoltate in domenii dintre cele mai diverse, de la administratii locale si guvern, pana la HoReCa, media ori lacasuri de cult, compania GBC® isi asuma misiunea de a aduce imbunatatiri distincte, durabile si substantiale, prin tehnologii inovatoare ce ajuta organizatiile sa colaboreze si sa automatizeze procesele de lucru.  GBC® finalizeaza cu succes solutiile de curenti slabi in cladirea The Bridge 2.


 2019 - GBC®, din nou in categoria B+ de credit risk
2019 - GBC®, din nou in categoria B+ de credit risk

Este al doilea an consecutiv in care GBC® este incadrata in categoria B+ de credit risk, confirmand performanta si etica financiara impecabile ale companiei. Rating-ul international impartial oferit de Coface si Credit Safe companiei noastre garanteaza riscul scazut de creditare si demonstreaza solvabilitatea, lichiditatea si bonitatea financiara a companiei. De-a lungul anilor, am dovedit seriozitate in tot ceea ce tine de colaborarea cu clientii nostri, demonstrand astfel credibilitate si stabilitate financiara. Transparenta fata de clientii si partenerii nostri, preturile corecte si respectarea cu strictete a termenelor de plata sunt doar cativa dintre factorii care au contribuit la crearea imaginii de trusted partner.


GBC primeste Cisco Select Certified Partner Award

Compania GBC® este de acum autorizata in mod oficial sa comercializeze, sa instaleze si sa ofere suport pentru solutiile Cisco in sud-estul Europei. Cisco Systems este o companie multinationala americana, al carei sediu se afla in orasul San Jose din California, in Silicon Valley. Domeniul sau de activitate vizeaza crearea, dezvoltarea si vanzarea aparaturii de retelistica, echipamentelor de telecomunicatii si a altor produse si servicii high-technology. Compania a achizitionat numeroase subsidiare prin intermediul carora, Cisco Systems s-a orientat pe piete tehnice specifice: Internet of Things (IoT); securitatea domeniului; managementul energiei. Vezi stire completa!


DataPath, un nou partener in Portofoliu GBC

Datapath ocupa un loc important pe segmentul IT inca din 1982, devenind distribuitor pe cinci continente si avand clienti in peste 100 de tari din intreaga lume in prezent. Excelenta prin Design este sintagma care pare sa descrie solutiile oferite de Datapath. Aceasta calitate este un rezultat al filosofiei de business care confera calitatii un loc de frunte in activitatea companiei. Compania s-a specializat pe mai multe tipuri de industrii: militara, paza, sanatate, audio si video profesionala sau educatie. Vezi stire completa!


GBC Devine Reseller Autorizat Zoom pentru zona EMEA

GBC® a incheiat un parteneriat cu compania americana Zoom, devenind reseller autorizat Zoom pentru zona EMEA. GBC® a beneficiat de toate trainingurile si certificarile necesare pentru a oferi solutii Zoom.  Comunicarea moderna video corporate este un domeniu in care numerosi jucatori se lupta intre ei pentru suprematie. Dintre acestia, compania privata Zoom din orasul californian San Jose, s-a remarcat prin conceperea unei platforme cloud simple si stabile. Acest instrument este folosit la scara larga in conferintele video si audio, colaborari, chat, si webinare pe dispozitive mobile, telefoane, desktop-uri, si sisteme de camera. Vezi stire completa!


Inspectoratul pentru situatii de urgenta autorizeaza GBC

GBC® a primit, in baza Regulamentului de organizare si functionare a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, autorizatia pentru efectuarea lucrarilor de Instalare si Intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. GBC® ofera: Solutii de Detectare a Incendiilor folosind Aspiratie, Stingere cu Gaz Inert, Solutii detectie la efractie si control acces folosind CCTV si Interfon, Integrare cu monitorizare din sediul central sub SMTP, OPC sau orice alta metoda dorita. In plus, GBC® poate efectua Analiza de Risc, Design si Executie pentru solutii integrate de securitate si siguranta. Vezi stire completa!


Workshop TEOS Manage

TEOS Manage ofera o experienta simplificata a spatiului de lucru, in care dispozitivele sunt interconectate, automatizate si usor controlate, astfel incat continutul sa poata fi partajat si comunicat fara efort. Te invitam sa descoperi cum poti implementa solutia TEOS si care sunt beneficiile pe care le poate aduce companiei tale, la workshop-ul TEOS Manage. TEOS Manage de la SONY este o solutie revolutionara pentru un management inteligent al echipamentelor in companii medii si mari ce ofera o experienta simplificata a spatiului de lucru, in care dispozitivele sunt interconectate, automatizate si usor controlate. Vezi stire completa!


GBC devine partener Platinum Extron

GBC® devine partener Platinum dupa ce, in 2017, a realizat cea mai mare cifra de afaceri pentru Extron, in Romania. GBC® detine resursele si know-how-ul pentru a aborda cele mai complexe teme de proiectare AV, incluzand certificari Extron pentru proiectare de infrastructuri AV si a sistemelor integrate de comanda si control. Infiintat in 1983, Extron Electronics este un producator consacrat de infrastructura si control AV. Solutiile Extron sunt utilizate pentru integrarea aplicatiilor simple sau complexe, in sisteme de prezentare, boardroom-uri, sali de conferinta, centre de training, universitati, sali de control si dispecerizare. Vezi stire completa!


GBC devine dealer autorizat in solutii de conferinta GONSIN

Beneficiul acestui parteneriat vizeaza o imbunatatire continua a serviciilor oferite, iar contractul de exclusivitate incheiat asigura accesul la echipamente profesionale Gonsin pe piata locala. Optional, GBC® asigura partea de instalare si mentenanat penru solutiile de conferinta Gonsin. Infiintat in 2003, Gonsin Conference Equipment este un business high-tech din China, pozitionat ulterior printre cele mai populare business-uri din industria echipamentelor pentru conferinte digitale. Gonsin acopera segmente de cercetare, dezvoltare, productie si vanzari si ofera solutii integrale ale sistemelor de conferinta. Vezi stire completa!


Inchiriere si finantare echipamente audio-video

Pentru ca intelegem si cunoastem nevoile si problemele cu care se confrunta companiile mici si mijlocii (IMM) in procesul de achizitie a echipamentelor vitale desfasurarii activitatilor de zi cu zi, GBC ofera in parteneriat cu Grenke Romania o modalitate fiabila si sigura de finantare prin procedura de inchiriere. Grenke reprezinta o societate germana cu experienta in domeniul serviciilor de leasing, inchiriere si finantare echipamente la nivel european, pastrand din 1978 pana in prezent o calitate desavarsita in activitatea sa. Inchirierea de echipamente este o strategie financiara prin care se poate proteja capitalul firmei. Vezi stire completa!


Technical Training Certificate Completion Jupiter InFocus

Jupiter Systems este principalul furnizor mondial in solutii de vizualizare si colaborare pentru display wall sau retele PC. In 2015, InFocus achizitiona Jupiter Systems pentru a dezvolta o companie mai puternica si mai bine pregatita in solutii de colaborare, afisaj sau control. InFocus si Jupiter sunt pionieri in tehnologiile de afisaj, InFocus fiind prima companie care a produs si distribuit videoproiectorul digital, iar Jupiter compania ce a creat tehnologia de procesare a video wall-urilor. Fuziunea celor doi giganti are ca rezultat dezvoltarea unei noi game de echipamente: revolutionare, puternice, independente. Vezi stire completa!


Prowise, partenerul tau in solutii educationale digitale

Incepand cu luna Mai, Prowise este disponibil si in Romania, prin dealerul autorizat GBC®. Prowise este o companie olandeza ce isi dedica activitatea dezvoltarii si proiectarii solutiilor educationale digitale de calitate superioara. Formata dintr-o echipa pasionata si dedicate, Prowise ofera solutii hardware si software care fac diferenta in sistemul educational, bazandu-se pe tehnologii proprii si personalizate, dispozitive personale, dar si software usor de utilizat, ce ajuta procesele de invatare si colaborare sa fie mai accesibile, eficiente si placute. Vezi stire completa!


Crestere importanta a cifrei de afaceri GBC
Crestere importanta a cifrei de afaceri GBC

Pentru al treilea an la rand, GBC raporteaza cresterea cifrei de afaceri: in anul 2017, comparativ cu 2016, compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 44% si un profit anual in crestere cu 80 de procente. Creata in 2002 ca furnizor de solutii profesionale de informare, educare si instruire, compania GBC a avut in 2017 o medie de 22 de angajati. Proiectele integratorului de solutii audio-video acopera domenii dintre cele mai diverse, de la administratii locale si guvern, pana la HoReCa, media ori lacasuri de cult. GBC isi largeste constant aria de colaborari cu producatori GBC de renume din audio-video, precum Sony, Panasonic, Aver, Zoom,  Samsung sau Mitsubishi pentru a oferi clientilor solutii complete de tipul design&build.


2018 – GBC® in categoria B+ de credit risk
2018 – GBC® in categoria B+ de credit risk

Ca urmare a evaluarilor pe anul 2017, compania GBC® a fost incadrata in categoria B+ de credit risk, confirmand performanta si etica financiara impecabile ale companiei. Rating-ul international impartial oferit de Coface si Credit Safe companiei noastre ne permit sa continuam dezvoltarea parteneriatelor cu producatorii pe care ii reprezentam printr-un risc scazut de creditare si demonstreaza solvabilitatea, lichiditatea si bonitatea financiara a companiei. Transparenta fata de clientii si partenerii nostri, seriozitatea, preturile corecte si respectarea cu strictete a termenelor de plata sunt doar cativa dintre factorii care au contribuit la crearea imaginii de companie credibila si stabila din punct de vedere financiar.


GBC aduce Sony Cristal LED Display System in Romania

Dupa succesul inregistrat in intreaga lume, display-ul de ultima generatie CLEDIS de la Sony, a ajuns si in Romania printr-un demers GBC. Astfel, a avut loc lansarea oficiala CLEDIS, intr-o locatie cu totul deosebita in incinta Muzeului National Cotroceni, in data de 6 Decembrie. Alaturi de Sony Corporation, Muzeul National Cotroceni, Fundatia Policy Center for Roma and Minorities si Editura TREI, am reusit sa aducem un nou concept de lansare pentru cea mai avansata tehnologie vizuala a momentului, cu aplicatii directe in industria militara, energetica, transporturi sau telecomunicatii avansate: Sony Cristal LED Display System. Vezi stire completa!


Evenimentul Celebrating Technology se incheie cu succes

Celebrating Technology se incheie cu succes dupa doua zile petrecute alaturi de Sony si invitatii nostri, intr-un cadru natural in inima Romaniei. Ca in fiecare final de an, GBC® in parteneriat cu Sony, reuneste cei mai dinamici parteneri in cadrul unui eveniment exclusivist unde sunt prezentate si discutate ultimele tendinte in tehnologia Sony.In acelasi timp, evenimentul este un prilej de relaxare ce ofera, atat pentru noi, cat si pentru invitatii nostri, sansa de a descoperi noi posibilitati de colaborare sau potential de business. In cadrul conferintei au fost prezenti reprezentatii Sony Europa care au prezentat Vision Exchange. Vezi stire completa!


GBC-SONY Dealer Event

Avem deosebita placere de a va invita la GBC - SONY C&E Dealer Event, organizat in perioada 25-26 noiembrie la Hotel Alpin 4* din Poiana Brasov. Desfasurat intr-un cadru natural deosebit, evenimentul urmareste sa dezvaluie strategiile GBC si Sony pentru anul 2017, dar si sa creeze un mediu de relaxare cu discutii libere si constructive pentru toti participantii. Evenimentul va incepe la ora 10:30, urmand ca pe parcursul zilei sa parcurgem subiecte precum Viziune si strategie pentru anul 2017 sau Solutii cu valoare adaugata, iar seara se va incheia cu activitati de relaxare, cina festiva (incepand cu ora 20:00) si sesiuni de socializare. Vezi stire completa!


GBC si Sony celebreaza tehnologia si buna dispozitie

In perioada 23 - 25 Noiembrie, GBC® in parteneriat cu Sony, organizeaza un eveniment care isi propune sa celebreze tehnologia si buna dispozitie intr-o locatie exclusivista: Ana Hotels Sport din Poiana Brasov. Drept multumire pentru sprijinul dumneavoastra ca partener Premium, ne face o deosebita placere sa va invitam sa luati parte la acest eveniment alaturi de reprezentanti Sony si GBC®.  Intuitia si creativitatea asigura evolutia. Alaturi de Sony, intuim asteptarile pietei de profil si cream tehnologie. TEOS si Vision Exchange sunt doar doua dintre cele mai noi exemple marca Sony, pe care le veti putea vedea si testa live. Vezi stire completa!


GBC devine distribuitor autorizat pentru SI Europa de Est

Screen Innovation, se adreseaza atat zonei Rezidential, cat si Retail sau Corporate, iar gama de produse fabricate de acestia cuprinde: ecrane de proiectie customizabile, fixe sau motorizate, cu sau fara rama; placi pentru video-wall, Zero G - televizorul rulabil. Infiintat in anul 2003 in garajul lui Ryan Gustafson din Austin, Texas, Screen Innovations (SI) avea sa revolutioneze pentru totdeauna industria ecranelor de proiectie, devenind astazi producatorul celor mai bune ecrane de proiectie din lume. In 2017, Screen Innovations ajunge in Romania prin distribuitorul GBC®. Vezi stire completa!


Panasonic Roadshow 2017 s-a incheiat cu succes

Saptamana trecuta a avut loc Panasonic Roadshow la Bucuresti, unul dintre cele mai asteptate evenimente high-tech, organizat de Panasonic in colaborare cu GBC. Cu aceasta ocazie, dorim sa va multumim pentru prezenta in numar mare si pentru entuziasmul cu care ne-ati urmarit. In cadrul evenimentului au fost prezentate ultimele tehnologii Visual Panasonic: echipamente de videoproiectie ce ating 30,000 Lumeni, display-uri 4K touchscreen ShadowSense sau solutii video wall 4k, dar si metode de integrare a echipamentelor Panasonic impreuna cu alte branduri renumite pentru control si automatizare. Suntem incantati sa anuntam castigatorii concursului "Proof of concept". Vezi stire completa!


Panasonic Roadshow 2017

Fii alaturi de noi Joi, 7 Septembrie, in incinta hotelului InterContinental Bucuresti pentru a testa viitorul! GBC are placerea de a va invita la evenimentul anual Panasonic Roadshow! Dezvoltat pe ideea de “hands on”, evenimentul Roadshow 2017 pune in scena solutii si tehnologii Panasonic, pentru diverse domenii, precum Corporate, Educational, Muzee, Divertisment, Broadcast sau Rental. te asteptam cu gama noua de videoproiectoare laser ce asigura functionare fara mentenanta timp de 20.000 ore, sursa dubla de lumina pentru proiectie neintrerupta, de la 3000 la 30.000 lumeni, proiectoare LCD, o gama larga de ecrane multi-touch. Vezi stire completa!


GBC aduce Tehnologia viitorului pentru afisajul digital - CLEDIS

Cea mai noua si avansata tehnologia de afisaj Sony, a ajuns in Romania prin GBC. Crystal LED Integrated Structure, pe scurt CLEDIS, este cea mai noua si avansata tehnologia de afisaj Sony, prezentata anul acesta in cadrul evenimentului CES 2017. CLEDIS este un sistem de afisaj construit dintr-o serie de panouri ce utilizeaza LED-uri ultrafine ca sursa de lumina si suprafete unice de montaj; procesate impreuna sunt capabile sa redea o imagine unitara de cea mai inalta calitate. Ce este cu adevarat uimitor privind rezultatul afisajului, este claritatea si detaliul acestuia, precum si uniformitatea imaginii. Vezi stire completa!


GBC raporteaza cresterea cifrei de afaceri in 2016
GBC raporteaza cresterea cifrei de afaceri in 2016

Creata in 2002 ca furnizor de solutii profesionale de informare, educare si instruire, compania GBC raporteaza in 2016 cresterea cifrei de afaceri cu circa 6 procente, pastrand trendul ascendent inregistrat in anul anterior. Numarand nu mai mult de 18 angajati, dar o multime de proiecte GBC dezvoltate in domenii dintre cele mai diverse, de la administratii locale si guvern, pana la HoReCa, media ori lacasuri de cult, compania GBC isi largeste constant aria de colaborari cu producatori de renume din audio-video, precum Extron, Arec, Vaddio, Biamp ori Canon pentru a oferi clientilor solutii state-of-the-art, la cheie.


Panasonic Professional Visual Event

Echipamentele tehnice au in ritm rapid de dezvoltare, iar inovatia este din ce in ce mai importanta in cautarea solutiilor eficiente si adaptate nevoilor fiecarei categorii de business. SONY si GBC au placerea sa va invite, cu sustinerea CHIEF, in data de 16 Octombrie, la SONY AUTUMN 2015 pentru a va prezenta si testa ultimele noutati si solutii complete in domeniul audio-video, videoconferinta si conexe. Sunteti pregatiti pentru a impartasi viziunea noastra pentru o afacere de succes? Va asteptam in perioada 01.10 - 02.10 2015, la Ana Hotel Sport din Poiana Brasov sa luati parte la evenimentul "Panasonic Professional Visual Event". Vezi stire completa!