GBC HP Business Partner FY18


Traditie si performanta de top pe piata mondiala de IT

Pierre Jover, General Manager si Vicepresedinte HP EMEA Channel a oferit GBC titlul de membru al programului HP Partner, precum si calificarea HP Business Partner FY18. In anul 1934, printre absolventii Universitatii Stanford specializati in inginerie electrica se numara William (Bill) Hewlett si David (Dave) Packard. Acestia au incheiat la 1 ianuarie 1939 un parteneriat, infiintand astfel compania Hewlett-Packard (HP).

Avand sediul in orasul american Palo Alto din districtul California, HP s-a specializat in producerea calculatoarelor personale, laptopurilor, imprimantelor, serverelor, precum si a numeroase produse software. De asemenea, rezultatele studiilor efectuate de companiile Gartner si IDC claseaza Hewlett-Packard pe primul loc in lume in vanzarea de calculatoare personale. In ceea ce priveste productia de software, HP ocupa locul cinci in topul celor mai mari companii globale de profil. Anul 2006 este un punct de referinta pentru compania americana, care a depasit competitorul sau IBM la nivel de vanzari (91.7 fata de 91.4 miliarde dolari). Aceasta a demonstrat ca HP este cel mai mare furnizor de tehnologii la nivel global.

Un Partener de Business Profesionist si de Incredere

HP isi orienteaza clientii spre folosirea eficienta a tehnologiei pentru a scurta timpul necesar transformarii ideilor in valoare. La randul lor, acestia aduc transformari semnificative pe trei paliere: industrie, piata si viata. Tehnologia si solutiile HP sunt necesare pentru a facilita tranzitia unora dintre acesti clienti spre o infrastructura securizata si mobile-friendly. Pe piata din Romania a fost nevoie de incheierea unui parteneriat de business cu o firma profesionista si de incredere. In acest sens, Pierre Jover, General Manager si Vicepresedinte HP EMEA Channel a oferit GBC titlul de membru al programului HP Partner, precum si calificarea HP Business Partner FY18.