Evenimentul Celebrating Technology se incheie cu succes


Evenimenul Celebrating Technology se incheie cu succes dupa doua zile petrecute alaturi de Sony si invitatii nostri, intr-un cadru natural in inima Romaniei.


Ca in fiecare final de an, GBC® in parteneriat cu Sony, reuneste cei mai dinamici parteneri in cadrul unui eveniment exclusivist unde sunt prezentate si discutate ultimele tendinte in tehnologia Sony. In acelasi timp, evenimentul este un prilej de relaxare ce ofera, atat pentru noi, cat si pentru invitatii nostri, sansa de a descoperi noi posibilitati de colaborare sau potential de business.

Reprezentantii Sony Europe au fost prezenti la conferinta, iar principala atractie in materie de tehnologie prezentata a fost Vision Exchange, o solutie interactiva si flexibila potrivita unei game variate de aplicatii din zona business sau educational. De asemenea, am avut ocazia de a discuta despre unul dintre sistemele noi de control oferite de Sony: TEOSManage, o solutie de gestionare, planificare si monitorizare a continuturilor de afisaj.

Success for all - profesionalism, valoare adaugata prin servicii inovatoare, parteneriate solide - sunt reteta pentru un business care aduce success tuturor.
Opportunity to share knowledge - cunoasterea inseamna putere, iar impartasind cunoastere, devenim mai puternici prin aliante.
New ways of collaboration - intuitia si creativitatea asigura evolutia. Alaturi de Sony, intuim asteptarile pietei de profil si cream tehnologie. TEOS si Vision Exchange sunt doar doua dintre cele mai noi exemple marca Sony, pe care le veti putea vedea si testa live.
Yuhuu - succesul inseamna bucurie, iar bucuria se impartaseste.

Multumim tututor pentru participare!