Primaria Municipiului Giurgiu

Primaria Municipiului Giurgiu integreaza procesul de digitalizare pentru a asigura siguranta cetatenilor. Centrul de dispecerat beneficiaza de o solutie de video wall performanta conceputa pentru o vizualizare simpla a datelor si o experienta de lucru confortabila.

Video wall performant pentru sistemul de dispecerizare ce asigura siguranta cetatenilor 


GBC®, impreuna cu partenerul Altimate, a derulat pasii de proiectare, design si implementare a solutiei de video wall Delta la Primaria Municipiului Giurgiu.

Video wall-ul Delta high-end pentru dispecerizare format din 6 cuburi cu retroproiectie 60”, stand mobil profesional Delta pentru video wall, controller pentru video wall Canvas, software Datapath, 4 receivere si transmitatoare Datapath KVM over IP, 10 transmitatoare HDMI si 10 receivere HDMI de la Extron, tableta Extron, contureaza centrul de dispecerat optim pentru a reactiona in timp util oricarei provocari.

Solutia de video wall Delta DLP cu tehnologie laser integreaza operatiunile institutiei intr-un singur sistem centralizat ce transforma datele brute in informatii utile relevante pentru dispecerizare in diferite contexte.

Controller-ul Jupiter Canvas pentru video wall, software-ul de management Datapath si tableta Extron creeaza o experienta de comunicare coerenta si cursiva pentru un proces decizional mai rapid. Totodata, ofera monitorizarea simultana din diferite surse si permite personalizarea continutului afisat pe video wall. Operatorii pot previzualiza, decupa, ajusta si distribui continutul pe video wall sau pe alt monitor pentru a lua decizii relevante in timp scurt. Deciziile zilnice ale personalului din dispecerat au un impact direct asupra sigurantei si fiabilitatii proceselor. Receiverele si transmitatoarele Datapath si Extron asigura o functionare fiabila 24/7 in care continutul este extrem de clar si redat in timp real, fara intreruperi, pentru o analiza rapida a situatiilor.

Solutia implementata de GBC®, alaturi de partenerul Altimate, la Primaria Municipiului Giurgiu ofera tehnologia de ultima-generatie pentru o comunicare vizuala fiabila si un control deplin pentru gestionarea cu succes a tututor situatiilor care se deruleaza rapid in timp real. De asemenea, permite configuratii multiple pentru orice scenariu de lucru in sistemul de dispecerizare.

Parteneriat de durata

GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.