Control Rooms


Gradul de reactie este optimizat si starea de normalitate este restabilita atunci cand ai tehnologii de ultima generatie in sistemele de dispecerizare ce iti asigura controlul deplin asupra informatiilor, etapelor si situatiilor ce se desfasoara in timp real.

Evolutia conceptului de infrastructuri critice a condus la o dezvoltare fireasca si a sistemelor AV dedicate camerelor de comanda si control. Fiabilitatea, scalabilitatea si posibilitatea de a controla un flux mare de informatii, reprezinta factori determinanti in mentinerea stabilitatii, sigurantei si securitatea sistemelor si proceselor. Atat utilizarea intuitiva a tehnologiei in centrele de comanda si control, cat si posibilitatea tehnologiei de a raspunde atacurilor cibernetice, are un impact major asupra derularii in conformitate a proceselor economice, sociale, politice, informationale si militare.

Cu rolul de a imbunatati productivitatea si eficienta, dar si de a spori colaborarea si comunicarea, camerele de control sunt proiectate sa functioneze 24/7, indiferent de industrie si raspund la cerintele operatorilor atat din punct de vedere al tehnologiei integrate, design-ului si ergonomiei spatiului.

Asigura-te ca nu omiti niciun detaliu si ca poti capta si pastra toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere si nu numai. Calitate inalta a imaginii, la care se adauga solutii de integrate monitorizare si control, iti vor tine intotdeauna spatiul in deplina siguranta.LCD

Pentru ca operatorii sa monitorizeze eficient mai multe fluxuri de informatii, ei trebuie să fie echipati cu informatii clare, iar video wall-ul LCD in centrele de comanda si control este raspunsul optim pentru ca ofera o experienta vizuala clara si eficienta operationala.

LED

Utilizarea tehnologiei LED in centrele de control si comanda este o modalitate fiabila, simpla si sigura de a gestiona informatii importante, cat mai repede posibil, in orice industrie.  

Cuburi cu retroproiectie DLP

Cuburile cu retroproiectie DLP sunt special concepute pentru operare 24/7 in medii de lucru solicitante, cu un consum redus de energie. Ofera stabilitate in functionare, continutul este afisat clar, fara intreruperi, si cuburile pot fi realizate in diferite dimensiuni.

Mobilier Control Room

Statiile de lucru sunt locurile in care personalul isi realizeaza activitatea, raspunde la alerte, solicitari de servicii si extrage datele pentru a le analiza ulterior. Alaturi de suporti si standuri pentru video wall si platforma software. gama de mobilier tehnic contine console, scaune, mese cu rafturi reglabile, cabinete retea si rack-uri. Design-ul este bazat pe ISO 11064 si creeaza scenariul digital confortabil pentru operatorii ce lucreaza intr-un mediu solicitant in care fiecare decizie conteaza.