Producatori

Absen

Absen este unul dintre cei mai importanti producatori de ecrane LED din lume, fiind renumit pentru produsele sale de inalta calitate, prezenta globala si capacitatile full-service. De la lobby-uri de corporatii si lanturi de retail, pana la publicitate outdoor si evenimente live, Absen se mandreste cu livrarea a peste 30 mii de instalari in peste 120 de tari, inclusiv pentru jocurile NBA, Cupele Mondiale FIFA, Times Square si chiar dezbateri prezidentiale live.

Absen
Adam Hall

In calitate de companie internationala de distributie si furnizor de servicii pentru peste 30 de marci renumite, Adam Hall Group isi impresioneaza prin conceptele sale puternice si durabile. Portofoliul de produse include tehnologie audio si de sunet, precum si solutii profesionale de iluminat cu LED-uri - de la difuzoare, amplificatoare de putere si lumini mobile pana la cabluri, protectori de cabluri, standuri si sisteme de scena. In total, Adam Hall Group dispune de peste 7.000 de produse disponibile imediat. 

Adam Hall
Advantech

Viziunea corporativa a Advantech este de a contribui la crearea unei planete inteligente. Compania este unul dintre liderii globali in domeniul sistemelor inteligente IoT si al platformelor incorporate. Imbratisand tendintele IoT, big data si inteligenta artificiala, Advantech promoveaza solutii hardware si software IoT impreuna cu nucleul Edge Intelligence WISE-PaaS pentru a veni in sprijinul partenerilor si al clientilor sai din intreaga lume.

Advantech
Airscreen

Din 1994, Airscreen se ocupa de dezvoltarea si distribuirea de ecrane de proiectie gonflabile la calitate de neegalat, dovedita si testata. Compania a doborat recordul mondial pentru cel mai mare ecran de proiectie gonflabil din lume si detine o retea de distributie si inchiriere la nivel mondial in peste 125 de tari. Pe cat de marete in dimensiune, pe atat de simplu si rapid de instalat, ecranele de proiectie gonflabile Airscreen ofera experiente unice de vizionare in aer liber, in orice conditii meteo.

Airscreen
Airtame

Airtame este o solutie de prezentare wireless ce isi propune sa faciliteze accesul la date si idei, fara necesitatea folosirii cablurilor, pentru ca lucrul si munca in echipa sa se desfasoare mai usor, depasind barierele impuse de conectivitatea prin fir. Airtame este un dispozitiv de mici dimensiuni care se conecteaza la portul HDMI al oricarui display sau proiector, facilitand transmiterea continutului de pe orice platforma, tableta ori smartphone.

Airtame
Albiral

Companie de origine spaniola dedicata proiectarii, fabricarii si distributiei de solutii de afisare cu ecran plat, Albiral se adreseaza unei game largi de aplicatii profesionale, precum difuzare, semnalizare digitala, sali de control, corporate si CCTV. Designul, inovatia, flexibilitatea, creativitatea, eficienta si daruirea fata de clienti sunt valorile companiei.

Albiral
Alcatel

Brandul de origine franceza Alcatel, detinut de Nokia si folosit sub licenta de catre compania de electronice TCL Corporation, a pornit ca producator de telefoane mobile in 1996. TCL Communication este o companie specializata in oferirea de produse si servicii inteligente de comunicatii si internet. Misiunea companiei este aceea de a crea valoare pentru clienti, de a oferi oportunitati angajatilor, de a aduce beneficii stakeholder-ilor si de a raspunde responsabilitatilor sociale.

Alcatel
Apart

Apart Audio este o companie belgiana ce se ocupa cu proiectarea si manufacturarea de solutii audio cu instalare fixa. Cu peste 20 de ani de experienta, produsele Apart sunt distribuite prin intermediul retelei mondiale de distribuitori in peste 80 de tari. Domenii precum retail, restaurante, baruri, cluburi, spatii de ospitalitate ori educationale sunt acoperite cu succes de solutiile oferite de Apart, oferind un sunet puternic si de calitate pentru spatiile in care se aduna mai multi oameni.

Apart
Arec

Dedicata integrarii si aplicarii de software si hardware, compania Arec detine in portofoliu produse flexibile, folosite in intreaga lume in domenii dintre cele mai diverse: corporate, guvern si administratii locale, educatie, sanatate, locasuri de cult si nu numai. De-a lungul anilor, produsele Arec si-au castigat reputatia prin inovatia remarcabila si performanta de incredere, facand din live streaming, lecture capture, inregistrarea sedintelor sau alte aplicatii multimedia unele extrem de inteligente si productive.

Arec
Arthur Holm

Functionalitati de neegalat, tehnologie de comunicare inspirata si flexibila si design elegant, usor de integrat in orice tip de spatiu. Arthur Holm pune tehnologia avangardista in folosul marilor companii si organizatii pentru a oferi solutii inovative, intr-un design exclusiv, integrate in cel mai discret mod posibil. Arthur Holm este despre conturarea tehnologiilor viitorului, detinant certificari pentru 27 de produse, cu operabilitate in peste 45 de tari din intreaga lume.

Arthur Holm
Audinate

Audinate este cel mai important furnizor de tehnologii profesionale de retele audio digitale la nivel global. Platforma Dante creata de Audinate distribuie semnale audio digitale prin retele de calculatoare si este conceputa pentru a aduce beneficiile retelelor IT industriei AV profesionale. Utilizarea produselor compatibile cu Dante asigura interoperabilitatea dispozitivelor audio si permite utilizatorilor finali sa se bucure de solutii flexibile, de inalta calitate, de obicei cu un cost total de proprietate mai mic.

Audinate
Audio-Technica

Fondat in 1962, Audio-Technica este un grup international de companii dedicate proiectarii, producerii, comercializarii si distributiei de echipamente audio profesionale, de inalta performanta: microfoane, casti, sisteme audio wireless, mixere si multe altele, dedicate atat uzului profesional, cat si celui individual. Castigator a numeroase premii din industrie, grupul detine o gama variata de produse dedicate studiourilor de difuzare si inregistrare, mediului corporate ori guvernamental, lacasurilor de cult si nu numai.

Audio-Technica
Audipack

Fondat in 1982, Audipack ofera produse, accesorii si solutii audio-video personalizate respectand standardele europene si normele de calitate. Calitate, stabilitate si functionalitate – acestea sunt reperele care ghideaza compania in oferirea solutiilor practice pentru birouri, auditoriumuri, boardrooms ori sali de conferinta. Gama standard Audipack include solutii de montare si suport, lifturi si cutii de transport pentru videoproiectoare, cabine pentru interpreti, mobiliere AV si solutii de videoconferinta. 

Audipack
Avaya

Avandu-si sediul in California, Avaya este o multinationala din domeniul tehnologiei specializata pe comunicarea business, cu accent pe solutii de unified communication (UC), contact center (CC) si service. Prin solutii deschise, convergente si inovatoare, Avaya aduce experientele smart la un nou nivel de impicare pentru clientii sai, facilitand comunicarea si colaborarea simpla a organizatiilor cu angajatii ori clientii acestora.

Avaya
AVE Stuttgart

AVE Stuttgart este o companie cheie pe piata solutiilor audio-video pentru biserici si lacasuri de cult. Compania este mereu in pas cu noile tehnologii, adaptandu-le valorilor crestine pentru a oferi solutii optime clientilor sai. Filosofia companiei alaturi de experienta si competentele acumulate stau la baza increderii clientilor, AVE Stuttgart lucrand in stransa colaborare cu institutiile de supraveghere a eparhiilor si a decanatelor.

AVE Stuttgart
Aver

Cel mai important producator de tehnologii educationale si solutii de colaborare vizuala, Aver detine un portofoliu impresionant de produse dintre cele mai diverse, cu impact semnificativ asupra modului in care evolueaza comunicarea si educatia: de la camere video de documente si statii mobile de incarcare a dispozitivelor pana la sisteme de conferinta video HD. Aver isi propune sa ofere clientilor sai din toata lumea solutii inteligente care nu doar sa satisfaca nevoile acestora, ci sa le depaseasca asteptarile.

Aver
Barco

Barco foloseste tehnologia pentru a transforma calitatea vietii noastre, a tuturor: de la imbunatatiri in domeniul sanatatii pana la schimbarea modului de lucru al oamenilor si crearea de experiente captivante. Solutiile inovatoare de colaborare Barco sunt create pentru a veni in sprijinul clientilor, fie ca acestia au ca scop protejarea sanatatii si a sigurantei a milioane de oameni, crearea de momente magice ori sprijinirea oamenilor sa lucreze mai inteligent impreuna.

Barco
Biamp

Solutiile inovatoare Biamp pentru mediul audio-vizual permit o comunicare autentica fie ca vorbim de participanti care se afla in acelasi spatiu sau in parti diferite ale globului. Fiind unul dintre liderii din domeniul manufacturarii de sisteme media inovatoare de solutii audio-video, Biamp se mandreste cu unele dintre cele mai sofisticate instalari audio-video din lume. Compania este recunoscuta la nivel mondial pentru produsele de inalta calitate si pentru angajamentul fata de clientii sai de a livra servicii de exceptie.

Biamp
BigPulse

Partener de incredere pentru sesiuni de vot online desfasurate in deplina siguranta, BigPulse exceleaza in realizarea de vot online complex, cu un grad ridicat de securitate. Fondat in anul 2000, grupul international BigPulse detine un portofoliu de peste 1000 de clienti din peste 35 de tari, tehnologia dezvoltata fiind disponibila in 17 limbi. Flexibilitatea remarcabila si performanta tehnologiei BigPulse sunt cele care recomanda solutiile oferite de companie.

BigPulse
Bose

Bose este o companie americana producatoare de echipamente audio, cunoscuta pentru produsele profesionale si calitatea ireprosabila a acestora. Misiunea companiei este una simpla: gasirea de solutii mereu mai bune, crearea de produse mai performante, sustinerea oamenilor pentru a se putea bucura de lucrurile pe care le indragesc. Cercetarea stiintifica este pusa in slujba intereselor umane pentru a demonstra cum ne afecteaza calitatea sunetului si pentru a oferi produse si sisteme care functioneaza exact asa cum vrem.

Bose
BrightSign

BrightSign isi are sediul in California si a fost fondata de Anthony Wood, inventatorul DVR-ului (digital video recorder). Lider mondial in domeniul player-elor de digital signage, BrightSign este recunoscut pentru fiabilitatea produselor, accesibilitatea si usurinta in utilizare. Player-ele media de digital signage produse de BrightSign stabilesc noi standarde atat pentru aplicatiile de semnalizare digitala independente, cat si pentru cele in retea.

BrightSign
BuzziSpace

BuzziSpace creeaza solutii de mobilier, acustice si iluminare care sa raspunda cerintelor spatiilor de lucru in continua schimbare. Acustica face parte din mostenirea BuzziSpace. Inca de la infiintarea companiei, aceasta a reprezentat forta conducatoare si, alaturi de angajamentul pentru un design de calitate, creeaza formula perfecta pentru a livra nu doar modele simple si frumoase, dar si produse eficiente.

BuzziSpace
Canon

Canon este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de tehnologii de imagistica digitala de larg consum, business-to-business si industriale. De la software si solutii pentru retele video la tehnologii de imprimare si de fotografiere, Canon este mereu in cautarea acelui nivel de competenta care sa asigure pastrarea pozitiei de lider global in tehnologii de imagistica.

Canon
Chief

Chief ofera cea mai larga selectie de suporturi pentru proiectoare si ecrane de proiectie. Suporturile sunt create avand caracteristici care sa usureze instalarea, fara a compromite calitatea sau caracteristicile care ofera rezistenta, flexibilitate si usurinta in utilizare. Chief este un brand LeGrand AV.

Chief
Christie Digital

Pentru ideile marete, indraznete ori imposibile, Christie Digital vine cu o gama completa de solutii inovatoare AV de inalta calitate pentru cinema, afaceri, educatie, divertisment si industrie. Recunoscut drept unul dintre cei mai inovatori producatori AV, Christie a stabilit constant standardele pietei.

Christie Digital
Cisco

Cisco isi concentreaza eforturile pe spirjinirea utilizatorilor pentru a putea profita de oportunitatile viitoare, realizand punti de legatura pentru a oferi solutii menite sa garanteze succesul clientilor companiei. Compania se ocupa cu dezvoltarea, producerea si comercializarea de hardware, software, echipamente de telecomunicatii si alte servicii si produse de inalta tehnologie.

Cisco
ClearOne

ClearOne se ocupa cu proiectarea, dezvoltarea si vanzarea de solutii de conferinta, colaborare si streaming de retea si solutii de semnalizare printr-o retea globala de experti profesionisti. Produsele ClearOne sunt utilizate de mii de organizatii din intreaga lume, de la intreprinderi mici si mijlocii, pana la guverne ori institutii de invatamant.

ClearOne
Community Pro

Furnizand atat performanta pe termen lung, cat si sunet de inalta definitie, difuzoarele Community Pro din portofoliul Biamp ridica standardele audio pentru cele mai importante locatii sportive din lume, auditoriumuri, spatii de recreere, lacasuri de cult ori spatii destinate spectacolelor. Gama de incinte acustice Community Pro face parte din portofoliul Biamp, unul dintre liderii din domeniul manufacturarii de sisteme media inovatoare pentru solutii audio-video.

Community Pro
Control4

Control4 a fost desemnat, pentru 3 ani la rand, cel mai bun brand pentru automatizare. Cu o retea de peste 5000 de dealeri instruiti si certificati, Control4 se mandreste sa ofere clientilor un avantaj competitiv prin imbunatatirea eficientei operationale si integrarea facila a oricarui brand preferat. Alaturi de Control4 poti conta pe un sistem care va controla practic orice intr-o casa sau intr-un spatiu de birouri si care poate fi personalizat pentru a satisface nevoile fiecarui proiect in parte.

Control4
Crestron

Crestron Electronics a deschis calea catre inovatia tehnologica inca din 1972. Imbunatatirea eficientei si a productivitatii prin solutii automate care transforma felul in care interactionam cu tehnologia - aceasta este misiunea Crestron. Solutiile personalizate si usor scalabile Crestron sunt create pentru a indeplini nevoile tuturor pietelor. De la solutii ingenioase de colaborare, pana la automatizari de lux pentru acasa, portofoliul Crestron inseamna tehnologie de varf si experiente extraordinare oferite utilizatorilor.

Crestron
CTouch

Lumea ecranelor tactile isi are sufletul la CTouch. Pasiunea pentru ecranele tactile dinamice, inovatoare, de mari dimensiuni este pusa in slujba utilizatorilor din intreaga lume pentru a oferi cea mai buna experienta. CTouch priveste dincolo de prezent si livreaza produse de calitate, orientate spre viitor.

CTouch
DataPath

Datapath, companie lider in oferirea de solutii vizuale, a fost creata in 1982, iar astazi are acoperire pe 5 continente si clienti in peste 100 de tari, acoperind industrii precum: audio-video profesional, armata, educatie, securitate ori sanatate. Sub deviza "Excelenta prin design", Datapath si-a castigat reputatia de-a lungul anilor atragand multiple companii si institutii majore care sa foloseasca expertiza Datapath drept cea mai buna modalitate de a rezolva problemele ce tin de afisaj.

DataPath
Delta

Compania Delta, infiintata in 1971, este un furnizor global de solutii de management energetic si termic, iar sectoarele de business in care activeaza includ electronica de putere, automatizare si infrastructura. Delta ofera o gama variata de solutii de video wall LED, LCD, DLP, si sisteme de control pentru domenii de activitate precum corporate, educatie, retail, sali de sport, muzee, parcuri tematice, aeroporturi, cai ferate, centre de gestionare a traficului sau de coordonare a interventiilor in caz de urgenta.

Delta
Denon

Companie japoneza cu o experienta de peste 100 de ani, Denon isi asuma misiunea de a aduce puritatea sunetului si bucurie in vietile clientilor din intreaga lume. Pasiune, Arta si Tehnologie sunt mai mult decat cuvinte - ele fac parte din filozofia de baza din spatele a tot ceea ce face compania. Aceste trei elemente si decenii de inovatie si excelenta in inginerie au modelat intreaga cultura Denon avand drept scop transformarea ideilor creative in inovatie si anticiparea nevoilor consumatorilor.

Denon
Digital Projection

Un pionier al imagisticii digitale si lider in industrie, Digital Projection produce o linie extinsa si in continua expansiune de sisteme de proiectie dlp®. Proiectoarele Digital Projection reprezinta o alegere extrem de potrivita pentru aplicatii dintre cele mai solicitante precum large-venues, evenimente live la scena deschisa, educatie, cercetare medicala si stiintifica, camere de comanda si control, digital cinema, divertisment comercial, lacasuri de cult ori home cinema.

Digital Projection
Dise

Dise este platforma de digital signage optima pentru domeniul retail. Cu peste 17 ani de experienta pe piata globala de semnalizare digitala, Dise este o companie suedeza ce are ca scop oferirea celor mai deosebite experiente in magazin pentru clientii finali si accelerarea obiectivelor de afaceri ale partenerilor. Software-ul de digital signage Dise este folosit in domenii dintre cele mai variate: transport, banking, retail, guvern, sport.

Dise
Dolby

Companie americana cunoscuta pentru calitatea solutiilor audio oferite, Dolby ofera tehnologii inovatoare atat in domeniul audio, cat si in cel video. Dolby revolutioneaza domeniul audio-video prin cercetare si inginerie inovatoare, oferind publicului experiente de neuitat. Tehnologiile audio-video remarcabile Dolby augmenteaza experientele oferite publicului, transformandu-le intr-unele unice si spectaculoase fie ca vorbim de solutii pentru cinema, pentru acasa ori pentru la birou sau chiar solutii on the go.

Dolby
Draper

Draper este resursa ideala pentru solutii AV, de control si pentru sali de sport inovatoare. Capabilitatile extinse, partenerii de top din intreaga lume si experienta in domeniu califica Draper pentru a oferi eficienta in toate solutiile livrate clientilor pentru a-si atinge scopurile. De peste 100 de ani, angajatii extrem de bine pregatiti Draper si echipamentele de inalta tehnologie produc solutii performante de calitate superioara.

Draper
Epos

Numele Epos inglobeaza dedicarea companiei pentru a crea solutii de comunicare prin puterea sunetului. Scopul Epos consta in perfectionarea experientelor audio si oferirea de design si performanta inovatoare prin intermediul solutiilor audio dedicate mediului corporate si pasionatilor de gaming. Cu peste 115 ani de experienta in inovatia audio, compania daneza isi desfasoara activitatea la nivel global, avand birouri si parteneri in peste 30 de tari.

Epos
Evoko

Evoko este o companie suedeza care dezvolta, comercializeaza si vinde produse inovatoare menite sa eficientizeze spatiile moderne de intalnire. Misiunea companiei este cresterea eficientei sedintelor si a intalnirilor prin oferirea de produse de room management premiate pentru inovatie si design. Evoko are o acoperire globala, oferindu-si serviciile in peste 80 de tari.

Evoko
Extron

Compania Extron Electronics, cu o istorie care incepe in 1983 si cu peste 30 de locatii regionale pe glob, reprezinta un reper prestigios in infrastructura si controlul AV. Solutiile inteligente care distribuie semnalul AV asigura integrarea de la orice sursa catre orice destinatie de implementare. Filosofia companiei se bazeaza pe cei "3S" - service, suport si solutii - pentru o experienta AV completa, la cele mai inalte standarde. Componentele Extron sunt definite prin siguranta, eficienta, flexibilitate si durabilitate.

Extron
Friendlyway

Friendlyway ofera produse si solutii standard testate, usor scalabile, pentru a imbunatati semnificativ eficienta la punctul de vanzare ori in punctele de lucru cu publicul ale autoritatilor si municipalitatilor. Cu o experienta de peste 18 ani pe piata kiosk-urilor self-service, Friendlyway ofera calitate premium a tuturor produselor din portofoliul sau, ingloband intr-un singur brand atat partea hardware, cat si pe cea software.

Friendlyway
GBC®

Lider in industria de distributie si integrare audio-video din Romania, cu peste 21 ani de experienta, GBC® isi asuma misiunea de a aduce imbunatatiri distincte, durabile si substantiale, prin tehnologii inovatoare ce faciliteaza colaborarea si automatizarea proceselor de lucru in organizatii. Constant preocupati de a oferi cele mai avansate tehnologii si servicii complete, acoperim toate fazele strategice in derularea unui proiect de succes: concept, proiectare, executie, punere in folosinta, mentenanta si service.

GBC®
Gonsin

Gonsin este producator global de solutii si sisteme de conferinta complete, de la sisteme de discutii, sisteme de votare, interpretare simultana, inregistrare a participantilor ori sistem de control multimedia pana la software de management al conferintelor si sisteme de adresare publica. Cu sute de proiecte importante in peste 130 de tari, Gonsin are un portofoliu difersificat de clienti finali precum: guverne, parlamente, centre de conventii, tribunale, forte militare, hoteluri, scoli, spitale, biserici si corporatii.

Gonsin
Harkness

Lider in tehnologia de ecrane pentru cinema si evenimente live, Harkness Screens are o experienta de peste 90 de ani in oferirea de solutii menite sa imbunatateasca fiecare proiectie video. De la tehnologii inovatoare de ecrane de cinema 2D si 3D pentru proiectie digitala si laser, pana la instrumente si aplicatii pentru prezentari, produsele si serviciile Harkness sunt proiectate pentru a maximiza rentabilitatea investitiilor si a optimiza calitatea prezentarii, imbogatind totodata experienta de cinema pentru public.

Harkness
Hilti

Hilti proiecteaza si produce tehnologii de varf, aplicatii si servicii pentru a sprijini profesionistii din industria constructiilor. Tehnologiile Hilti sustin proiecte dintre cele mai surprinzatoare in lume – de la faimosul bullet train (Japonia), pana la galeriile metrourilor care circula pe sub metropolele lumii. Hilti ofera servicii complete pentru domeniul constructiilor – de la software-uri pentru proiectare, produse si unelte pentru munca pe santier, la training-uri, reparatii, testare si consultanta.

Hilti
Holosonics

Holosonics produce si instaleaza sisteme de difuzoare audio spotlight pentru marile corporatii din intreaga lume inca de la inceputul anilor 2000. Fondatorul companiei este Dr. F. Joseph Pompei care, la varsta de 16 ani, a devenit cel mai tanar inginer de sunet in cadrul Bose Corporation. De la muzee, expozitii si digital signage pana la hipermarketuri si proiecte speciale, sute de companii au ales aceasta tehnologie unica, brevetata, pentru a oferi sunet de inalta calitate, controlat cu precizie, pastrand linistea in jur.

Holosonics
HP

Compania Hewlett-Packart, cunoscuta drept HP, este o multinationala de origine americana ce dezvolta si livreaza o arie larga de componente hardware, software si servicii conexe pentru larg consum, intreprinderi mici si mijlocii, organizatii mari ori clienti din sectorul guvernamental, sanatate si educatie.

HP
HTDZ

HTDZ este o companie de origine chineza dedicata cercetarii, producerii si vanzarii de sisteme de conferinta. Devotata dezvoltarii si inovatiei tehnologice pentru produse noi, compania a venit pe piata de-a lungul timpului cu noi modele de sisteme de discutii cu fir sau fara fir, sisteme de vot integrat, sisteme de interpretare simultana si microfoane pentru conferinte.

HTDZ
Huddly

Fondata in Oslo, Norvegia, in 2013, Huddly combina solutii hardware, software si AI proiectate in Scandinavia pentru a crea camere care aduc inteligenta artificiala in sala de sedinte. Camerele de conferinta USB Huddly sunt compacte, cu unghi larg si ofera o experienta de conferinte video de inalta calitate, pe orice platforma.

Huddly
Iiyama

iiyama este unul dintre cei mai importanti producatori de monitoare de calculator, la nivel mondial. Eficienta, performanta, fiabilitatea si confortul utilizatorilor sunt toate esentiale pentru dezvoltarea produselor iiyama. Succesul iiyama a fost obtinut prin evolutia consecventa a produselor de inalta calitate si prin introducerea lor pe piata la un pret accesibil.

Iiyama
InFocus

Compania InFocus creeaza constant noi modalitati de a prezenta informatii si de a colabora, fiind inventatorul proiectorului digital. De asemenea, InFocus este responsabila si pentru alte premiere: primul proiector DLP, primul proiector sub 2,2 kg, primul ecran ultra-subtire cu proiectie, prima tabla interactiva all-in-one cu tehnologie tactila si videoconferinta si multe alte repere care au contribuit la crearea unei industrii de afisare de mai multe miliarde de dolari.

InFocus
Infomiasto

Misiunea Infomiasto o reprezinta crearea solutiilor din ce in ce mai interesante, care sa faca viata oamenilor mai usoara. Kiosk-urile multimedia si sistemele complete de digital signage Infomiasto se caracterizeaza prin gestionare usoara, posibilitati infinite de personalizare si cele mai recente realizari tehnologice. Durabilitatea este o alta caracteristica cheie, produsele fiind realizate din materiale rezistente si, in acelasi timp, estetice, potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Infomiasto
Inogeni

Compania canadiana Inogeni proiecteaza si produce echipamente destinate perfectionarii videoconferintelor prin folosirea facila a mai multor camere si surse video simultan. Produsele Inogeni sunt folosite si pentru lecture capture, imagistica medicala, realitate virtuala ori alte aplicatii ce presupun folosirea simultana a mai multor surse video. Zoom, Skype, WebEx, GoToMeeting, BlueJeans, GoogleMeet, Facebook Live, YouTube, Wirecast ori Livestream sunt doar cateva dintre aplicatiile perfect compatibile cu produsele Inogeni.

Inogeni
Intel

Multinationala de origine americana Intel este cel mai mare producator de cipuri de semiconductor din lume si inventatorul seriei x86 de microprocesoare, care se regasesc in majoritatea computerelor personale. Intel furnizeaza microprocesoare pentru producatori de sisteme de calculatoare precum Apple, Lenovo, HP ori Dell. Valorile Intel - orientare spre client, transparenta si calitate - ghideaza modul in care compania ia deciziile, trateaza angajatii si serveste clientii pentru ca acestia sa isi atinga obiectivele.

Intel
IQBoard

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de GBC®, cu aplicatii dedicate in limba romana, engleza, maghiara, bulgara si germana oferind o varietate incredibila de pachete educationale si business, impreuna cu o suita de accesorii superbe si sustinuta cu suport tehnic in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

IQBoard
Jabra

Jabra se defineste drept un brand global cu o pasiune adevarata pentru sunet. Datorita expertizei in tehnologia audio de consum, profesionala si medicala, pasiunea este sustinuta de cunostinte de neegalat ale urechii umane. Avand misiunea de a va ajuta sa auziti ceea ce doriti sa auziti - de la permiterea sunetului potrivit sa se auda, la filtrarea zgomotului perturbator - produsele Jabra sunt mult mai mult decat atat, detinand caracteristici intuitive pentru a face viata sa sune mai bine.

Jabra
Jupiter

De peste 30 de ani, Jupiter este un furnizor de incredere pentru organizații mari si mici, publice si private, oferindu-le un mod revolutionar de a prelucra date din surse disparate si de a le afisa eficient. Inventatori ai tehnologiei procesorului de video wall, inginerii Jupiter se ocupa de construirea de sisteme de afisare vizuale performante, personalizate, cu unghi de vizualizare de 360 ​​de grade pentru operatiunile din camerele de control ale multora dintre cele mai mari organizatii din lume.

Jupiter
JVC

Brandul JVC este parte din JVCKenwood Corporation, producator global de solutii audio-video si de comunicatii pentru sectoarele auto, servicii publice ori media. JVC ofera o gama larga de echipamente electronice profesionale si de larg consum pentru piata de audio-video, componente pentru computere, software si produse media.

JVC
Kedacom

Kedacom isi concentreaza eforturile pe oferirea de solutii de videoconferinta, supraveghere video si varii solutii video menite sa sustina clientii atat din zona publica, cat si privata sa imbunatateasca eficienta in comunicare si management. Punctul forte al companiei il reprezinta solutiile integrate, scalabile, potrivite pentru a satisface marile organizatii publice si private. Printre proiectele din portofoliul Kedacom se numara solutii de securitate publica, siguranta traficului si solutii pentru retail.

Kedacom
Kindermann

Kindermann, companie germana cu traditie inceputa in 1861, este unul dintre producatorii de top din domeniul echipamentelor de prezentare, dezvoltand, in acelasi timp, tehnologii media inovatoare si sisteme pentru instalare si integrare. Compania ofera echipament complet pentru salile de conferinta: solutii de proiectie si prezentare, sisteme de montare si instalare, precum si mobilier media cu echipamente tehnice integrate.

Kindermann
Kordz

Producator de cabluri HDMI si alte tipuri de infrastructura dedicata domeniului audio-vizual, Kordz este un inovator in domeniu, cu experienta vasta in proiectare, inginerie si productie, acestea reprezentand fundamentul pentru construirea produselor robuste, ce ofera sunet si imagine de inalta calitate, latime mare de banda si fiabilitate. Facilitatile de cercetare si dezvoltare se combina cu daruirea si experienta oamenilor pentru a proiecta si construi solutii de conectivitate robuste si de calitate.

Kordz
LD DIDACTIC

LD DIDACTIC Group ofera solutii educationale high-end si echipamente profesionale complete pentru laboratoare de stiinta, inginerie, masini electrice, fizica, chimie, biologie si automobile, iar peste 100.000 de scoli si universitati din intreaga lume au implementat si au incredere in solutiile lor. Solutiile LD DIDACTIC imbina educatia digitala cu lumea fascinanta a experimentelor practice atat in sala de clasa, cat si in scenariul de educatie online.

LD DIDACTIC
LDA Audio Tech

LDA Audio Tech este un producator spaniol de solutii audio PA/VA de inalta calitate, avand o experienta de peste 35 de ani. In tot acest timp, tehnologia dezvoltata de echipa de cercetare si dezvoltare LDA Audio Tech a oferit solutii audio avansate si certificate pentru a raspunde nevoilor clientilor din intreaga lume.

LDA Audio Tech
LG

De la solutii pentru afaceri si comunicatii mobile, pana la electrocasnice si componente pentru autovehicul, LG acopera o gama larga de produse si solutii create pentru a oferi experiente noi prin inovatie continua, pentru o viata mai buna. Fondata in 1958, compania LG Electronics a condus drumul spre era digitala, gratie expertizei tehnologice acumulate prin producerea unei mari diversitati de aparate electrocasnice si audio-video.

LG
Ligra

Ligra este partener autorizat si distribuitor al unora dintre cei mai mari producatori de videoproiectoare: BenQ, NEC, Panasonic etc. De asemenea, Ligra ofera o gama larga de ecrane de proiectie: portabile pentru inchiriere, manuale, motorizate, pentru instalatii speciale ori pentru home theater.

Ligra
Listen Technologies

Listen Technologies isi propune sa imbunatateasca viata oamenilor prin solutii care depasesc provocarile zgomotului, distantei, conversatiilor bruiate si pierderii auzului pentru a oferi sunet precis si personalizat in orice mediu. Crearea acestor solutii si oamenii din spatele lor au la baza intelegerea profunda a ceea ce inseamna cu adevarat sunetul pentru persoanele care nu il pot auzi.

Listen Technologies
Litestar

Litestar este un producator de top de ecrane LED, ce se dedica industriei display-urilor de peste 10 ani, dispunand de know-how-ul angajatilor sai, dar si de cele mai avansate tehnologii in domeniu. Produsele din portofoliul Litestar acopera o gama variata de domenii: publicitate indoor si outdoor, evenimente si expozitii in aer liber, ecrane dispuse pe mijloace de transport si multe altele.

Litestar
LM3X

Compania Lumitrix (LM3X) creeaza si produce solutii hardware si software unice pentru aplicatii de video-mapping in aer liber (outdoor projection, projection mapping, interactive projection mapping). Este solutia all-in-one pentru video mapping, videoproiectoarele LAZR avand integrate playerul, scannerul si un software cu o gama variata de functii. Controlul de la distanta prin internet asigura utilizatorilor un grad ridicat de confort pentru gestionarea facila a proiectelor. In plus, beneficiaza si de conectivitate wireless

LM3X
Logitech

Companie elvetiana axata pe inovatie si calitate, Logitech proiecteaza produse si experiente care isi gasesc locul in viata de zi cu zi a oamenilor. Fondata in 1981 in Lausanne, Elvetia, si extinzandu-se rapid in Silicon Valley, Logitech a inceput sa conecteze oamenii prin realizarea de periferice inovatoare de calculator si multe premiere in industrie, inclusiv mouse-ul fara fir cu infrarosu, trackball-ul operat cu degetul mare, mouse-ul laser si multe altele.

Logitech
Lumi

LUMI a fost fondata in 2005, cand a inceput drept un business de solutii de instalare audio-video. Cu peste 16 ani de dezvoltare si extindere, acum Lumi a devenit principalul exportator de produse si solutii de montare, cu o gama tot mai mare de produse ergonomice. Viziunea Lumi este de a dezvolta produse orientate spre client si utilizator si de a oferi servicii complete pentru comertul international.

Lumi
Magewell

Solutiile Magewell sunt folosite la scara larga in intreaga lume pentru diferite aplicatii ce includ live streaming, productii TV, conferinte video, lecture capture, imagistica medicala, securitate, dispozitive de vizualizare, gaming, realitate virtuala si multe altele. Crezul companiei este acela ca productiile si materialele video de inalta calitate pot aduce schimbari importante in societate. Scopul Magewell este de a dezvolta dispozitive fiabile care sa permita accesul facil la echipamente AV de inalta calitate.

Magewell
Marantz

Angajamentul de a oferi cea mai pura reproducere a sunetului de inalta fidelitate este ceea ce determina inginerii Marantz sa dezvolte continuu noi tehnologii audio exclusive. Inovatiile din domeniul audio si fidelitatea in reproducerea cat mai curata a sunetului reprezinta motivul pentru care Marantz este lider mondial in productia audio HiFi. Fondata in New York, compania isi are acum sediul in Japonia si a reprezentat intotdeauna o influenta majora in tot ceea ce inseamna productie de sisteme audio de inalta fidelitate.

Marantz
MEBIKON

Inovativ. Ecologic. Dedicat. Cu sediul in Nuremberg, compania MEBIKON ofera solutii personalizate pentru medii educationale si corporate moderne, digitale si interactive. Gama lor variata include display-uri interactive, standuri electrice reglabile, solutii pentru videoconferinta, mobilier pentru sisteme media, module PC. Produsele incluse in portofoliu beneficiaza de certificare Energy Star, TÜV si respecta standardul ISO 14001:2015.

MEBIKON
Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric este o multinationala de origine japoneza ce se ocupa de producerea de echipamente electrice si electronice, fiind parte din grupul Mitsubishi. Compania isi propune imbunatatirea continua a tehnologiilor si serviciilor din portofoliu prin aplicarea creativitatii in toate aspectele. Astfel, compania are drept scop imbunatatirea calitatii vietii din societatea actuala urmand cateva principii de baza: incredere, calitate, crestere, tehnologie, grija pentru mediu, etica si conformitate.

Mitsubishi Electric
Monacor

De mai bine de 50 de ani, Monacor International inseamna calitate superioara si servicii ireprosabile in tot ceea ce tine de tehnologia de securitate si tehnologia dedicata evenimentelor. Ca producator si distribuitor cu activitate globala, Monacor isi dedica toate eforturile acoperirii nevoilor clientilor sai, adaptandu-se celor mai noi tendinte si dezvoltandu-si continuu produsele.

Monacor
Neets

Simplitate si inovatie - acesta este motto-ul dupa care se ghideaza Neets atunci cand creeaza solutii si echipamente audio-video intuitive si usor de utilizat pentru controlul si gestionarea cat mai simpla a intregului sistem audio-video, fie ca este vorba despre spatii de intalniri ori institutii de invatamant. Solutiile Neets au un design placut, integrandu-se cu usurinta oricarui tip de arhitectura, sunt compatibile cu majoritatea echipamentelor AV si pot fi personalizate pentru a satisface cerintele fiecarui client.

Neets
NetSupport

Cu o experienta de peste 33 de ani acumulata in dezvoltare si 19 milioane de utilizatori in intreaga lumea, NetSupport este un producator de renume mondial pentru solutii software educationale si corporate. Compania cu sediul in Peterborough, Regatul Unit al Marii Britanii, a obtinut peste 300 de premii si abordeaza o gama variata de domenii, de la solutii de management IT si control de la distanta, pana la managementul clasei si securitate online.

NetSupport
Nexans

Nexans aduce energia la viata printr-o retea extensiva de cabluri si solutii de cablare care transmit energie si informatii catre milioane de oameni, comunitati si industrii din intreaga lume. Fiind unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de cablare, Nexans ofera servicii inovatoare si produse rezistente care transporta mii de wati de energie si terabytes de date in fiecare secunda oriunde pe glob.

Nexans
Norxe

Norxe este un producator important pe piata proiectiei digitale, cunoscut drept inovator in domeniu, cu o platforma de produse care permite personalizarea specifica a acestora conform nevoilor individuale ale fiecarui client, mentinand in acelasi timp preturi competitive. Perfecte pentru aplicatii speciale ce presupun instalare dificila, unde intretinerea trebuie redusa la minimum, videoproiectoarele Norxe sunt construite pentru a oferi performanta si calitate, cu garantia functionarii 24/7, fara exceptie.

Norxe
NTi Audio

NTi Audio este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de testare si masurare acustica. Avandu-si sediul in Liechtenstein, compania este specializata in testarea audio la finalul unui proiect drept control al calitatii, oferind instrumente pentru testarea sistemelor de adresare publica in medii in care siguranta este esentiala. De asemenea, NTi Audio produce dispozitive pentru masurarea calitatii sunetului destinate industriei audio profesionale.

NTi Audio
OBO Bettermann

Numele brandului OBO spune totul: "ohne Bohren" inseamna "fara gaurire". Totul a inceput in 1952 cand un inginer a creat un diblu de metal care, prin structura sa deosebita, poate fi batut direct in perete, fara a fi nevoie sa faci o gaura in perete inainte. Spiritul de pionierat OBO se mentine si astazi: inginerii lucreaza continuu la dezvoltarea de noi produse si imbunatatirea produselor existente, astfel incat acestea sa fie mai usor si mai eficient de montat.

OBO Bettermann
ODM

Cu experienta de peste 30 de ani, ODM este o companie din Slovenia ce ofera, standuri pentru video wall, mobilier tehnic si console cu functionare fiabila 24/7 pentru control rooms. Respecta cerintele unice ale fiecarui centru de comanda si control, de securitate, de urgenta, dispecerizare, de management al traficului aerian, rutier, feroviar sau call center. Mai mult decat atat, ofera confort operatorilor pentru a-si pastra concentrarea deplina chiar si in situatii critice.

ODM
Okayo

Creata de un grup de ingineri pasionati de comunicarea wireless, compania Okayo isi propune dezvoltarea de produse de incredere, durabile si accesibile menite sa ofere un plus de confort utilizatorilor. Cu eforturi sustinute in cercetarea tehnologica si imbunatatirea calitatii, Okayo se pozitioneaza drept lider in productia de sisteme de audio ghid, traducere simultana, sisteme audio portabile si microfoane wireless.

Okayo
Omnitapps

Omnitapps4 este un software multi-touch, dezvoltat de Prestop Creations. Experientele interactive si aplicatiile personalizate sunt punctul central de activitate al Prestop Creations. Cu software-ul Omnitapps Multitouch, poti converti ecranul tactil intr-o solutie completa. Un software extrem de usor de utilizat, ce elimina necesitatea oricarei programari. Software-ul are o gama larga de optiuni configurabile si permite afisarea oricarui tip de continut: fotografii de produs, videoclipuri, brosuri etc.

Omnitapps
Optoma

Optoma este unul dintre cei mai premiati producatori de solutii audio-video fiabile si inovatoare dedicate clientilor si partenerilor din intreaga lume. Gama de produse Optoma include echipamente pentru piata video precum: videoproiectoare, ecrane LED si interactive, toate combinand tehnologiile superioare de procesare a imaginii cu ingineria exceptionala si inovatia pentru a oferi imagini uimitoare si fiabilitate maxima.

Optoma
Opus Technologies

Opus Technologies proiecteaza si produce in Franta cea mai compacta serie de amplificatoarea clasa D cu functie de loop, oferind cele mai ridicate performante de pe piata. Tehnologia exclusiva Opus Technologies ofera persoanelor cu deficiente de auz o calitate considerabil imbunatatita a sunetului in locuri publice, precum teatre, sali de conferinta ori receptii.

Opus Technologies
PADS4

PADS4 este cea mai completa solutie de digital signage, fiind dezvoltata de NDS. Solutia ofera toate resursele necesare pentru a proiecta, dezvolta, afisa si gestiona intregul continut de pe display-urile de digital signage. PADS4 este un element de baza in domeniul software de semnalizare digitala si este cea mai cuprinzatoare solutie de pe piata, transformand datele intr-o comunicare dinamica.

PADS4
Panasonic

O viata mai buna, o lume mai buna – este sloganul dupa care se conduce Panasonic in demersul sau continuu pentru evolutia societatii si pentru fericirea oamenilor din toata lumea. Fondata in 1918 in Japonia, compania este astazi unul dintre cei mai mari producatori de electronice. Portofoliul Panasonic cuprinde o arie larga de produse si servicii: de la camere video, echipamente de transmisie audio-video, proiectoare ori display-uri pana la aparate electrocasnice si sisteme dedicate segmentului auto sau avioanelor.

Panasonic
Panphonics

Panphonics este ce mai mare producator de solutii audio directionale, cu sute de utilizari la nivel global. Compania, de origine finlandeza, detine cea mai larga selectie de modele, dimensiuni si culori disponibila pentru muzee, retail, banci si companii de asigurari, videoconferinta corporativa, aeroporturi, lacase de cult, camere tehnice ori home cinema.

Panphonics
Pexip

Pexip a fost creata pentru a oferi o modalitate de simplificare a comunicarii video depasind orice limitari impuse de granite, business-uri ori platforme, permitand tuturor participantilor sa fie vazuti, auziti si inclusi in comunicare. Pexip rezolva provocarea organizatiilor de a conecta diferite device-uri si platforme intre ele, oferind interoperabilitate fara egal, inregistrarea dispozitivelor si un serviciu de intalnire si apelare de clasa mondiala.

Pexip
Poly

Nascut din reuniunea dintre Plantronics si Polycom, brandul Poly isi propune in continuare sa contribuie la realizarea de salturi uriase pentru omenire. Poly creeaza produse audio si video frumos construite si proiectate, care permit utilizatorilor sa fie vazuti si auziti cu o claritate incredibila, oriunde lucreaza. Totul sustinut de software, inteligenta artificiala, analize si informatii pentru a duce experientele de colaborare mult dincolo de simpla conectivitate.

Poly
Polycom

Fondata in 1990, Polycom este o multinationala de origine americana care se ocupa cu dezvoltarea de tehnologii audio, video si de continut care sa imbunatateasca colaborarea si comunicarea in cadrul organizatiilor. De-a lungul anilor, Polycom a dezvoltat tehnologii patentate care au impins granitele inovatiei pentru a oferi experiente incredibile milioanelor de utilizatori din intreaga lume. In anul 2019, Polycom si-a unit fortele cu Plantronics, sub numele de Poly.

Polycom
ProDVX

ProDVX ofera solutii hardware si software de inalta calitate pentru diverse aplicatii si piete precum: digital signage, digital signage interactiva, room booking, solutii de automatizare pentru acasa si multe altele. Produsele ProDVX sunt cunoscute la nivel mondial pentru fiabilitate, accesibilitate si usurinta in utilizare.

ProDVX
Projecta

Projecta este liderul european in productia de ecrane de proiectie de inalta calitate. Compania proiecteaza, dezvolta si construieste o gama larga de ecrane de proiectie in cea mai mare fabrica dedicata din Europa. Cu o flexibilitate foarte mare in productie, Projecta poate proiecta si produce ecrane de proiectie personalizate care sa se potriveasca oricarui proiect, oricat ar fi el de provocator.

Projecta
Prowise

Prowise, partenerul tau pentru solutii de invatare digitala, face invatarea digitala accesibila tuturor. Prin solutiile sale, Prowise isi propune sa faciliteze invatarea si colaborarea, facandu-le mai eficiente si mai distractive. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata solutiilor interactive de invatamant, Prowise detine un portofoliu bogat de produse si servicii destinate invatarii colaborative, complet adaptate cerintelor scolilor din intreaga lume.

Prowise
PSNI Global Alliance

PSNI Global Alliance este o retea globala de integratori, producatori, distribuitori si furnizori de servicii tehnologice de elita. Reteaua PSNI simplifica radical experienta clientului, oferind acces la cele mai bune solutii si informatii pe care industria AV le are de oferit.

PSNI Global Alliance
Q-net

Compania Q-net este responsabila de proiectarea si fabricarea produselor din domeniul tehnologiei informatiei si din sectorul bancar. In calitate de lider mondial ce ofera sisteme de gestionare a fluxurilor de clienti si de asteptare, Q-net asigura solutii profesionale care sa eficientizeze managementul operational si sa creasca productivitatea institutionala. Experienta de peste 10 ani isi pune amprenta prin know-how-ul specialistilor si al inginerilor care reusesc sa indeplineasca cerintele tuturor partenerilor.

Q-net
QSC

De peste 50 de ani, QSC dezvolta tehnologii si solutii audio, compania fiind recunoscuta la nivel mondial drept inovator in proiectarea si fabricarea de incinte acustice, mixere digitale, amplificatoare, procesoare de sunet, solutii pentru cinematografia digitala de inalta performanta. QSC si-a castigat renumele oferind intotdeauna solutii performante, fiabile, usor scalabile si flexibile pentru instalari profesionale.

QSC
Rane

Rane Corporation este un producator american de echipamente audio profesionale ce a pornit drept o companie cu produse destinate formatiilor muzicale. Astazi compania detine un portofoliu impresionant de produse mixere, playere si interfete USB create pentru a oferi calitate audio la un nivel profesionist atat in domeniul entertainment-ului, cat si in medii precum cel corporate, arta si cultura ori educatie.

Rane
Renkus-Heinz

De mai bine de trei decenii, numele Renkus-Heinz se regaseste in fruntea clasamentului de tehnologie audio. Inovatia continua, chiar cu un pas inaintea tehnologiei, calitatea ireprosabila a sunetului si angajamentul asumat fata de clientii din intreaga lume, a facut ca Renkus-Heinz sa stabileasca adesea un standard in piata audio. Compania este liderul industriei de difuzoare digitale directionale.

Renkus-Heinz
Revolabs

Fondata in 2005, compania Revolabs a dezvoltat, fabricat si comercializat sisteme de conferinta la dinstanta, sisteme de microfoane fara fir si alte produse UC (unified communications). Din 2014 Revolabs este detinuta integral de Yamaha si continua sa fie un jucator important pe piata producatorilor specializati in fabricarea de produse audio wireless pentru colaborarea corporativa si aplicatii audio profesionale.

Revolabs
RGB Spectrum

RGB Spectrum proiecteaza solutii de procesare audio si video pentru clienti din intreaga lume. Sistemele foarte flexibile si usor de personalizat combina atat elemente hardware, cat si software pentru a satisface nevoile unice ale clientilor. Ofertele inovatoare RGB Spectrum includ procesoare video de perete, multiviewere, codificatoare, decodoare, comutatoare matriciale, extensoare si solutii integrate pentru gestionarea camerei de control.

RGB Spectrum
RSA Cosmos

De peste 30 de ani, RSA Cosmos, parte a grupului Konica Minolta, ofera planetarii in intreaga lume si solutii de inalta calitate pentru orice dimensiune de dom si pentru fiecare nivel de tehnologie: 2D, 3D, solutii hibrid ori tehnologie LED Dome Display. Integrarea software-ului SkyExplorer in solutiile de planetarium oferite de RSA Cosmos garanteaza cea mai realista randare din industrie, experiente interactive pentru utilizatori si functionalitati practice si eficiente.

RSA Cosmos
RSF International

RSF International este unul dintre principalii furnizori globali de echipamente de audio ghid digital. Avand in portofoliu cea mai cuprinzatoare si completa gama de ghiduri audio de pe piata, RSF International isi pune know-how-ul in slujba tururilor fie ele ghidate ori individuale. Produsele RSF permit solutii complete adaptate nevoilor fiecarui client in parte, fiind sinonime cu inovatia, fiabilitatea, adaptabilitatea si usurinta in utilizare.

RSF International
Samsung

Multinationala coreana Samsung urmeaza o filosofie de business simpla: de a-si dedica talentul si tehnologia crearii de produse si servicii de calitate superioara, care sa contribuie la crearea unei societati globale mai bune. Cu activitati in domenii precum constructii, electronice de larg consum, servicii financiare, constructii de nave sau servicii medicale, Samsung cuprinde circa 80 companii care, prin tot ceea ce fac si modul de functionare pun accentul pe oameni, excelenta, schimbare, integritate si bunastare comuna.

Samsung
Schneider Electric

Schneider Electric ofera solutii digitale privind energia si automatizarea pentru eficienta si sustenabilitate. Tehnologiile energetice de top, automatizarea in timp real, produsele software si serviciile sunt combinate in solutii integrate pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si industrii. Produsele Schneider Electric au fost create pentru a face procesele si energia sigure si fiabile, eficiente si durabile, deschise si conectate.

Schneider Electric
Schrack Technik

Schrack Technik este o companie austriaca specializata in echipamente electrice, sisteme de date si retele, solutii de iluminat industriale si pentru sectorul constructiilor si locuintelor. Activitatile Schrack Technik se concentreaza pe produse si solutii pentru optimizarea consumului de energie, siguranta industriala si a cladirilor, transferul de date, confortul la birou si acasa. Produsele de inalta calitate, expertiza tehnica si serviciile one-to-one pentru clienti definesc activitatea Schrack Technik.

Schrack Technik
Screen Innovations

Departe de a fi un producator traditional de ecrane, Screen Innovations (SI) este o companie pasionata de crearea de tehnologii, ecrane de proiectie si rolete de ultima generatie, pentru aplicatii rezidentiale si comerciale. Intr-un design placut si la preturi competitive, ecranele SI ofera respingere a luminii ambientale si reproducerea imaginilor video fara egal, functionand pe principiul "indiferent de buget, Screen Innovations are cea mai buna solutie de ecran disponibila pentru a raspunde nevoilor tale".

Screen Innovations
Securiton

Specializata in tehnologii de securitate inca din 1948, compania Securiton vine pe piata cu un spirit de pionierat, o abordare vizionara si un know-how de neegalat - dovada colaborarile indelungate cu clienti, consultanti, organisme oficiale si autoritati. Securiton planifica, instaleaza si intretine sisteme pentru industria de securitate si tehnologia de aparare - atat in Elvetia, cat si la nivel mondial.

Securiton
Sennheiser

Experienta in piata, cultura bazata pe inovatie si pasiunea pentru a atinge excelenta sunt trasaturile esentiale ale Sennheiser. Printre realizarile Sennheiser se numara primul microfon directional al anilor 50, castile deschise din anii 60, tehnologia de transmisie infrarosu din anii 70 sau transmisia pe canale multiple fara fir din anii 80. Cultura organizationala Sennheiser este orientata spre a oferi clientilor tehnologie de prima clasa, servicii de top, o expertiza comprehensiva si suport la fata locului.

Sennheiser
Siedle

Compania Siedle, aflata acum la a saptea generatie de proprietari ai aceleiasi familii, a fost fondata in jurul anului 1750, evoluand pana la finalul secolului al XIX-lea in pionierul industriei germane de telegrafie si telefonie. Incepand cu secolul al XX-lea, compania isi concentreaza activitatea pe producerea de interfoane, Siedle fiind astazi principalul producator european de sisteme de comunicatii pentru constructii.

Siedle
Sommer Cable

Sommer Cable detine in portofoliul sau peste 12 mii de produse pentru instalarea AV, pro-audio, difuzare, video, muzica, IT si HiFi, avand parteneri de afaceri in peste 50 de tari. Fiind la baza o companie germana, Sommer Cable dezvolta, produce si vinde cabluri si componente de conexiune de inalta calitate, precum si alte produse destinate domeniilor precum: audio, video, difuzare ori tehnologii media si de studio.

Sommer Cable
Sonance

Sonance a aparut in 1983 din necesitatea existentei unui produs sau sistem care sa poata oferi performante acustice de neegalat cu o intruziune vizuala minima. Cu sediul principal in California, compania si-a construit o reputatie inegalabila in domeniul incintelor acustice si se conduce dupa trei principii de baza: crearea de produse concepute sa se integreze perfect arhitectural, aproape fara a fi observate, cultivarea parteneriatelor autentice si valorificarea traditiei brandului de a inova.

Sonance
Sony

Scopul Sony este de a aduce emotie, prin puterea creativitatii si a tehnologiei. Cu o fundatie solida in domeniul tehnologiei, Sony acopera o diversitate mare de arii: de la produse si servicii de divertisment, emisie si productie sau corporate si pana la echipamente utilizate in educatie si sanatate. Valorile Sony se rezuma la visuri si curiozitate, diversitate, integritate si sinceritate si sustenabilitate.

Sony
Specktron

Lider in tehnologia audio-vizuala, Specktron ofera o gama larga de produse si solutii: proiectoare, ecrane de proiectie, display-uri, echipamente audio si diverse alte accesorii pentru companii si organizatii din diverse medii: corporate, banking, educatie, guvern, uz casnic. Indiferent de aplicatie, produsele Specktron sunt sustinute de cea mai recenta tehnologie care ofera standarde de calitate inalte si solutii usor de utilizat la cele mai competitive preturi.

Specktron
Stewart Filmscreen

Cu o experienta de peste 70 de ani in industria ecranelor de proiectie, Stewart Filmscreen realizeaza peste 25 de materiale diferite pentru proiectie pentru a veni in intampinarea nevoilor si cerintelor fiecarui proiect in parte, fiecare ecran de proiectie fiind creat cu meticulozitate pentru a indeplini specificatiile aplicatiei.

Stewart Filmscreen
SunVote

SunVote se dedica dezvoltarii de solutii si sisteme care sa usureze munca in orice domeniu: de la corporate si guvern pana la educatie sau divertisment. Procese standardizate, productivitate crescuta, inovatie si creare de valoare – acestea sunt principiile de functionare SunVote, companie ce isi are sediul in China si clienti din toate domeniile, din intreaga lume.

SunVote
Taiden

Compania Taiden, de origine chineza, este specializata in cercetare si dezvoltare, productie si vanzari la nivel mondial de sisteme moderne de conferinte digitale. Taiden detine tehnologii avansate de sisteme de conferinta si ofera solutii excelente pentru intalniri, de la instalatii de mici dimensiuni, pana la congrese si conventii internationale, detinand in portofoliu peste 700 de produse si servicii relevante.

Taiden
Televic

Acolo unde comunicarea are nevoie de tehnologie, Televic vine cu solutia. Fondat in 1946 in Belgia, Televic este lider international in sistemele de comunicatii de calitate. Patru valori specifice contribuie la succesul Televic: inovatia, agilitatea, sustenabilitatea si eliminarea nonsensului. Monitorizand continuu cele mai noi tehnologii si adaptandu-se mereu nevoilor in schimbare ale pietelor carora se adreseaza, Televic ofera sisteme si solutii de inalta calitate, create de o echipa experimentata de specialisti.

Televic
Temas Technology

Temas Technology este unul dintre liderii pietei de digital signage, cu sediul in Istanbul, Turcia. Temas si-a castigat rapid recunoasterea la nivel mondial pentru modelele inovatoare de podium-uri si alte produse destinate digital signage-ului, fiind dedicat productiei de solutii de ultima generatie care sa raspunda cerintelor pietei.

Temas Technology
TOA Electronics

Misiunea TOA este nu doar de a oferi clientilor echipamente durabile si de inalta calitate, dar, mai presus de toate, de a oferi sunet exceptional. In scoli, sali de concert, locatii de retail, aeroporturi, stadioane si multe alte tipuri de spatii, sistemele de sunet TOA Electronics ofera comunicare clara, muzica si mesaje audio de importanta sporita milioanelor de oameni.

TOA Electronics
TvONE

Cu o istorie de mai mult de 30 de ani in industria AV, tvONE are o experienta dovedita pentru dezvoltarea de solutii inovatoare care ofera experiente exceptionale. Manufacturarea produselor ingenioase de inalta calitate pentru procesarea video, gestionarea semnalului si racking ori livrarea de servicii pentru clienti de clasa mondiala intr-o gama larga de verticale reprezinta, de asemenea, semnatura tvONE.

TvONE
TVU Networks

Transmisiuni live oriunde si oricand, fara rabat la calitate. Peste 2500 de companii din peste 90 de tari si aproape 4,5 milioane de ore de transmisii live pe an – acestea sunt numerele care definesc TVU Networks. Acoperind arii precum live streaming, transmiterea stirilor, evenimentele sportive, orice eveniment live sau visual radio, TVU Networks isi propune sa ofere servicii profesionale, eficiente din punct de vedere al costurilor, de producere si distribuire live a materialelor video.

TVU Networks
Unilumin

Lider in domeniul aplicatiilor LED si furnizor consacrat de solutii integrate, Unilumin este dedicat dezvoltarii, fabricarii, vanzarii si serviciilor post-vanzare din domeniul ecranelor LED. Unilumin se mandreste cu furnizarea de produse si solutii LED de inalta calitate si performanta clientilor sai din peste 100 de tari si regiuni din intreaga lume.

Unilumin
Uniview

Cu peste 12 ani de activitate in domeniul audio-video, Uniview este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii si echipamente profesionale AV. Portofoliul impresionant format din solutiile tehnologice high-quality ofera experiente vizuale de impact. Fiind prezent in peste 200 de tari si regiuni, Uniview continua sa sprijine partenerii prin oferirea echipamentelor fiabile si profesionale.

Uniview
Vaddio

Pasiunea pentru inovatie este reflectata in intreg portofoliul de produse Vaddio. Tot ceea ce proiecteaza, produce si vinde compania include angajamentul asumat de a realiza tehnologie audio-video extrem de robusta, performanta si de incredere, dar in acelasi timp foarte simplu de instalat, scalat, integrat si folosit. Astfel, in aplicatii ce pornesc de la sali de conferinta corporate sau guvernamentale, pana la locasuri de cult si amfiteatre, Vaddio dezvolta produse de cea mai noua generatie, adaptate contemporanului.

Vaddio
Vatis Tech

Producatorul roman Vatis Tech revolutioneaza procesul de transcriere audio, prin dezvoltarea tehnologiei de recunoastere vocala bazata pe inteligenta artificiala, cu o acuratete de 97% pentru limba romana. Se adreseaza cerintelor specifice pentru transcrierea text-to-speech atat pentru organizatiile cu volume mari de inregistrari audio-video, cat si pentru profesori, jurnalisti, avocati si call center. Solutiile Vatis Tech se caracterizeaza prin simplitate, accesibilitate, confidentialitate si metode de integrare flexibile.

Vatis Tech
Vestel

Vestel este o companie de origine turca ce se ocupa de manufacturarea de produse electrocasnice si profesionale, formata din 18 subsidiare specializate in electronica si tehnologia informatiei. Vestel, impreuna cu marcile sale subsidiare, detine o pondere semnificativa pe piata europeana a produselor electronice de larg consum si a electrocasnicelor.

Vestel
Vision

Tehnica fiabila inteligenta. Componente pentru instalarea solutiilor AV. Vision este dedicat proiectarii si fabricarii accesoriilor excelente de instalare AV. Scopul Vision este de a oferi produse fiabile, la preturi competitive, care sunt exceptional de usor de instalat. Vision este un brand Azlan Logistics Ltd.

Vision
VRLab Academy

Scopul VRLab Academy este de a crea o lume comuna de inovare si educatie plina de bucurie. Compania a vizat un design waste-free, atractiv si util. VRLab Academy face posibila educatia avansata in domeniul stiintei virtuale pentru institutiile care isi propun sa-si dezvolte mediul educational ori pentru studentii care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile stiintifice. Dar nu iti face griji daca nu te regasesti in aceste descrieri, VRLab Academy este aici pentru fiecare pasionat de stiinta.

VRLab Academy
Williams AV

Produsele Williams AV sunt utilizate intr-o serie de aplicatii comerciale, inclusiv asistenta auditiva, interpretarea limbajului, tururi, mediul corporate, educatie, guvern ori lacase de cult. Avand o echipa de cercetare si dezvoltare formata din ingineri specializati in proiectare radio, audio, infrarosu, microprocesoare si design mecanic, compania Williams AV are drept scop deservirea nevoilor de comunicare profesionala la nivel mondial.

Williams AV
Winsted

Winsted este lider mondial in tot ceea ce tine de solutii destinate camerelor de comanda si control, oferind console, birouri si mobilier pentru aplicatii critice ce necesita functionare 24/7. Din 1963, Winsted se ocupa de crearea de produse ce tin cont atat de aplicatie, cat si de utilizator si ofera cea mai flexibila gama de birouri tehnice ergonomice de tip sit / stand, promovand productivitatea si indeplinind standardele de ergonomie ISO si OSHA.

Winsted
Wowza Media Systems

Wowza a pornit ca un start-up axat pe un singur obiectiv: simplificarea si imbunatatirea fluxului media. Astazi, Wowza este o platforma de transmisie video live, folosind tehnologie de varf, care furnizeaza streaming de calitate indiferent de audienta si de dispozitivele folosite. Streaming de incredere, indiferent de dispozitiv, scara ori starea retelei.

Wowza Media Systems
WyreStorm

WyreStorm este un important producator de solutii de distributie si control de semnal AV 4k si full HD. Produsele WyreStorm sunt special create pentru a minimiza complexitatea sistemelor, sporind usurinta in instalare si fiabilitatea, oferind in acelasi timp performante si functionalitati exceptionale pentru o experienta memorabila oferita utilizatorului final.

WyreStorm
Xilica

Compania Xilica® creeaza produse de colaborare care ajuta la optimizarea conexiunii umane. Experienta acumulata de-a lungul timpului faciliteaza crearea scenariilor in care oamenii folosesc tehnologia, astfel solutiile Xilica reduc distanta dintre oameni, echipe, idei si organizatii - eliberand puterea de intelegere pentru a transforma in bine afacerile si societatea. Produsele lor se adreseaza domeniilor corporate, educatiei si guvernamentale, iar brandul Xilica si partenerii sai influenteaza viata de zi cu zi a oamenilor

Xilica
XTouch

xTouch ofera solutii de afisare, informare publica si cabine pentru interpreti adresate scenariilor diverse: de la institutii publice, la mediul educational, medical, judiciar, corporate, retail. Solutiile profesionale xTouch asigura experiente audio-video high-quality si aduc plus-valoare mediului in care acestea sunt integrate. Totemurile digitale, ecranele LED si cabinele pentru interpreti xTouch ofera acuratete informatiilor, garanteaza observarea celor mai fine detalii si determina cresterea gradului de interactivitate

XTouch
Zoom

Zoom Video Communications este o companie americana ce ofera solutii de conferinta online ce combina audio si videoconferintele, chat-ul si solutiile de colaborare online si mobile, folosind dispozitive mobile, desktop-uri sau sisteme audio. Una dintre cele mai populare solutii de conferinte online, platforma Zoom este cunoscuta pentru seriozitate si usurinta in utilizare, fiind folosita in intreaga lume atat pentru comunicare corporate, cat si pentru training-uri, webinarii sau cursuri scolare la distanta.

Zoom