Panasonic PressIT360 ofera o experienta naturala, 360 grade, in sesiunile de videoconferinta


Panasonic PressIT360 – o experienta naturala, 360 grade,

in sesiunile de videoconferinta

 

Intre termenele limita, evolutia continua din domeniul IT si nevoia de a furniza rapid informatii echipei, nu exista timp pentru procese complexe de configurare sau un software complicat. PressIT360 Panasonic este un sistem de videoconferinta all-in-one, certificat pentru Microsoft Teams, cu 4 camere web performante, captare 360 grade, si 7 microfoane, captare 360 de grade, prin care sustine mediul de lucru hibrid. Panasonic PressIT360 este solutia de prezentare plug&play care raspunde simultan la necesitatile activitatii la distanta si in mai multe locatii. 

Beneficiile sistemului de videoconferinta PressIT Panasonic360: 

sistem videoconferinta Panasonic PressIT360 plug and play

sistem videoconferinta Panasonic PressIT360 360 grade

O experienta audio-video extrem de realista. Patru camere web capteaza imagini de calitate la 360 grade, participantii la videoconferinta avand posibilitatea sa se afle in aria de acoperire a camerei indiferent de locul unde se afla in sala de conferinta. Camera se poate roti 360 grade pe plan orizontal si microfoanele 360 grade ofera o calitate audio exceptionala de pana la 5 metri distanta.

Sistemul de videoconferinta PressIT360 Panasonic elimina problemele de sunet ce pot reprezenta o adevarata provocare in cadrul sesiunilor de videoconferinta. Dispune de functii de anulare ale ecoului si zgomotului de fundal si de egalizare a volumului. Acesta se regleaza automat pentru a asigura o comunicare de calitate pentru participantii atat din sala, cat si de la distanta.

camera speakerphone Panasonic PressIT360

5 moduri video pentru adaptarea rapida in orice situatie. Sistemul de videoconferinta Panasonic PressIT360 este dotat cu 5 moduri video pentru a se adapta la cel mai bun scenariu de comunicare si a crea senzatia de firesc in cadrul sesiunilor de videoconferinta. De exemplu, in modul Multi View un led verde indica pe laptop-ul sau calculatorul participantului remote cine este vorbitorul in acel moment. Astfel, participantii care intervin in videoconferinta de la distanta vor intelege scenariul de desfasurare din birou si vor sti cand este momentul sa intervina.

✔Single View - Afiseaza persoana care vorbeste in sala de conferinta;
✔Dual view - Afiseaza cele doua persoane care vorbesc in acel moment in sala de conferinta;
✔Multi view - Afiseaza un grup de patru persoane in patru cadre. Un LED verde indica persoana care vorbeste in acel moment;
✔Surround view - Arata 4 persoane pe ecran, iar afisarea generala 360 de grade este impartita in doua ecrane de 180 de grade fiecare;
✔Stable view - Afiseaza imaginile dintr-o pozitie fixa ca o camera web.

sistem videoconferinta Panasonic PressIT360 usb-c

Conectare simpla plug&play la PC sau laptop printr-un singur cablu USB-C. Sedintele, prezentarile sau lectiile pot incepe instant si mesajele vor ajunge cu un impact mai mare asupra participantilor datorita procesului extrem de facil de configurare si prin eliminarea necesitatii unor echipamente suplimentare.

Design-ul elegant si dimensiunile sale reduse integreaza discret echipamentul in design-ul oricarui spatiu. Camera web capteaza fetele participantilor la unghiul optim, astfel incat accentul va fi pe schimbul de idei, fara a exista distrageri cu probleme de echipament. In plus, dispozitivul poate fi montat si pe un trepied.

Usor de folosit. Controlul volumului, functia de mute si selectarea modului video se realizeaza intuitiv prin simpla apasare de butoane de la baza dispozitivului. In plus, prezenta unui LED indica utilizatorului daca microfonul este pornit sau oprit. Totodata, setarile pentru reglarea pozitiei camerei sau modificarea calitatii imaginii se pot realiza prin intermediul unei aplicatii dedicate.

sistem videoconferin Panasonic PressIT360 sedinte Hybrid

Aplicatia PressIT. Este incorporata in dispozitiv si poate fi instalata pe un laptop sau PC pentru a efectua setari amanuntite:
✔Modul de afisare a imaginii;
✔Control video: zoom in/zoom out, tilt up/down, pan left/right;
✔Reglarea claritatii imaginii;
✔Efectuare test sunet vorbitor;
✔Confirmarea versiunii si update la firmware;
✔Sistemele de operare compatibile cu aplicatia PressIT sunt Microsoft Windows (Windows 10/11) si macOS.

Sistemul de videoconferinta PressIT360 Panasonic nu ofera doar simplitate, ci si flexibilitate, securitatea informatiilor si o experienta de videoconferinta intuitiva.

sistem videoconferinta pressit360 panasonic moduri video