Muzeul National de Arta Timisoara

MNA Timisoara reprezinta emblema patrimoniului banatean de peste 200 de ani. Vizitatorii muzeului se pot bucura de expozitii autentice si evenimente ce transpun prin puterea artei traditia balcanica si limbajul inovator al artei europene. Solutiile AV profesionale implementate de GBC® cresc impactul vizual oferit de MNA Timisoara publicului si faciliteaza accesul la informatii in timp real: program de vizitare, expozitii, workshop-uri si evenimente organizate in cadrul muzeului, lansari de carte, medieri, concerte, pretul biletelor, reguli de vizitare, etc.

Evolutia artei moderne romanesti si europene - O incursiune autentica digitala


Muzeul National de Arta Timisoara reuseste sa transpuna prin arta intreaga istorie romaneasca si europeana. Diferitele colectii sau dialoguri multiculturale sunt astazi prezentate publicului intr-o maniera moderna si captivanta care, nu numai ca reda veridicitatea evenimentelor ci, ofera si experiente audio-video de inalta calitate.

Prin implementarea solutiilor profesioanle GBC®, publicul are parte de vizite memorabile, captivante si cu un puternic impact vizual. Diagonala impresionanta si tehnologia de ultima generatie a solutiei de video wall Uniview din portofoliul GBC®, creeaza scenariul perfect pentru redarea filmelor istorice si memorialistice. Claritatea imaginilor si contrastul puternic surprind fiecare detaliu al artei banatene si moderne romanesti. Video wall-ul format din 4 display-uri Uniview asigura afisarea uniforma a continutului si ofera experiente vizuale high-quality ce asigura totodata si intiparirea informatiilor in mintea vizitatorilor.

Solutia de informare publica eficientizeaza activitatea operationala a muzeului si are rolul de a oferi informatii vizitatorilor in timp util si rapid, reducand timpul alocat si petrecut la casele de bilete pentru intrebarile frecvente precum ora si pretul biletelor pentru expozitii si evenimente sau punctele principale de comunicare. Kiosk-ul interactiv atrage atentia vizitatorilor atat prin design si eleganta, cat si prin caracterul dinamic de prezentare a informatiilor esentiale. Avand in vedere faptul ca Muzeul National de Arta Timisoara organizeaza adesea evenimente culturale, expozitii temporare sau permanante ori diverse workshop-uri prin care sa celebreze arta, totemul din portofoliul GBC® asigura notificarea imediata a eventualelor schimbari din program si trasmiterea facila a tuturor stirilor relevante.

Prin ilustrarea si prezentarea artei balcanice si moderne europene, vizitatorii isi imbogatesc cunostintele, descopera misterele sale si beneficieaza de experiente vizuale high-quality.
Afisarea exponatelor in format digital prin intermediului video wall-ului ofera publicului o perspectiva ampla asupra tranzitiei post-bizantine, iar kiosk-ul asigura prezentarea interactiva a evolutiei artei pe teritoriul Romaniei, din ultimele trei secole.

Beneficiile solutiilor de afisare si informare profesionala implementate de GBC®:
✔Experiente vizuale de inalta calitate
✔Harta muzeului
✔Integrarea continutului multimedia cu tehnologia interativa pentru a crea sisteme dinamice
✔Programul vizitelor si evenimentele programate
✔Informatii cu privire la informatiile si stirile relevante
✔Transparenta si comunicarea constanta cu vizitatorii
✔Vizibilitate crescuta pentru evenimente culturale sau reclamele de promovare ale muzeului
✔Optiuni infinite de afisaj si interactiune
✔Functionalitate 24/7
✔Actualizarea in timp real a continutului
✔Distribuirea uniforma a datelor
✔Eficientizarea managementului institutional
✔Digitalizarea proceselor adminsitrative

Datorita compatibilitatii kiosk-ului cu diverse formate, continutul prezentat este dinamic si variat, context ce capteaza atentia vizitatorilor si creste gradul de interactivitate al acestora. Mai mult decat atat, prin solutia de afisare publica, managementul organizational este eficientizat deoarece timpul acordat statului la cozile corespunzatoare caseriilor si caselor de bilete se diminueaza, iar fluxul persoanelor care viziteaza muzeul este mult mai usor de monitorizat.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.