Sali de curs


Salile de cursuri digitalizate ii ajuta pe profesori sa ofere studentilor ore de curs interactive, care sa le capteze atentia si sa le straneasca interesul si curiozitatea, datorita materialelor didactice multimedia pe care le au la dispozitie. Tehnologiile moderne nu numai ca au remodelat conceptul de educatie, dar i-au adaugat si o noua dimensiune. Aceasta noua dimensiune a depasit salile de curs clasice si metodologiile conventionale de predare, datorita solutiilor AV invoative pentru sali de curs digitalizate.

Aplicatiile digitale si noile tehnologii educationale ii ajuta pe studenti sa-si gaseasca locuri de munca, sa inteleaga concepte dificile, sa-si promoveze cercetarea, sa promoveze examene, sa-si gestioneze cursurile, sa obtina diplome online si multe altele, in tip ce pe profesori, solutiile AV pentru sali de curs ii ajuta sa-si personalizeze lectiile, sa efectueze cercetari, sa-si imbunatateasca abilitatile pedagogice si sa colaboreze in timp real cu ceilalti profesori din corpul pedagogic.Solutii de videoconferinta

Solutiile de videoconferinta au schimbat radical modul in care comunicam si au creat mediul educational interactiv hibrid si remote, adaptat erei high-tech. Sistemele high-end integrate de GBC®, alaturi de aplicatiile de videoconferinta folosite, fac diferenta in cursurile universitare tinute la distanta sau cu interventia unor experti din afara locatiei.

Display-uri interactive pentru educatie

Display-urile interactive sunt o necesitate pentru salile de curs, nu doar pentru ca acestea creeaza un mediu de invatare interactiv care stimuleaza si sustin colaborarea activa intre profesori si elevi sau studenti, ci si datorita faptului ca incurajeaza si stimuleaza elevii si studentii sa se implice activ in procesul educational. In plus, display-urile interactive permit profesorilor sa ofere o experienta de invatare dinamica, la cele mai inalte standarde academice.

Videoproiectoare dedicate domeniului educational

Implicarea activa si captarea atentiei elevilor si studentilor sunt elemente esentiale pentru a putea oferi cea mai buna educatie tinerei generatii. Solutiile de videoproiectie pentru educatie vin in sprijinul profesorilor si ii ajuta nu doar sa starneasca curiozitatea elevilor, ci si sa creeze un mediu de invatare interactiv, dinamic, in care elevii pot acumula informatiile de care au nevoie pentru a se dezvolta si a creste armonios.