Ecrane de proiectie


Desi aparent reprezinta doar o panza alba pe care proiectorul face toata treaba atunci cand proiecteaza imaginea, ecranul de proiectie este mult mai mult decat atat, iar alegerea acestuia este la fel de importanta ca si alegerea videoproiectorului.

De la aspecte ce tin de dimensiune, aspect ratio, material ori tip de instalare, pana la redarea celor mai clare imagini la nivel de luminozitate si contrast, ecranele de proiectie pe care le integram in solutiile noastre design&build sunt pregatite sa uimeasca: in sali de conferinte, spatii de mari dimensiuni (cunoscute drept large venues), outdoor, cinematografe ori in confortul propriei case (home cinema).

Indiferent de aplicabilitate, de tipul si culoarea ecranului de proiectie ori de dimensiune, in portofoliul nostru vei gasi o gama varianta de ecrane de proiectie pregatite sa faca fata oricarei provocari, iar alaturi de inginerii nostri AV ai garantia faptului ca vei face cea mai potrivita alegere pentru proiectul tau.Ecrane de proiectie pentru sali de conferinte

Alegerea ecranului de proiectie pentru sala de conferinte poate reprezenta o provocare atunci cand realizezi cate lucruri trebuie sa ai in vedere pentru ca solutia de videoproiectie sa fie ceea ce ai nevoie. Adaptarea dimensiunii acestuia la dimensiunea salii, selectarea materialului in functie de conditiile de iluminat ori de tipul de videoproiector si de tipul de continut ce va fi redat sunt doar cateva dintre detaliile de care trebuie sa tii cont.

Ecrane de proiectie pentru Large Venues

Ecranele de proiectie reprezinta o parte esentiala a instalarii AV, iar in large venues sunt cu atat mai importante pentru a obtine cea mai buna calitate a imaginii proiectate. Nicio alta suprafata nu va putea oferi reflexia luminoasa si uniforma pe care o garanteaza un ecran de proiectie corect ales, la dimensiunile impresionante pe care le poate atinge acesta.

Ecrane de proiectie outdoor

Proiectiile video outdoor castiga tot mai mult teren, in special prin cresterea numarului cinematografelor in aer liber sau a celor de tip drive-in, iar pentru ca rezultatul final sa atinga si sa depaseasca asteptarile publicului, este important ca echipamentele alese sa indeplineasca o serie de conditii minime. Rezistenta la vant si alte intemperii ale vremii, unghiul larg de vizualizare si suprafata cat mai plana sunt doar cateva dintre caracteristicile cheie ale ecranelor de proiectie outdoor.

Ecrane de proiectie Home Cinema

Cel mai bun ecran de proiectie pentru home cinema trebuie sa fie silentios, estetic si sa raspunda viziunii arhitectului despre spatiu, garantand cea mai inalta rezolutie posibila cu cel mai inalt contrast, depasind astfel calitatea oricarui televizor standard. Poti crea experiente de neuitat pentru serile pe care le petreci impreuna cu familia.

 

Ecrane de proiectie pentru cinematografe

Ecranele de proiectie D-Cinema sunt suprafete reflectante realizate din materiale flexibile, menite sa ofere unghiuri largi de vizualizare, contrast ridicat, imagini luminoase si culori cat mai naturale in procesul de redare a materialelor video, fie ca este vorba despre proiectii 2D sau 3D, de cinematografe de dimensiuni mici ori medii sau de IMAX.