Digital Signage


Solutiile de digital signage sunt create special pentru a facilita afisarea diferitelor tipuri de continut din diferite surse, in scop informational sau pentru advertising, totul fiind controlat cu usurinda de la distanta. O solutie de digital signage este compusa atat din echipamente hardware, cat si software, iar alaturi de specialistii nostri ai garantia faptului ca vei face cea mai potrivita alegere pentru proiectul si organizatia ta.

Digital signage inseamna mai mult decat un display, iar noi, la GBC, folosim tehnologie de varf pentru a oferi clientilor nostri cele mai inalte niveluri de fiabilitate, functionalitate si eficienta, acoperind o arie larga de utilizare in magazine, institutii de invatamant si biblioteci, aeroporturi, statii de tren si autobuz, banci ori diferite spatii publice.Display-uri profesionale pentru Digital Signage

Indiferent de tipul de display profesional pe care il cauti pentru solutia ta de digital signage, fii sigur ca vei gasi varianta potrivita in portofoliul GBC: de la display-uri LED ori LCD de dimensiuni medii, pana la videowalluri de mari dimensiuni sau atipice si ecrane de exterior LED, alaturi de inginerii nostri ai garantia faptului ca rezultatul final va reusi sa ofere publicului vizat experiente audio-video deosebite.

Video Wall pentru Digital Signage

Video wall-ul de digital signage permite afisarea de continut impresionant, atragator si chiar imposibil de ignorat prin combinarea mai multor display-uri pentru a obtine dimensiuni extinse de ecran si forme iesite din comun. Cu rezolutii de pana la 4K, video wall-urile noastre pentru digital signage uimesc prin calitatile exceptionale ale imaginii, prin posibilitatea realizarii oricarui aspect ce tine de configuratie, lasand mult in urma clasicele ecrane dreptunghiulare. Limita este doar imaginatia!

Solutii pentru DOOH

Solutiile de advertising out-of-home, cunoscut si ca publicitate outdoor sau DOOH, sunt extrem de versatile si pot fi plasate oriunde in afara casei consumatorilor: spatii publice, centre de evenimente, campus-uri, statii de transport in comun (mobilier stradal), pe taxi-uri ori alte masini, in lifturi, in interiorul sau pe peretii exteriori ai spatiilor comerciale (panouri billboard).

Kiosk interactiv pentru Digital Signage

Extrem de versatil, kiosk-ul interactiv poate fi utilizat atat la ​​exterior, cat si in spatiile interioare, oferind acces simplu si rapid la informatiile de interes, reusind cu succes sa inlocuiasca adesea prezenta umana, sporind astfel eficienta. Fie ca alegi un kiosk digital standard sau unul personalizat conform nevoilor organizatiei tale, fiecare dintre proiectele noastre este o combinatie excelenta intre utilizarea tehnologiilor moderne si a materialelor rezistente de inalta calitate.

Totem Digital

Totemurile digitale ofera experiente complete, combinand cele mai noi tehnologii video LCD/LED cu design-uri atractive si interactivitate. Nu numai ca arata excelent si atrag atentia, fiind mereu pozitionate la nivelul ochilor si redefinind practic spatiul din punct de vedere vizual, dar permit brand-urilor ori organizatiilor sa comunice cu publicul tinta intr-un mod unic, oferind control complet asupra mesajelor si interactiunii cu vizitatorii.

Playere pentru Digital Signage

Fiecare media player de digital signage este creat pentru utilizare 24/7, pregatit sa faca fata oricaror provocari ce tin de tipul de continut, dimensiunea sistemului ori diferitele variante de ecrane de afisaj. In functie de nevoile proiectului si organizatiei tale, suntem pregatiti sa iti oferim cea mai potrivita solutie de player care sa garanteze succesul sistemului de digital signage si rularea fara probleme a intregului continut.

Software pentru Digital Signage

Software-ul de digital signage face posibila crearea, gestionarea si afisarea de continut pe orice tip de ecran sau device electronic, dar si raportarile in scop de marketing sau financiar. Fie ca este vorba de text, imagini, animatii ori materiale audio-video, toate pot fi gestionate cu usurinta spre redare cu ajutorul aplicatiilor profesionale de digital signage pe care le oferim.

Space Player

Space Player-ul este un proiector de lumina asemanator spoturilor, ce foloseste tehnologie laser oferind luminozitate de pana la 2000 lumeni si, in acelasi timp, putand proiecta imagini statice sau in miscare. Creat drept o solutie moderna de digital signage pentru retail, muzee si galerii de arta, Space Player-ul poate fi folosit in orice domeniu pentru a potenta diferite spatii ori produse.